Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dziś skusiłam się na gin ze spritem
Zapas w ciągu dnia zrobiłam i drinka się napiłam
Dziś pozwiedzaliśmy okolicę zrobiliśmy w sumie 150 km mała cała trasę grzecznie spała, przekroczyliśmy tylko próg domu i oczy jak 5 zł i ryk
A teraz grzeczni sobie spi a mamusia spija drinka
Jaka ja wyrodna matka
Ida, hwesta, KasiaKwiatek, Gosha, Amy_, Fasia, mantissa, Ewelcia, lysinka, CzaryMary, misia83, Murraya, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór, witam się z Paniami prosto z domku
Dzisiaj wyszyłyśmy z Natką na wolność, cudownie!
Wszystko u nas w porządku, Natka jest mega grzeczniutka i mam nadzieję, że tak już zostanie. Powoli ogarniamy się w domu, choć sajgon przez to chwilowe niezorganizowanie mamy nieziemski! I pomyśleć, że mąż wczoraj wysprzątał chałupę na cacy.
Ja czuję się rewelka, nie pamiętam już właściwie że rodziłam
Niestety nie nadrobie minionych dni za co bardzo przepraszam, ale nie mam ani siły ani czasu póki co
Gratuluję wszystkim nowym Mamuśkom!!mantissa, iwonka1077, 88macola, Ewelcia, lysinka, Gosha, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, Murraya, liwi, Amy_, maggie86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was pamięta, na której stronie jest opisany mityczny juz "patent kąpania z pieluszką"? Bo widzę, ze wiele z Was bardzo to chwali i chciałabym dokładnie przeczytać jak to robić? Albo moze któraś dobra dusza mi to opisze króciutko ?
pozdrawiam
Nikoś -
Kurczę, Juli chyba ma biegunkę. Przewijam go przed karmieniem i cala pielucha e wodnistej kupce. Pojadl i sru. Patrzę w pieluchę i to samo. Pojadl jeszcze i znowu. Nic takiego dziś nie jadłam. Naleśniki, pierogi z mięsem, ciastka i wytrawne muffinki. Dobrze, ze jutro kontrola u pediatry.
-
88macola wrote:Czy któraś z Was pamięta, na której stronie jest opisany mityczny juz "patent kąpania z pieluszką"? Bo widzę, ze wiele z Was bardzo to chwali i chciałabym dokładnie przeczytać jak to robić? Albo moze któraś dobra dusza mi to opisze króciutko ?
pozdrawiam
Owijasz dziecko pieluszką tetrową i razem z nią wkladasz do wanienki. Jak kapiesz odkrywasz tylko aktualnie myte czesci ciala. Dziecku jest cieplo i nie placze
Moj maz znalazl to gdzies na youtube i tym się kierujemy
88macola lubi tę wiadomość
-
Hej, ja za godzine na porodowke, tam mnie przygotuja do ciecia i tak ok.8 powinno sie rozpoczac
trzymajcie kciuki !!
Aguś86, Angela89, mf, Auro, 88macola, KasiaKwiatek, Rudzia, misia83, CzaryMary, Fasia, Murraya, Gosha, Jaga, iwonka1077, Ida, liwi, Anka1501, Amy_, Justinka, PsotkaKotka, lysinka, mantissa, maggie86, sylvia007, Ewelcia, liloe, mimka84, Krysti, Zima lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Lali powodzenia
Imię już macie?.
Dziekuje, bedzie LauraWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 06:30
KasiaKwiatek, Rudzia, Fasia, Murraya, Justinka, Aguś86, maggie86, NY, liloe lubią tę wiadomość
-
Lali ja też się dzisiaj melduję w szpitalu ale cięcie będzie jutro
Trzymam za Ciebie i za Laurę kciuki! I o to samo proszę jutro.
Ehh ostatni noc w domu bez dziecka... Jestem zaskoczona bo spałam praktycznie bezproblemowoTeraz zaczynam się trochę stresować
Jest niewielka szansa, że pokroją mnie jeszcze dzisiaj co było by dla mnie najlepszym rozwiązaniem ale nie nastawiam się.
Lali, Murraya, Jaga, Aguś86, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LALI trzymam kciuki!!!!!!!
Za Nami ciezka nockajakis kryzys Mala miala i nie chciala cyca w ogole, tylko by spala.. darla sie strasznie!
w ogole Mala ma plyn owodniowy w żołądku i to ja bardzo meczy
ciagle placze i pluje tymi wodami
-
Iwonka no pierwsza noc nie jadla w ogole, ale widze ze Ona jest glodna i by chciala zjesc a nir moze bo Ja boli
z reszta mi tu karzą Ja karmic bo podobno mleko ma pomoc Jej..
sercw mnie boli jak Ona tak bardzo placze a ja nic nie moge
mam nadzieje ze Jej przejdzie niedlugo, to juz 2 dzien a polozna mowila ze 2-3 dni i bedzid lepiej.. ehh
-
LAli powodzenia.
Adk, dla Ciebie również, na jutro.
Rudzia, jutro już będzie lepiej. Ze mną na sali leżał chłopczyk który cały czas ulewał wodami, ale trzeciego dnia mu przeszło. Ale do tamtej pory nie jadł prawie wcale.
A mój okres był i się zmył więc już nie wiem czy to był okres, ale byłam pewna ze tak bo zalało mnie rano tak ostro i do tego ból miesiączkowy. A po południu już nic.
Wykorzystałam okazje i zaliczyłam pierwszy orgazm od lipca i co? Zemdlałam w trakcie. Co to abstynencja potrafi zrobić z człowiekiem.KasiaKwiatek, CzaryMary, Lali, Gosha lubią tę wiadomość