WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Lena :) Lista oczekujących się kurczy. Już niebawem wszystkie będziemy mieć dzieciaczki przy sobie :)

Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:17

Rudzia lubi tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:17

Gosha, Amy_, Ewelcia, Krysti lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wielkie gratulacje.

A ja jestem wściekła. Tak jak myślałam, 28 dni po porodzie dostałam okres. Od rana ból miesiączkowy i teraz mnie zalało. Cudownie poprostu.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi współczuje... Mi sie krwawienie jeszcze nie skończyło pologowe krwawienie ale cos dziwnie mnie pobolewa w dole brzucha wlasnie... Zawsze miałam co 28 dni jak w mordę strzelił okres ;) dzisiaj- odpukać mała spała w nocy i jadła o 21,1,3,6 :) tylko ze odkryła sie spod koca w nocy i całe zmarzniete miała rączki ale kark ciepły, moze jej w nocy za ciepło i przez to spac nie moze , a Wera super pomysł z tym ze bez pampersa spi
    I u mnie dzis goście, rano piekłam to szpinakowe ciasto i wyrosło mi moze na 3 cm :p będę udawała ze to szpinakowy kopiec Kreta :p napcham śmietana z mascarpone i tyle , zjedzą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:25

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIWI witaj w klubie... Tak sie zastanawiam, moge używać tamponow?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja bym odpuściła tampony jeszcze

• Gosha Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LENA gratuluje mamuśka!

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Gosha ja bym odpuściła tampony jeszcze
    Tak myślisz? No niby nie mozna do 8 tyg :( podpaski mi sie juz kończą, do jutra jakos chyba przeżyje ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dziecko ubieraj w jedna warstwe wiecej niz suebie. Zimne rece nogi czy nos nie oznacza ze dziecku zimno. Organizm nir ogrzewa tych czesci ciala bo sa malo istotne :) jakby jej bylo goraco to by sie darla. Tak samo jakby jej bylo zimno tz by sie darla az do uzyskania odpowiedniej temp ciala

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena gratuluje :)

Lwica AniI NATAN ma 64 cm :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja wlasnie mam problem z ubieraniem jej :p teraz ma body krotki rękaw i pajacyk bawełniany a ja koszulka na ramiączkach ;) 22 stopnie w mieszkaniu . A juz największy problem mam z ubieraniem na dwór :p zakładam na to co ma po prostu kombinezonik taki polarowy pluszowy i tyle i czapkę na głowę ;) no i kocem nakrywam i zakładam nakładkę na wózek :p

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Amy ja wlasnie mam problem z ubieraniem jej :p teraz ma body krotki rękaw i pajacyk bawełniany a ja koszulka na ramiączkach ;) 22 stopnie w mieszkaniu . A juz największy problem mam z ubieraniem na dwór :p zakładam na to co ma po prostu kombinezonik taki polarowy pluszowy i tyle i czapkę na głowę ;) no i kocem nakrywam i zakładam nakładkę na wózek :p

Ja czasami ubieram tylko pajaca bez kaftanika przy 22 stopniach.. a zazwyczaj ma kaftanik spiochy i to styka.. czasem pajac i body.. dl rekawek.

Na zewnatrz tak jak w domu ubrany plus kombinezon. Jak bylo cieplo na zewnatrz to kocyk tylko na nogi no i tez nakladka na wozek.. jeszcze sie nie odwazylam jej zdejmowaf chociaz zdarzylo mi sie go z wozka wyjac i trzykac na rekach na spacerze.. czapeczka i kapturek na glowie :)
    Jak wracamy do domu i czuje ze mu bylo za goraco bo ma bardzo gorace plecy to nastepny spacer jest w innym kombinezonie. cienszym.. i tez koc tylko na nogi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:47

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dobrze jest mala ubrana. sprawdzaj jej kark.. i plecki przy karku.. na pewno nie jest jej zimno ani za goraco nic sir nie martw..
    jak mlody przysypia i klade go do wozka przykrywam kocykiem bawelnianym ale takim cieniutkim zlozonym na 2 razy.. jak kark chlodny przykrywam go grubszym kocem.. jak mi lezy na klacie to pobiera cieplo ode mnie wiec czasem go nie przykrywaam niczym chyba ze czuje ze glowka chlodna to flanelowa pielucha go przerzuce :)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta, Maja ma zawsze zimne raczki. Jak ma ciepłe to znaczy ze już jej za gorąco.

hwesta lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena uff nareszcie się odezwałaś. Gratulacje, piękna waga i długość :-D dzielna jesteś, że bez znieczulenia :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja mam tylko takie kombinezony http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/pajac-5r2731 i w takich jeździ w wózku wlasnie, dokładnie ten mam

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieńszy nawet nie wiem jaki kupic i gdzie

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia, Lena gratuluję Mamusie !!!
    Rudzia Twoje przeczucie co do wagi Sofijki sie sprawdziło :-)
    A mnie dzisiaj znowu cycki bolą i już czuję, że mi temperatura rośnie. Juz nie wiem co mam robić, żeby te zastoje się nie pojawiały :-(

Rudzia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w szpitalu powiedziano zeby nie odciągać laktatorem za dużo jak dziecko je z piersi bo wtedy wlasnie za dużo mleka sie robi i problem z cycami

‹‹ 4330 4331 4332 4333 4334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ