Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz :))

Dzis u nas kupa za kupa, sa zolto-pomaranczowe jak woda, a Julek sie prezy i placze jak je robi :( biedaczek moj.. cala dupka ognisto czerwona...

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez swieci delikatne swiatlo w nocy

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:13

• Gosha Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapalam ta gumowa z Ikea :) lubie widzieć maluszka, a ona daje tylko swiatko aby aby... ;) bo przy zasłoniętych zewnętrznych roletach w pokoju bardzo ciemno :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:13

• Lali Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie pisala na fb??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • liwi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie pisała, trochę się martwię. Mam nadzieje że jest po prostu zmęczona i szczęśliwa.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niech juz da nam znac :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nadrobiłam was:-)
    Byłyśmy dzisiaj u ortopedy i powiedział, że Nina ma idealne bioderka!!!
    Co do świecenia w nocy, to ja włączam lampkę tylko jak mała się budzi. Zauważyłam, że jakos się tak wierci jak lampka jest włączona, a jak jest ciemno to śpi spokojnie.
    Rudzia mam nadzieję, że tulisz już Sofijkę!!!

Lali, nick nieaktualny, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj poranek super i popołudnie do 13 synuś super jadł z mojej piersi nie musiałam odciągać byłam w szoku -myśle No wkońcu ruszyło z karmieniem i juz moja piers ok, położna była o 12 i pięknie jadł z piersi - super sie przyssal -pochwaliła go
    Poszliśmy na pierwszy spacer o 14 który przespał od 13 pozniej jeszcze spał 2godziny i potem co....
    Chce go przystawić do piersi a on krzyk jak poparzony. Sie wyrywa pręży i nie chce jeść z piersi ...
    A ja zero mleko odciagnietego -także maź go wziął na klatę a ja w expresowym tempie odciąganie:((
    Teraz spi a ja odciągam na wieczór jak sie obudzi...

Ja tego nie rozumie czemu on tak tej piersi nie chce:( próbowałam rożnych pozycji i dupa
    Raz ładnie je raz krzyk w niebogłosy :(((
    Położna powiedziała ze jutro będzie ktoś dzwonił i pytał sie o karmienie i jak cos to przyjdzie ktoś w poniedziałek także powiem ze chce żeby ktoś przyszedł i go zobaczył jak je:(( tym razem przetrzymam go na głodzie

Krysti i Werka ja uzywam elektrycznej pompki AMEDA -i jestem zadowolona -life saver - a wierzcie mi pompuje non stop bo moj malec nie chce piersi

Któraś mi napisała ze podziwia i ze by sie poddała i dała MM. Naprawdę jest mi cieżko i ciagle mam ochotę sie poddać i podać mm, raz było ze budził sie co 30min na mleko a ja nie dawałam rafy pompować to było na początku zanim jeszcze laktacja była super a jemu apetyt rusl i kupiliśmy mm ale jest w szafce i jeszcze nie otwarte...
    Maź mnie wspiera i robię to Nicholasa -jaka byłaby. Ze mnie matka jak my sie poddała po 6 dniach. Nic będzie u walczyć ... Mam nadzieje ze dam radę i sie uda...

A z nowości dzisiaj ściągnęli mi szwa -uczucie dziwne w trakcie -jak wyciągać sznurek z szynki hehe - nie bolało także Krysti nie masz co sie obawiać poniedziałku ..

Nicholas teraz spi na klacie męża i maź ogłada mecz piłki w TV:))

Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah i zapomniałam dodać Nicholas wazy 3560 czyli zrzucił 7% wagi podobno do 10% jest ok tak powiedziała położna. W czwartek w przyszłym tyg będzie go ważyć ponownie . Podobno do 2tyg zajmuje powrót do wagi urodzeniowej.

Robotka1, Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia odezwij się...

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej moj chlop to zbawiciel :) naciska mi na piersi ,sciska je dzis w szpitalu bylismy kazali pompkà sciàgac i moj ma je uciskac mocno mleko leci jak szalone . Takie twarde są jak kamienie :/ moje cyce uh dobrze ze chlop w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 kg mniej umnie z 80 na 74

Ida, Aguś86, Lwica, Gosha, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:44

Gosha lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:45

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie werandowałam, ale. nasz pierwszy raz to był "spacer" po tarasie, bo strasznie wtedy wiało.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:45

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    My też mamy takie rolety że normalnie jest total black, nawet jak słońce świeci. A w nocy wolę rzucić okiem czasem na Frana, jak stęka czy coś ;)

Dziewczyny, zastanawiam się nad leżaczkiem bujaczkiem. Myślę o tym z Tiny Love 3w1. Wiem, że Mary ma. Któraś jeszcze? Czy on ma funkcję bujania? W sensie, że włączam i sam buja?

My mamy, fajna sprawa ale niestety nie ma tej funkcji. Dziś za to siedziała na nim 9 miesięczna dziewczynka i fajnie spisywała się funkcja siedzenia.Ma jedynie wibracje. Jako bujania to można samemu bujać

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    My dzisiaj poranek super i popołudnie do 13 synuś super jadł z mojej piersi nie musiałam odciągać byłam w szoku -myśle No wkońcu ruszyło z karmieniem i juz moja piers ok, położna była o 12 i pięknie jadł z piersi - super sie przyssal -pochwaliła go
    Poszliśmy na pierwszy spacer o 14 który przespał od 13 pozniej jeszcze spał 2godziny i potem co....
    Chce go przystawić do piersi a on krzyk jak poparzony. Sie wyrywa pręży i nie chce jeść z piersi ...
    A ja zero mleko odciagnietego -także maź go wziął na klatę a ja w expresowym tempie odciąganie:((
    Teraz spi a ja odciągam na wieczór jak sie obudzi...

Ja tego nie rozumie czemu on tak tej piersi nie chce:( próbowałam rożnych pozycji i dupa
    Raz ładnie je raz krzyk w niebogłosy :(((
    Położna powiedziała ze jutro będzie ktoś dzwonił i pytał sie o karmienie i jak cos to przyjdzie ktoś w poniedziałek także powiem ze chce żeby ktoś przyszedł i go zobaczył jak je:(( tym razem przetrzymam go na głodzie

Krysti i Werka ja uzywam elektrycznej pompki AMEDA -i jestem zadowolona -life saver - a wierzcie mi pompuje non stop bo moj malec nie chce piersi

Któraś mi napisała ze podziwia i ze by sie poddała i dała MM. Naprawdę jest mi cieżko i ciagle mam ochotę sie poddać i podać mm, raz było ze budził sie co 30min na mleko a ja nie dawałam rafy pompować to było na początku zanim jeszcze laktacja była super a jemu apetyt rusl i kupiliśmy mm ale jest w szafce i jeszcze nie otwarte...
    Maź mnie wspiera i robię to Nicholasa -jaka byłaby. Ze mnie matka jak my sie poddała po 6 dniach. Nic będzie u walczyć ... Mam nadzieje ze dam radę i sie uda...

A z nowości dzisiaj ściągnęli mi szwa -uczucie dziwne w trakcie -jak wyciągać sznurek z szynki hehe - nie bolało także Krysti nie masz co sie obawiać poniedziałku ..

Nicholas teraz spi na klacie męża i maź ogłada mecz piłki w TV:))

Lwica, fajnie że ją karmisz swoim mlekiem z butelki.Moja już 2 miesiące dostaje moje mleko i ciągle z butelki.Roboty co nie miara ale mam wielką satysfakcje że dostaje moje mleko. Od momentu kiedy sprawdzali czy toleruje moje mleko nie dostała mm. Czyli może z 3 dni dostawała w szpitalu mm a tak ciągle na moim mleku.

Lwica, mantissa lubią tę wiadomość

‹‹ 4324 4325 4326 4327 4328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ