Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLiwi współczuje... Mi sie krwawienie jeszcze nie skończyło pologowe krwawienie ale cos dziwnie mnie pobolewa w dole brzucha wlasnie... Zawsze miałam co 28 dni jak w mordę strzelił okres
dzisiaj- odpukać mała spała w nocy i jadła o 21,1,3,6
tylko ze odkryła sie spod koca w nocy i całe zmarzniete miała rączki ale kark ciepły, moze jej w nocy za ciepło i przez to spac nie moze , a Wera super pomysł z tym ze bez pampersa spi
I u mnie dzis goście, rano piekłam to szpinakowe ciasto i wyrosło mi moze na 3 cm :p będę udawała ze to szpinakowy kopiec Kreta :p napcham śmietana z mascarpone i tyle , zjedząWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:25
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta dziecko ubieraj w jedna warstwe wiecej niz suebie. Zimne rece nogi czy nos nie oznacza ze dziecku zimno. Organizm nir ogrzewa tych czesci ciala bo sa malo istotne
jakby jej bylo goraco to by sie darla. Tak samo jakby jej bylo zimno tz by sie darla az do uzyskania odpowiedniej temp ciala
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy ja wlasnie mam problem z ubieraniem jej :p teraz ma body krotki rękaw i pajacyk bawełniany a ja koszulka na ramiączkach
22 stopnie w mieszkaniu . A juz największy problem mam z ubieraniem na dwór :p zakładam na to co ma po prostu kombinezonik taki polarowy pluszowy i tyle i czapkę na głowę
no i kocem nakrywam i zakładam nakładkę na wózek :p
-
hwesta wrote:Amy ja wlasnie mam problem z ubieraniem jej :p teraz ma body krotki rękaw i pajacyk bawełniany a ja koszulka na ramiączkach
22 stopnie w mieszkaniu . A juz największy problem mam z ubieraniem na dwór :p zakładam na to co ma po prostu kombinezonik taki polarowy pluszowy i tyle i czapkę na głowę
no i kocem nakrywam i zakładam nakładkę na wózek :p
Ja czasami ubieram tylko pajaca bez kaftanika przy 22 stopniach.. a zazwyczaj ma kaftanik spiochy i to styka.. czasem pajac i body.. dl rekawek.
Na zewnatrz tak jak w domu ubrany plus kombinezon. Jak bylo cieplo na zewnatrz to kocyk tylko na nogi no i tez nakladka na wozek.. jeszcze sie nie odwazylam jej zdejmowaf chociaz zdarzylo mi sie go z wozka wyjac i trzykac na rekach na spacerze.. czapeczka i kapturek na glowie
Jak wracamy do domu i czuje ze mu bylo za goraco bo ma bardzo gorace plecy to nastepny spacer jest w innym kombinezonie. cienszym.. i tez koc tylko na nogi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:47
-
Hwesta dobrze jest mala ubrana. sprawdzaj jej kark.. i plecki przy karku.. na pewno nie jest jej zimno ani za goraco nic sir nie martw..
jak mlody przysypia i klade go do wozka przykrywam kocykiem bawelnianym ale takim cieniutkim zlozonym na 2 razy.. jak kark chlodny przykrywam go grubszym kocem.. jak mi lezy na klacie to pobiera cieplo ode mnie wiec czasem go nie przykrywaam niczym chyba ze czuje ze glowka chlodna to flanelowa pielucha go przerzuce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia, Lena gratuluję Mamusie !!!
Rudzia Twoje przeczucie co do wagi Sofijki sie sprawdziło
A mnie dzisiaj znowu cycki bolą i już czuję, że mi temperatura rośnie. Juz nie wiem co mam robić, żeby te zastoje się nie pojawiałyRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny