Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Rudzia, gratulacje!
Dziewczyny, od czego może być zielona kupa?
Wiec jesli wchodzi w pistacje, to chyba normalne..,Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 23:56
Ida, Lwica lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Lwica, fajnie że ją karmisz swoim mlekiem z butelki.Moja już 2 miesiące dostaje moje mleko i ciągle z butelki.Roboty co nie miara ale mam wielką satysfakcje że dostaje moje mleko. Od momentu kiedy sprawdzali czy toleruje moje mleko nie dostała mm. Czyli może z 3 dni dostawała w szpitalu mm a tak ciągle na moim mleku.
Nie jestem samamyślałam ze tylko ja pompuje większość dnia i nocy;) -kurczę jest to harówka:((2 miesiące pompujesz! -jestem
S moja motywacja w takim razie , ja tu sie boje jak dam radę kolejny tydzień...A mogę wiedzieć czemu twoja malutka Nie je prosto z piersi??? U mnie mały cos nie chce z piersi. Od urodzenia miałam problem nawet jak położna mówiła ze mam dobra technikę karmienia... -
Gratulacje Rudzia. Umeczylas się ale masz już Soifijkę poza brzusiem.
Lwica, czego się nie robi dla maluszka, prawda? Ja też w szpitalu odciągałam dwa tygodnie i prawie przez to czasu poza karmieniami nie miałam. Dlatego bardzo podziwiam i gratuluję.Angeli, naszej bogini laktatora oczywiście również.
Lwica, Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Co racja to racja dla maluszka to duzo można zrobić i:)))
A ty Mantissa jestes z Torunia tak? Jak dobrze pamietam .... Musimy sie kiedyś spotkać jak będę w Toruniu na wakacje u rodziców-pewnie sierpień-wrzesień tak:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 02:21
-
Rudzia - gratuluję! Spora dziewczynka
czekamy na zdjęcie
A ja nadaje z łazienki - przyczajona z dojarkąale mam już trochę dość 99 % to odciaganie a 1% karmienie piersią
Rudzia, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie Ida infekcja w nodze masakra ale krwiaka mam na nodze sprzodu ale powiedzieli ze zejdzie
Lwica ja laktator zamawiam elektryczny tez pierdziele trza sobie polepszyć bo się zajadę tym ręcznym a mleko trza ściągać bo mnie rozsadzi takie cyce twarde mimo ze Ignaś je z obydwu .
U mnie dzis byli znajomi na chwilkę ale zawsze coś ,posiedzieli my Ignas spokojniutki spi cały czas i je
Patent na mojego syna dupka sucha i cycol i nima dziecka w domu taki spokojny -
nick nieaktualnyU mnie tez się lampka nocna pali taki półmrok mam w pokoju ,nie wyobrażam sobie spac po ciemku nie widząc Ignasia .On i tak jest z nami w lozku spi .Zamowilam dostawkę w poniedziałek juz bedZie i koło mnie bedIe stała dostawiona do lozka .
haneczka lubi tę wiadomość