Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Nadrobiłam was:-)
Byłyśmy dzisiaj u ortopedy i powiedział, że Nina ma idealne bioderka!!!
Co do świecenia w nocy, to ja włączam lampkę tylko jak mała się budzi. Zauważyłam, że jakos się tak wierci jak lampka jest włączona, a jak jest ciemno to śpi spokojnie.
Rudzia mam nadzieję, że tulisz już Sofijkę!!!
Lali, KasiaKwiatek, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj poranek super i popołudnie do 13 synuś super jadł z mojej piersi nie musiałam odciągać byłam w szoku -myśle No wkońcu ruszyło z karmieniem i juz moja piers ok, położna była o 12 i pięknie jadł z piersi - super sie przyssal -pochwaliła go
Poszliśmy na pierwszy spacer o 14 który przespał od 13 pozniej jeszcze spał 2godziny i potem co....
Chce go przystawić do piersi a on krzyk jak poparzony. Sie wyrywa pręży i nie chce jeść z piersi ...
A ja zero mleko odciagnietego -także maź go wziął na klatę a ja w expresowym tempie odciąganie:((
Teraz spi a ja odciągam na wieczór jak sie obudzi...
Ja tego nie rozumie czemu on tak tej piersi nie chce:( próbowałam rożnych pozycji i dupa
Raz ładnie je raz krzyk w niebogłosy
((
Położna powiedziała ze jutro będzie ktoś dzwonił i pytał sie o karmienie i jak cos to przyjdzie ktoś w poniedziałek także powiem ze chce żeby ktoś przyszedł i go zobaczył jak je:(( tym razem przetrzymam go na głodzie
Krysti i Werka ja uzywam elektrycznej pompki AMEDA -i jestem zadowolona -life saver - a wierzcie mi pompuje non stop bo moj malec nie chce piersi
Któraś mi napisała ze podziwia i ze by sie poddała i dała MM. Naprawdę jest mi cieżko i ciagle mam ochotę sie poddać i podać mm, raz było ze budził sie co 30min na mleko a ja nie dawałam rafy pompować to było na początku zanim jeszcze laktacja była super a jemu apetyt rusl i kupiliśmy mm ale jest w szafce i jeszcze nie otwarte...
Maź mnie wspiera i robię to Nicholasa -jaka byłaby. Ze mnie matka jak my sie poddała po 6 dniach. Nic będzie u walczyć ... Mam nadzieje ze dam radę i sie uda...
A z nowości dzisiaj ściągnęli mi szwa -uczucie dziwne w trakcie -jak wyciągać sznurek z szynki hehe - nie bolało także Krysti nie masz co sie obawiać poniedziałku ..
Nicholas teraz spi na klacie męża i maź ogłada mecz piłki w TV:))
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ah i zapomniałam dodać Nicholas wazy 3560 czyli zrzucił 7% wagi podobno do 10% jest ok tak powiedziała położna. W czwartek w przyszłym tyg będzie go ważyć ponownie . Podobno do 2tyg zajmuje powrót do wagi urodzeniowej.
Robotka1, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:My też mamy takie rolety że normalnie jest total black, nawet jak słońce świeci. A w nocy wolę rzucić okiem czasem na Frana, jak stęka czy coś

Dziewczyny, zastanawiam się nad leżaczkiem bujaczkiem. Myślę o tym z Tiny Love 3w1. Wiem, że Mary ma. Któraś jeszcze? Czy on ma funkcję bujania? W sensie, że włączam i sam buja?
My mamy, fajna sprawa ale niestety nie ma tej funkcji. Dziś za to siedziała na nim 9 miesięczna dziewczynka i fajnie spisywała się funkcja siedzenia.Ma jedynie wibracje. Jako bujania to można samemu bujać -
nick nieaktualnyLwica wrote:My dzisiaj poranek super i popołudnie do 13 synuś super jadł z mojej piersi nie musiałam odciągać byłam w szoku -myśle No wkońcu ruszyło z karmieniem i juz moja piers ok, położna była o 12 i pięknie jadł z piersi - super sie przyssal -pochwaliła go
Poszliśmy na pierwszy spacer o 14 który przespał od 13 pozniej jeszcze spał 2godziny i potem co....
Chce go przystawić do piersi a on krzyk jak poparzony. Sie wyrywa pręży i nie chce jeść z piersi ...
A ja zero mleko odciagnietego -także maź go wziął na klatę a ja w expresowym tempie odciąganie:((
Teraz spi a ja odciągam na wieczór jak sie obudzi...
Ja tego nie rozumie czemu on tak tej piersi nie chce:( próbowałam rożnych pozycji i dupa
Raz ładnie je raz krzyk w niebogłosy
((
Położna powiedziała ze jutro będzie ktoś dzwonił i pytał sie o karmienie i jak cos to przyjdzie ktoś w poniedziałek także powiem ze chce żeby ktoś przyszedł i go zobaczył jak je:(( tym razem przetrzymam go na głodzie
Krysti i Werka ja uzywam elektrycznej pompki AMEDA -i jestem zadowolona -life saver - a wierzcie mi pompuje non stop bo moj malec nie chce piersi
Któraś mi napisała ze podziwia i ze by sie poddała i dała MM. Naprawdę jest mi cieżko i ciagle mam ochotę sie poddać i podać mm, raz było ze budził sie co 30min na mleko a ja nie dawałam rafy pompować to było na początku zanim jeszcze laktacja była super a jemu apetyt rusl i kupiliśmy mm ale jest w szafce i jeszcze nie otwarte...
Maź mnie wspiera i robię to Nicholasa -jaka byłaby. Ze mnie matka jak my sie poddała po 6 dniach. Nic będzie u walczyć ... Mam nadzieje ze dam radę i sie uda...
A z nowości dzisiaj ściągnęli mi szwa -uczucie dziwne w trakcie -jak wyciągać sznurek z szynki hehe - nie bolało także Krysti nie masz co sie obawiać poniedziałku ..
Nicholas teraz spi na klacie męża i maź ogłada mecz piłki w TV:))
Lwica, fajnie że ją karmisz swoim mlekiem z butelki.Moja już 2 miesiące dostaje moje mleko i ciągle z butelki.Roboty co nie miara ale mam wielką satysfakcje że dostaje moje mleko. Od momentu kiedy sprawdzali czy toleruje moje mleko nie dostała mm. Czyli może z 3 dni dostawała w szpitalu mm a tak ciągle na moim mleku.
Lwica, mantissa lubią tę wiadomość

)

moje cyce uh dobrze ze chlop w domu