Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wasze dzieci maja konjretne godziny spania i jedzenia? Bo widze jak piszecie, ze karmicie np o 22 a pozniej o 2 w nocy itd. Moje dziecko spi i nie spi o roznych godzinach. Nie mamy zadnych ustalonych godzin.. a szkoda

Czy wasze szkraby tez maja czkawke? Moj ma na kilka/kilkanascie razy w ciagu dnia.. najgorzej w nocy jak zje i uda mi sie go uspac, odkladam do kosza a tu nagle czkawka i dupa mamy po spaniu...
Aaa no i jutro bysmy chcieli isc z nim na spacer, bo polozna mowila ze mozna. Czy wystarczy jak tylko dzis go mocno przewietrzymy w pokoju? Wszystjie werandowalyscie dzieci? -
Ja tak szczerze mówiąc werandowałam tylko raz, ale kilka razy jeździliśmy samochodem i też to licze za werandowanie

Fasia moja ma kilka razy dziennie czkawke, przeważnie po jedzeniu jak ją podnosze do odbicia i sobie łyknie powietrze. Albo jak zmarznie.
-
Kurde zasnęła mi mała przed chwilą i słyszę, ze ogromną kupę walnęła. Coś nie mogę spokojnie siedzieć wiedząc że ona z kupą śpi.
Chyba ją przebiorę, co tam że znowu się pewnie nie da odłożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:13

-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci maja konjretne godziny spania i jedzenia? Bo widze jak piszecie, ze karmicie np o 22 a pozniej o 2 w nocy itd. Moje dziecko spi i nie spi o roznych godzinach. Nie mamy zadnych ustalonych godzin.. a szkoda

Czy wasze szkraby tez maja czkawke? Moj ma na kilka/kilkanascie razy w ciagu dnia.. najgorzej w nocy jak zje i uda mi sie go uspac, odkladam do kosza a tu nagle czkawka i dupa mamy po spaniu...
Aaa no i jutro bysmy chcieli isc z nim na spacer, bo polozna mowila ze mozna. Czy wystarczy jak tylko dzis go mocno przewietrzymy w pokoju? Wszystjie werandowalyscie dzieci?
Nieee, u mnie też bardzo różnie. Ostatnie dwa dni baardzo dużo Juli śpi.
Ja werandowałam tak naprawdę tylko raz, przyznam szczerze, a później już poszliśmy na spacer na wizytę do przychodni. -
Fasia oj taaak na poczatku wlasnie Adaś mial kilka razy w ciagu dnia czkawke masakra ale zauważyłam jak Ida , ze im jest starszy tym mniej tych czkawek ma a tak to była plaga czkawkowa heh. Tak samo kichanie ; p
My dzien przed spacerem werandowalismy a na drugi dzien godzinny spacer
)) i tyle hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia Szymek tą 22 ma raczej stałą, bo kapiemy zawsze około 19. Później to już różnie. Były nocki, że mieliśmy pobudke okolo 1.30, 5.00 i 8.00. To była bajka. Od środy się nam popsuł

My werandowaliśmy jeden dzień, a na drugi dzień było pięknie i godzinny spacer
Szymon miał wtedy 7 dni 
Rudzia dawaj znać co u Ciebie kochana
Hwesta super prezent!
My właśnie jesteśmy po kąpieli i karmieniu i się usypiamy. -
Zapalamy lampkę na karmienie i po że tak powiem "oporządzeniu" małego gasimy i jeszcze się tulimy i usypiamy. A potem jak zasnie to do łóżeczka. Chyba ze nie chce spać to go zostawiamy, żeby choć trochę się wyspaćhwesta wrote:Czy spicie przy lampce cala noc? Bo my cala noc swiecimy lampke, moze to powod czestego budzenia sie Ali?
-
nick nieaktualnyA my czekamy az tata wroci zeby wykapac mala, poza tym dopiero godzine spi... wiec pewnie kapanie ok 21 dzis, i spi z kupa
sama jej nie umiem kapac, ale zamowilam dla niej lezaczek do kapieli, moze on pomoze i bede sama mogla ja kapac
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo my mamy lampke nocna z zarowka jakas o malej mocy i ona sie swieci cala noc, bo ja musze mala widziec
Moze lepiej bedzie spala jak bedzie ciemno calkiem? I bede tylko na karmienie i przewijanie swiecila ja...
Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Ale sie ciesze