Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Leze pod kroplowka chyba podsja mi oxy na skurcze bo jestem na epiduralu i nie chca zeby sie zastopowalo.. juz mam dosc.. spac mi sie chce a nie moge bo ciagle cos..
A chociaz nie czujesz bolu na znieczuleniu?
-
nick nieaktualny
-
Hwesta, myślę, że nie ma co rozmyślać po fakcie. Masz wspaniałą, śliczną córę i nawet jeśli związek z mężem ni wypali, to jej nikt ci nie odbierze.
Aaa, Gosha, to ty pytałaś kiedyś czy możliwe, że Kubuś urósł 6 cm. Możliwe. Juli urósł 10.hwesta, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
hwesta, Gosha, ustronianka24, Fasia, Justinka, lysinka, misia83, Lali, maggie86, Aguś86, natt, Amy_, Angela89, sylvia007, CzaryMary, Murraya, Ewelcia, NY lubią tę wiadomość
-
Kasia, super!
TEż miałam w planach taką fotę, niestety nie zdążyłam.
Btw. Fasia, pytałaś kiedys o przechowywanie odciągniętego mleka. Znalazłam jakiś czas temu taki artykuł: http://www.kobiety.med.pl/cnol/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=118&lang=plFasia, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Pelne rozwarcie! Czekam na parte!!!
Ida, Militta110816, hwesta, ustronianka24, Fasia, Justinka, Gosha, lysinka, misia83, KasiaKwiatek, Lali, liwi, maggie86, Aguś86, mantissa, PsotkaKotka, ziolko, natt, Amy_, Angela89, Zima, Eklerka, Jaga, Robotka1, sylvia007, liloe, CzaryMary, Murraya, mf, Ewelcia, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia, czekamy!!!
Kurde narzekałam ostatnio ze sobie ponosić nie mogę bo moje dziecko nie chce, więc dzisiaj nadrabia zaległości. Nie mogę jej odłożyć bo od razu jest eeeejj. I to nie płacz tylko właśnie takie śmieszne "ej" jej wychodzi i jak za długo nie przyjdę to się ej w wycie zamienia.
Teraz mi zasneła na rękach i ją delikatnie przełożyłam do łóżeczka. Jeszcze się nie pokapowała.hwesta lubi tę wiadomość