Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Amy ja mam tylko takie kombinezony http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/pajac-5r2731 i w takich jeździ w wózku wlasnie, dokładnie ten mam
hwesta lubi tę wiadomość
-
Sylwia ja tez nie odciagam. Dzisiaj pierwszy raz odciagnelam bo maly bardzo malo zjadl w nocy i cierpialam cala noc
zawsze odciagam nadmiar rekami pod prysznicem ale mleko splywa w kanaly a szkoda mi troszke.. to zamroze bo bede musiaoa isc do lekwrza i maz bedzie mial w razie w
chociaz nie wiem czy mu sie uda tego dziada nakarmic bo on butelki nie toleruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 11:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Nie jestem sama
myślałam ze tylko ja pompuje większość dnia i nocy;) -kurczę jest to harówka:((2 miesiące pompujesz! -jestem
S moja motywacja w takim razie , ja tu sie boje jak dam radę kolejny tydzień...A mogę wiedzieć czemu twoja malutka Nie je prosto z piersi??? U mnie mały cos nie chce z piersi. Od urodzenia miałam problem nawet jak położna mówiła ze mam dobra technikę karmienia...Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello kobietki
My mamy super nocke za soba
Malutka tradycyjnie obudziła sie na karmienie o 1 i potem 4 i 8 takze z mężem jesteśmy wyspani
Agus masz racje dla dziecka wszystkoja odciagam pokarm juz prawie od początku w nocy tez jak mala juz po karmieniu jest to spi z mezem a ja do łazienki ide odciagac
w dzien co 4h
chce zeby jak najdłużej piła moje mlesio. Meczace to ale co sie nie robi dla dziecka
Moja córcia cos ma dzis dzien spiocha.. Jak zasnela o 10:30 to obudzila sie o 11:30 zjadla 50ml i znow poszla spac i teraz wstala o 12:45 zjadla 30ml i spi.. Chciałam ja rozbudzic a mlesio na spiocha pila prawie..w środę mamy usg bioderek
sylvia007, Aguś86, Angela89, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/chad-valley-ideal-hustawka-z-muzyka-bujaczek-lct-i5255584359.html
Ida ja mam taki.
Myślę, że 15 kg dziecko to już wcale nie korzyst z czegoś takiego. A tak poza tym to ja uważam, że dziecko które juz raczkuje i siada nie potrzebuje takiego bujaczkaIda lubi tę wiadomość