Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia ale Cię wymeczyl poród chyba tak jak pisałaś przed że najbardziej przenoszona ciąża i najdłuższy poród będą należeć do Ciebie.. ale szybko zapomnisz mając Sofii przy sobie
piękna jest taka okraglutkaRudzia lubi tę wiadomość
-
Krysti dzieci sa na tyle inteligentne ze jak dostaja cyca a z niego nie leci to na pewno nie beda z niego ciagnac... bedzie sie maly wkurzal wywalal sutek z ust.. a jak ladnie je tzn ze jest okej.. laktator jest zbedny.. bo sie nawalu mleka nie pozbedziesz.
A my dzisiaj mamy super noc za soba. Maz wczoraj przywiozl SAB SIMPLEX. Espumisan i inne cuda sie nie umywaja... po jednym podaniu roznica w dziecku ogromna... ale odkrylam ze te bole brzuchs byly po czescid spowodowane moim jedzeniem jablek..
Przez ten sab simplex mlody dlugo w nocy spal a jak sie przebudzal to malo jadl.. a cycki pelne... sciagnelam 100 ml za jednym razem a z cycow nadal kapalo... moje drugie podejscie do laktatora.. za pierwszym razem skapalo 5kropli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 08:35
liloe, mantissa, Krysti, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy a jabłka surowe jesz? Ala po soku jabłkowym miała bóle brzuszka straszne. Jedz jabłka gotowane i powinno być ok. Ja zjadam 2 dziennie i nic się nie dzieje.
ile dałaś tego sab simplexu? post polubiłam za to, że kropelki pomogły
Rudzia gratuluję! z Sofii kawał kobietynareszcie jest po tej stronie.
Krysti nie ściągaj mleka bo to błędne koło nabawisz się zapalenia w końcu. a te zastrzyki to ja sobie robiłam codziennie od 24.07.14 do 11.04.15 i to nic strasznegorób w brzuch będzie łatwiej
monitor Snuza Hero 2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 08:46
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Kurczę dziewczyny ja jem wszystko i jak narazie nic sie nie dzieje ...
A jabłka mam tez surowe jeszcze nie zjadłam bo mnie nie ciągnie ale wciągnęłam pomarańcze:/
Moze zrobię kompot jabłkowy i zjem bo mnie nastraszylyscie -ja mam dość krzyku z karmieniem... -
Ja ściągałam pokarm dopiero 3 razy. Raz na wyjazd do lekarza i dwa razy po jednej piersi, kiedy zrobily sie twarde jak kamień i bolesne jak pierun
uniknelam dzieki temu zapalenia piersi i miałam porcje mleczka na wyjście z domu
Tez jestem zdania, ze ściąganie do ściągania nie jest do konca dobre. Nie ma co bobasa tuczyć nadmiarem pokarmu z butli plus piersią. Mlode wie ile zjeść, żeby zdrowo rosnąć i być silnym
Lysinka dziękujęja mam żel solcoseryl na gojenie ale ten obrzek jest nie na szwie tylko powyżej i nie wiem jak sie tego pozbyć, bo boli i twarde.. Poczytam o tym Rivel żelu.
Podbijam pytanie. Czy macie obrzęk mimo ładnego gojenia się rany po cieciu cesarskim? Jak dlugo sie utrzymywał lub utrzymuje i co z tym robić??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:04
-
nick nieaktualnyJabłka pieczone lub duszone są spasferyzowane dziewczyny i mniej obciążają brzuszek. Surowe pobudzają trawienie ale dla maluszka na początku to może być aż za dużo. Rzeczywiście Amy surowe mogły zaszkodzić Olkowi
Dobrze, że czujna ważka jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:24
weronika86, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:
Podbijam pytanie. Czy macie obrzęk mimo ładnego gojenia się rany po cieciu cesarskim? Jak dlugo sie utrzymywał lub utrzymuje i co z tym robić??
Ja mam obrzęk. Położna mi powiedziała ze rana sie spoko goi a ten siniak/obrzęk to norma. Wiec sie nie pytałam kiedy zejdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:09
haneczka lubi tę wiadomość
-
a mi w szpitalu dawali surowe jablka na deser... oni maja teorie - jesc wszystko tak jak przed ciaza.. ja sie zgadzam z ta teoria ale jak dziecko zle reaguje natychmiast nalezy eliminowac wszystko co moze zaszkodzic... sa dzieci ktore tak zle nie reaguja na to co matka je.. ale sa tez Olki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:14
weronika86, KasiaKwiatek, Aguś86, Gosha, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość