Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mojemu synusiowi dzis rano odpadl sucharek od pepuszka i zaliczyl dzis piersza kapiel - bez placzu raczej ciekawy co sie z nim dzieje:-)
operacja kapieli byla niezla-razem z mexemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 15:12
mantissa, sylvia007, Aguś86, lysinka, CzaryMary, Krysti lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:My mamy 7 maja. Będzie miał miesiąc i 5 dni
A Aguś rozmawiałam wczoraj z pielegniarką, ktora będzie szczepic Ninkę i raczej nie ma szans na hexę i powiedziała, żeby szczepić tą 5w1 a zółtaczka będzie z sanepidu -
nick nieaktualnyCo do bujaczkow ja ten dostałam w prezencie od brata dla małej
a ten tiny love rodzice moi kupują małej jutro, tzn dali kasiore a my kupujemy
moja Ala w wózku za dnia spi a tak to bedzie w tym bujaku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 16:01
-
Angela89 wrote:moja mala przez to że jest wczesniakiem musiala przybierać na wadze jak osiągnęła 2,5 kg zaczęłam ja karmic w dzien z piersi ta sielanka trwala tydzien a zaczela ulewac bardzo mocno: i niestety musze zageszczac jej mleko. Ale chce sprobowac jej podawac zageszczac pipeta i dalej karmic piersia zobaczymy jak będzie z ulewaniem. Ale nie jestes sama sciagam tez przeszlam juz jeden kryzys
Ja wczoraj mialam kryzys -płacz moj i dziecka non stop dziś juz lepiej)
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Lwica ja Zuzi sciagalam mleko 3, 5 miesiąca, dopoki mi nie zaniklo przy chorobie, recznym laktatorem avent codziennie co 3h
Dla dziecka zrobi się wszystko
Gdyby mi nie zanikl pokarm pewnie sciagalabym dluzej. Teraz mam luksus, bo maly super ciagnie piers i odciagam sporadycznie jak mam twardy cycek albo chce wyjsc. Teraz odciagam po 20 ml po karmieniu na jutro, bo ide do kosmetyczki na paznokietki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 16:04
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie cotygodniowa powtórka z rozrywki, maż niezadowolony ze nigdzie nie możemy sie ruszyć , dawno na urlopie nie był i wogole masakra życiowa dla niego jest
firma mu sie nie spina ponoc i ma dużo stresów
a w nocy wiecie co mi powiedział- ze jestem świetna matka i żona i żebym wybrała sobie w jakiejś restauracji cos do jedzenia i gdziekolwiek to w Warszawie bedzie on pojedzie i zjemy sobie fajny obiad skoro nie możemy wyjsć... A rano pyta sie mnie: co masz na obiad dzisiaj? Hahaha
CzaryMary, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny