WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Liwi! To ostro było :D

Ja siedzę i czekam na tatę który będzie mnie wiózł do szpitala. Wytarłam się po prysznicu ale znowu jestem mokra bo z nerwów się cała spociłam :/ dostałam też biegunki i targa mną na wymioty. No jakaś masakra. Już nie wiem jak mam sobie wytłumaczyć żeby się nie denerwować...

KasiaKwiatek, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk, nie da się tego sobie wytłumaczyć. Też się starałam nie denerwować ale to niemożliwe.
    Może jak już będziesz w szpitalu to poproś o oś na uspokojenie. Możliwe ze sami zaproponują jak zobaczą ze jesteś taka zdenerwowana.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi to mąż pewnie w szoku był :)

Lali powodzenia :)

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk możesz już nie zaglądać więc i Tobie Kochana GO GO MATKA!!! trzymam & & & & :-D :-D :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:11

adk_1989, Gosha lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wystraszył się trochę.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia my czapki wogole nie ubieramy w domu, miał ubrane tylko parę godzin po porodzie a potem już nie.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta mam pytanie o ktg na Inflanckiej. Mam się stawić w terminie porodu, normalnie robią na ip ale podobno jak nic się nie dzieje, nie czuję skurczy a wody nie odeszły to lepiej na takie kontrolne zgłosić się do przychodni przyszpitalnej, drugim wejściem bo kolejki takiej nie ma... Miałaś taką sytuację, wiesz coś o tym?

Edit. Już wszystko wiem :-D dodzwoniłam się na infolinię i już jestem zapisana na ktg 23.04 na 10.05 :-D i super bo w kolejce nie utknę :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:18

CzaryMary lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Adk możesz już nie zaglądać więc i Tobie Kochana GO GO MATKA!!! trzymam & & & & :-D :-D :-D

Jejku tyle czasu czekałam żeby dostać GO GO MATKA! :D I się doczekałam :) Na szczęście mam stały dostęp do neta także będę z wami na bieżąco :) Kasia może też masz ochotę jutro urodzić, co? Tak razem to raźniej będzie :)

KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, CzaryMary, Murraya, Ewelcia, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek tak, możesz spróbować sie umówić na godzinę dzwoniąc na infolinie albo idź z marszu do przychodni i powiedz ze juz termin , maja tam 4 stanowiska ktg i od razu po ktg lekarz robi opis, mi w dzien porodu rano powiedział- ktg prawidłowe kolejne bliżej terminu :D
    Na IP będziesz czekała i czekała na ktg a w przychodni szybko idzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:19

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia oby Sofi szybko minelo..
    Marta super ze jestescie juz w domu :) kilka dni i na pewno sie zorganizujecie :)

Lali powodzenia bejb!!

A u nas mega kryzys... :( nie spimy od 2.. tzn mlody teraz spi ale ja o 24 dostalam goraczki i drgawek... bola mnie plecy na wysokosci zeber bo obu stronach.. jest to tepy bol z ukluciami.. dzisiaj ide oddac mocz do badania. Mam od kilku dni zapalenie cewki moczowej i nie wiem czy to nie od nerek ten bol i goraczka? od macicy chyba nie bo mnie nie boli.. jutro beda wyniki i do gina musze isc to skontrolowac..
    koszmarna noc.. najgorsze ze nie moglam wstac do Olka.. dobrze ze maz byl juz w domu bo chyba bym polegla.. ale dzisiaj idzie na ta impreze.. jak dostane znow atak z goraczka i drgawkami to nie wiem kto mi w nocy pomoze.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:22

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:04

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 5 u mnie ryk i ulewanie po jedzeniu, teraz kolejne jedzenie. Na twarzy plamki od mojej pościeli ma mała chyba, wczoraj wypralam w dzidziusiowym proszku pościel i dzis ubiorę , chyba ze te plamki od ptasiego mleczka ;)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk rodzisz? :D go go!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy chyba opierdol sie mu konkretny należy za ta dzisiejsza imprezę.

Amy_ lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Adk rodzisz? :D go go!

Tak, jutro mam cesarkę :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to kto jeszcze został? Lali i Adk już właściwie rozpakowane :-) Psotka, Eweliska i ja? Ktoś jeszcze?

• ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Hej to kto jeszcze został? Lali i Adk już właściwie rozpakowane :-) Psotka, Eweliska i ja? Ktoś jeszcze?

Ja :D

KasiaKwiatek, Amy_, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli 4 :-D plus Dajana i nie wiem nic o Asicy, ale nie udziela się chyba ostatnio

• ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro rano mam zgłosić się do szpitala , czyli będe już 7 dni po terminie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez Inflancka i kawę zbożowa do śniadania uzależniłam sie od zbozowki której nigdy nie lubiłam ;) maż dzis juz po 5 wyszedł , takim to dobrze ;)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

‹‹ 4342 4343 4344 4345 4346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ