Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moze nie wstrzele sie w temat ale rodze!
kroplowka zaczela dzialac, mam juz 5 cm rozwarcia a narazie niewiele bolesnych skurczy czulam takze nie jes zle.
Trzymajcie kciuki za mnie i za Piotrkanatt, liwi, Ida, Ewelcia, Gosha, lysinka, Militta110816, Nadzieja84, Amy_, Jaga, mf, Murraya, mantissa, Klaudia90, Rudzia, KasiaKwiatek, sylvia007, CzaryMary, Zima, iwonka1077, Aguś86, maggie86, adk_1989, Justinka, Lali, Krysti, Fasia, Angela89, misia83, mimka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Amy, a jak tam brzuszek Olka?
dzis drugi spokojniejszy dzien. Poplakuje przy kupir ale to jest placz a nie wycie dk ksiezyca jak wczssniej... utulam go wycaluje i przechodzi.. brzuszek miekki. Wyeliminowanie jablek bylo strzalem w dziesiatke.. no i wczoraj wieczorem pierwsza mala dawka sap simlex poszla.. dzisiaj drugs mala dawka i jest okej. Prezy sie ale nie wyje az tak.. ja sie juz psychicznie uspokoilam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 13:27
Ida, Militta110816, liwi, Gosha, sylvia007, CzaryMary, mantissa, iwonka1077, KasiaKwiatek, Aguś86, maggie86, Lali, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Sylwia na wypisie mam napisane ze usg mamy wykonac 2-3tyg od wypisu i byl numer podany gdzie mam dzwonic i lekarz ktory mnie wypisywal kazal od razu zadzwonic w poniedzialek a ja zadzwonilam w srode jak wzięłam skierowane i umowili mnie na 22 kwietnia. Mala w czwartek bedzie miała 2 tyg. A kiedy mniej wiecej takie usg sie wykonuje ile maluszek musi miec? Bo ja sie nie orientuje a nie mam jak poczytac na ten temat bo jak Karolinka spi to ogarniam dom obiad a na necie w tel zagladam
-
nick nieaktualny
-
Wyczytalam właśnie ze to usg wykonuje sie miedzy 4-6tyg zycia.. Kurde teraz to juz sama nie wiem.. W szpitalu kazali dzwonic i umowic wizyte do 3 tyg tak jak pisze na wypisie.. Polozna mi zalatwila skierowanie bo ja akurat nie mialam jak i nic nie mowila ze wczesnie
-
Ziólko,dajesz.
Ja mam huśtawkę Graco Baby Delight, ale młody na razie nie lubi się jeszcze w niej bujać. Ona ma dwa stopni bujania. Ale chyba i tak będziemy jeszcze leżaczek kupować albo rodzinkę poprosimy. I tez chcę taki do 18 kg, 3 w 1, bo jednak zawsze później można z niego krzesełko zrobić. -
nick nieaktualnyziolko wrote:Dziewczyny moze nie wstrzele sie w temat ale rodze!
kroplowka zaczela dzialac, mam juz 5 cm rozwarcia a narazie niewiele bolesnych skurczy czulam takze nie jes zle.
Trzymajcie kciuki za mnie i za PiotrkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 14:35
Nadzieja84, Lali, Fasia lubią tę wiadomość