X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz :))

Dzis u nas kupa za kupa, sa zolto-pomaranczowe jak woda, a Julek sie prezy i placze jak je robi :( biedaczek moj.. cala dupka ognisto czerwona...

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez swieci delikatne swiatlo w nocy

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:13

• Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapalam ta gumowa z Ikea :) lubie widzieć maluszka, a ona daje tylko swiatko aby aby... ;) bo przy zasłoniętych zewnętrznych roletach w pokoju bardzo ciemno :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:13

• Lali Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie pisala na fb??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • liwi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie pisała, trochę się martwię. Mam nadzieje że jest po prostu zmęczona i szczęśliwa.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niech juz da nam znac :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nadrobiłam was:-)
    Byłyśmy dzisiaj u ortopedy i powiedział, że Nina ma idealne bioderka!!!
    Co do świecenia w nocy, to ja włączam lampkę tylko jak mała się budzi. Zauważyłam, że jakos się tak wierci jak lampka jest włączona, a jak jest ciemno to śpi spokojnie.
    Rudzia mam nadzieję, że tulisz już Sofijkę!!!

Lali, KasiaKwiatek, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj poranek super i popołudnie do 13 synuś super jadł z mojej piersi nie musiałam odciągać byłam w szoku -myśle No wkońcu ruszyło z karmieniem i juz moja piers ok, położna była o 12 i pięknie jadł z piersi - super sie przyssal -pochwaliła go
    Poszliśmy na pierwszy spacer o 14 który przespał od 13 pozniej jeszcze spał 2godziny i potem co....
    Chce go przystawić do piersi a on krzyk jak poparzony. Sie wyrywa pręży i nie chce jeść z piersi ...
    A ja zero mleko odciagnietego -także maź go wziął na klatę a ja w expresowym tempie odciąganie:((
    Teraz spi a ja odciągam na wieczór jak sie obudzi...

Ja tego nie rozumie czemu on tak tej piersi nie chce:( próbowałam rożnych pozycji i dupa
    Raz ładnie je raz krzyk w niebogłosy :(((
    Położna powiedziała ze jutro będzie ktoś dzwonił i pytał sie o karmienie i jak cos to przyjdzie ktoś w poniedziałek także powiem ze chce żeby ktoś przyszedł i go zobaczył jak je:(( tym razem przetrzymam go na głodzie

Krysti i Werka ja uzywam elektrycznej pompki AMEDA -i jestem zadowolona -life saver - a wierzcie mi pompuje non stop bo moj malec nie chce piersi

Któraś mi napisała ze podziwia i ze by sie poddała i dała MM. Naprawdę jest mi cieżko i ciagle mam ochotę sie poddać i podać mm, raz było ze budził sie co 30min na mleko a ja nie dawałam rafy pompować to było na początku zanim jeszcze laktacja była super a jemu apetyt rusl i kupiliśmy mm ale jest w szafce i jeszcze nie otwarte...
    Maź mnie wspiera i robię to Nicholasa -jaka byłaby. Ze mnie matka jak my sie poddała po 6 dniach. Nic będzie u walczyć ... Mam nadzieje ze dam radę i sie uda...

A z nowości dzisiaj ściągnęli mi szwa -uczucie dziwne w trakcie -jak wyciągać sznurek z szynki hehe - nie bolało także Krysti nie masz co sie obawiać poniedziałku ..

Nicholas teraz spi na klacie męża i maź ogłada mecz piłki w TV:))

Gosha, Krysti lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah i zapomniałam dodać Nicholas wazy 3560 czyli zrzucił 7% wagi podobno do 10% jest ok tak powiedziała położna. W czwartek w przyszłym tyg będzie go ważyć ponownie . Podobno do 2tyg zajmuje powrót do wagi urodzeniowej.

Robotka1, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia odezwij się...

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej moj chlop to zbawiciel :) naciska mi na piersi ,sciska je dzis w szpitalu bylismy kazali pompkà sciàgac i moj ma je uciskac mocno mleko leci jak szalone . Takie twarde są jak kamienie :/ moje cyce uh dobrze ze chlop w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 kg mniej umnie z 80 na 74

Ida, Aguś86, Lwica, Gosha, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:44

Gosha lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:45

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie werandowałam, ale. nasz pierwszy raz to był "spacer" po tarasie, bo strasznie wtedy wiało.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:45

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    My też mamy takie rolety że normalnie jest total black, nawet jak słońce świeci. A w nocy wolę rzucić okiem czasem na Frana, jak stęka czy coś ;)

Dziewczyny, zastanawiam się nad leżaczkiem bujaczkiem. Myślę o tym z Tiny Love 3w1. Wiem, że Mary ma. Któraś jeszcze? Czy on ma funkcję bujania? W sensie, że włączam i sam buja?

My mamy, fajna sprawa ale niestety nie ma tej funkcji. Dziś za to siedziała na nim 9 miesięczna dziewczynka i fajnie spisywała się funkcja siedzenia.Ma jedynie wibracje. Jako bujania to można samemu bujać

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    My dzisiaj poranek super i popołudnie do 13 synuś super jadł z mojej piersi nie musiałam odciągać byłam w szoku -myśle No wkońcu ruszyło z karmieniem i juz moja piers ok, położna była o 12 i pięknie jadł z piersi - super sie przyssal -pochwaliła go
    Poszliśmy na pierwszy spacer o 14 który przespał od 13 pozniej jeszcze spał 2godziny i potem co....
    Chce go przystawić do piersi a on krzyk jak poparzony. Sie wyrywa pręży i nie chce jeść z piersi ...
    A ja zero mleko odciagnietego -także maź go wziął na klatę a ja w expresowym tempie odciąganie:((
    Teraz spi a ja odciągam na wieczór jak sie obudzi...

Ja tego nie rozumie czemu on tak tej piersi nie chce:( próbowałam rożnych pozycji i dupa
    Raz ładnie je raz krzyk w niebogłosy :(((
    Położna powiedziała ze jutro będzie ktoś dzwonił i pytał sie o karmienie i jak cos to przyjdzie ktoś w poniedziałek także powiem ze chce żeby ktoś przyszedł i go zobaczył jak je:(( tym razem przetrzymam go na głodzie

Krysti i Werka ja uzywam elektrycznej pompki AMEDA -i jestem zadowolona -life saver - a wierzcie mi pompuje non stop bo moj malec nie chce piersi

Któraś mi napisała ze podziwia i ze by sie poddała i dała MM. Naprawdę jest mi cieżko i ciagle mam ochotę sie poddać i podać mm, raz było ze budził sie co 30min na mleko a ja nie dawałam rafy pompować to było na początku zanim jeszcze laktacja była super a jemu apetyt rusl i kupiliśmy mm ale jest w szafce i jeszcze nie otwarte...
    Maź mnie wspiera i robię to Nicholasa -jaka byłaby. Ze mnie matka jak my sie poddała po 6 dniach. Nic będzie u walczyć ... Mam nadzieje ze dam radę i sie uda...

A z nowości dzisiaj ściągnęli mi szwa -uczucie dziwne w trakcie -jak wyciągać sznurek z szynki hehe - nie bolało także Krysti nie masz co sie obawiać poniedziałku ..

Nicholas teraz spi na klacie męża i maź ogłada mecz piłki w TV:))

Lwica, fajnie że ją karmisz swoim mlekiem z butelki.Moja już 2 miesiące dostaje moje mleko i ciągle z butelki.Roboty co nie miara ale mam wielką satysfakcje że dostaje moje mleko. Od momentu kiedy sprawdzali czy toleruje moje mleko nie dostała mm. Czyli może z 3 dni dostawała w szpitalu mm a tak ciągle na moim mleku.

Lwica, mantissa lubią tę wiadomość

‹‹ 4324 4325 4326 4327 4328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ