Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy polubiłam oczywiście za tą syzyfową pracę z Olkiem
no ciekawa jestem co mi mój synek zapoda...dziewczyny na prawdę były bezproblemowe, oczywiście na początku nocne pobudki co 2-3 godz ale ogólnie dobrze wspominam ten czas. Ciekawe czy z chłopcem będzie inaczej...
-
nick nieaktualnyU mnie ogólnie mała też spisuje się na medal tylko gdyby nie to ulewanie.Zagęszczam jej to ma problem z kupą i się budzi bo nie może wycisnąć a bez zagęszczacza ulewa buzią i nosem zobaczymy co w czwartek lekarz wymyśli. To tak by było pięknie dziś znów 5 godzin przespała w nocy. Nie mogę narzekać.
Kąpać się lubi przebierać się też lubi. Płacze jedynie jak jest głodna i teraz jak ma problemy z tą kupą. Tak to jest spokojna (odpukać)mantissa lubi tę wiadomość
-
A mój Jakobo od dwóch dni pierwsze świadome uśmieszki!!! Najcześciej śmieje sie do smoczka jak nim "grzechoczę"
A to mója dzisiejsza super-Marudka
Pa ciotki, bierzemy sie za obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:04
Angela89, hwesta, liwi, KasiaKwiatek, Anka1501, maggie86, Jaga, lysinka, ustronianka24, Rudzia, Murraya, Fasia, mantissa, Aguś86, Robotka1, Justinka, misia83, 88macola, sylvia007, CzaryMary, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 15:33
-
Troche mnie nie bylo, pessar sciagniety, szyjka skrocona, rozwarcie na 1 palec... Ale czy tutaj ktoś jeszcze nie urodzil oprocz mnie?
widze, ze nie jeden porod mnie ominal wiec zbiorowe gratulacje dla wszystkich swiezo upieczonych mam!
Jaga, maggie86, Gosha, mf, NY lubią tę wiadomość
-
ustronianka24 wrote:21 kwietnia mam się zgłosić do szpitala , wtedy już będe 7 dni po terminie mam pytanie czy od razu mi będą wywoływać poród czy czekać tam bede aż się samo coś zacznie ?
Ja jutro bede 7 dni po terminie (bo wg ordynatora termin mialam na 12.04 a nie na 14.04) i jutro wlasnie beda mi wywolywac skurcze. Ale pewnie w kazdym szpitalu inaczej -
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Ciekawe jak Rudzia.
? Ja dzis wybieram garderobe dla mojej coreczki,dopakuje torbe i jutro ruszam do szpitala
az mam motyle w brzuchu, ze juz w poniedzialek cc
liloe, Gosha, iwonka1077, Fasia, Aguś86, maggie86, KasiaKwiatek, lysinka, mf, misia83, sylvia007, Murraya lubią tę wiadomość
-
Lali no super ze już będziesz miała maleństwo koło siebie i nasze problemy cyckowe i dzieciowe hehe
Amy no obserwuj czy to nie z nerwów ten brzuch cię boli a jak nie to do gina proponuje
Rudzia ty już czy jeszcze ciotki muszę się uzbroić w cierpliwość???
Fasia i jak ci idzie z odciagnietym mlekiem lepiej śpi mały???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:47
Lali lubi tę wiadomość
-
Agus piersi nie bola. Goraczke mialam tylko w nocy. teraz jest okej. Brzuch pobolewa.. ale przeczyscilo mnie.. moze to nie macica tylko kichy? Zobaczymy co bedzie jutro.. jakby sie ponowilo w pn jade do lekarza..
Wzielam w nocy 2x paracetamol i rano tez.. -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Jaka temp jest ok u noworodka? Ma ok 37?i gdzie mierzyć? Na głowie?
ale z kartki która mi dała pediatra wynika ze przez cały dzien temperatura niemowlaczka moze byc rożna a do 37,5 to jest temp normalna. 38 to obserwować, 38,5 konsultować i dopiero wtedy mozna podać środek przeciwgorączkowy.
Mojemu w szpitalu mierzyli na główce i jak miał 37 to kazali rozbierać troche bo niby miał za gorącoIda lubi tę wiadomość