Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku dziewczyny jaka jestem szczęśliwa! Czułam cos zeby nie kupować lezaczka, cały czas pisałam ze czekam zeby ktoś mi sprezentował
i sie doczekałam! Jest mega!!! Cały czarny, ale ja lubim takie
ewentualnie jsk go przewroce to moze byc niebieski... Leżaczek jest firmy BABYBJORN i jedt mega!!! Nie wstawię fotki bo ten materiał wstawiłam do lekkiego przeprania... A mój Kubus w nim dzusiaj zasnął, chyba po raz pierwszy w innym miejscu niz moje rączki
KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, maggie86, Ewelcia, Murraya, Ida, Angela89, mantissa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich
Dziewczyny frugo28 napisała do was wiadomość na forum marcowek 2015 na stronie 1672 bo nie może z jakiegoś powodu u was napisać(wyskakuje jej błąd na forum).Jest w jej poście nr tel abyście mogły się z nią skontaktować.Pozdrawiam -
liwi wrote:A tak w ogóle uj mnie strzeli niedługo. Teściowa mi zapowiedziała ze ma tydzień urlopu. I będzie mi tu przyłazić i zrzędzić.
Zawsze cholera przylezie jak mała jest po jedzeniu a ona po jedzeniu prawie zawsze ma czkawkę i co się kurwa nasłucham, ze mam ją w koce poowijać bo na pewno jej zimno. Wodę mam jej dać do picia i nie wiem co jeszcze. I tylko biadoli "o biedactwo czkawka męczy, mama nie chce dać pić" i tak w kółko.
A dziś ja na spacerze musiałam spotkać, nie miała sie do czego przypierdzielić bo dziecko w czapce, kocem przykryte. I wiecie co mi powiedziała? "Buzie jej zamknij bo jej wiatr nawieje"
teściowa chce powiedzieć, że się na matkę nie nadajesz -
Gosha wrote:Dziwne, nie znam FRUGO
ale moze za krótko jestem na tym forum. Lepiej nie dzwońcie pod ten numer
ja chętnie zadzwoniedawno nikt mnie nie molestował
czekam na takiego "cześć jestem wojtek też mam 12 lat"
KasiaKwiatek, Gosha, iwonka1077, maggie86, Ewelcia, Murraya, Angela89, Anka1501, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
buuuu.. przestraszylam sie... popsikalam pepuszek octeniseptem i chcialam wyczyscic jak codzien patyczkiem kosmetycznym, a na nim pojawila sie krew.. jak patrze na pepek to widze, ze jest jej tam troszke, zaschnietej.. czy to normalne? Jutro do poludnia ma byc polozna, na cale Boze szczescie, bo sie zestresowalam
-
Fasia wrote:buuuu.. przestraszylam sie... popsikalam pepuszek octeniseptem i chcialam wyczyscic jak codzien patyczkiem kosmetycznym, a na nim pojawila sie krew.. jak patrze na pepek to widze, ze jest jej tam troszke, zaschnietej.. czy to normalne? Jutro do poludnia ma byc polozna, na cale Boze szczescie, bo sie zestresowalam
tak się będzie działo bo jeszcze nie wygojone
-
hwesta wrote:A ja umoczylam wargę w nalewce bo dostaliśmy i chciałam powąchać ale umoczylam wargę!! Kiedy ja sie nawale w końcu aaaaa marze o tym
zdarza się nawet najlepszym matkom!
hwesta lubi tę wiadomość