X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Liwi! To ostro było :D

Ja siedzę i czekam na tatę który będzie mnie wiózł do szpitala. Wytarłam się po prysznicu ale znowu jestem mokra bo z nerwów się cała spociłam :/ dostałam też biegunki i targa mną na wymioty. No jakaś masakra. Już nie wiem jak mam sobie wytłumaczyć żeby się nie denerwować...

KasiaKwiatek, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk, nie da się tego sobie wytłumaczyć. Też się starałam nie denerwować ale to niemożliwe.
    Może jak już będziesz w szpitalu to poproś o oś na uspokojenie. Możliwe ze sami zaproponują jak zobaczą ze jesteś taka zdenerwowana.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi to mąż pewnie w szoku był :)

Lali powodzenia :)

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk możesz już nie zaglądać więc i Tobie Kochana GO GO MATKA!!! trzymam & & & & :-D :-D :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:11

adk_1989, Gosha lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wystraszył się trochę.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia my czapki wogole nie ubieramy w domu, miał ubrane tylko parę godzin po porodzie a potem już nie.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta mam pytanie o ktg na Inflanckiej. Mam się stawić w terminie porodu, normalnie robią na ip ale podobno jak nic się nie dzieje, nie czuję skurczy a wody nie odeszły to lepiej na takie kontrolne zgłosić się do przychodni przyszpitalnej, drugim wejściem bo kolejki takiej nie ma... Miałaś taką sytuację, wiesz coś o tym?

Edit. Już wszystko wiem :-D dodzwoniłam się na infolinię i już jestem zapisana na ktg 23.04 na 10.05 :-D i super bo w kolejce nie utknę :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:18

CzaryMary lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Adk możesz już nie zaglądać więc i Tobie Kochana GO GO MATKA!!! trzymam & & & & :-D :-D :-D

Jejku tyle czasu czekałam żeby dostać GO GO MATKA! :D I się doczekałam :) Na szczęście mam stały dostęp do neta także będę z wami na bieżąco :) Kasia może też masz ochotę jutro urodzić, co? Tak razem to raźniej będzie :)

KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, CzaryMary, Murraya, Ewelcia, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek tak, możesz spróbować sie umówić na godzinę dzwoniąc na infolinie albo idź z marszu do przychodni i powiedz ze juz termin , maja tam 4 stanowiska ktg i od razu po ktg lekarz robi opis, mi w dzien porodu rano powiedział- ktg prawidłowe kolejne bliżej terminu :D
    Na IP będziesz czekała i czekała na ktg a w przychodni szybko idzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:19

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia oby Sofi szybko minelo..
    Marta super ze jestescie juz w domu :) kilka dni i na pewno sie zorganizujecie :)

Lali powodzenia bejb!!

A u nas mega kryzys... :( nie spimy od 2.. tzn mlody teraz spi ale ja o 24 dostalam goraczki i drgawek... bola mnie plecy na wysokosci zeber bo obu stronach.. jest to tepy bol z ukluciami.. dzisiaj ide oddac mocz do badania. Mam od kilku dni zapalenie cewki moczowej i nie wiem czy to nie od nerek ten bol i goraczka? od macicy chyba nie bo mnie nie boli.. jutro beda wyniki i do gina musze isc to skontrolowac..
    koszmarna noc.. najgorsze ze nie moglam wstac do Olka.. dobrze ze maz byl juz w domu bo chyba bym polegla.. ale dzisiaj idzie na ta impreze.. jak dostane znow atak z goraczka i drgawkami to nie wiem kto mi w nocy pomoze.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:22

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:04

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 5 u mnie ryk i ulewanie po jedzeniu, teraz kolejne jedzenie. Na twarzy plamki od mojej pościeli ma mała chyba, wczoraj wypralam w dzidziusiowym proszku pościel i dzis ubiorę , chyba ze te plamki od ptasiego mleczka ;)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk rodzisz? :D go go!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy chyba opierdol sie mu konkretny należy za ta dzisiejsza imprezę.

Amy_ lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Adk rodzisz? :D go go!

Tak, jutro mam cesarkę :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to kto jeszcze został? Lali i Adk już właściwie rozpakowane :-) Psotka, Eweliska i ja? Ktoś jeszcze?

• ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Hej to kto jeszcze został? Lali i Adk już właściwie rozpakowane :-) Psotka, Eweliska i ja? Ktoś jeszcze?

Ja :D

KasiaKwiatek, Amy_, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli 4 :-D plus Dajana i nie wiem nic o Asicy, ale nie udziela się chyba ostatnio

• ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro rano mam zgłosić się do szpitala , czyli będe już 7 dni po terminie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez Inflancka i kawę zbożowa do śniadania uzależniłam sie od zbozowki której nigdy nie lubiłam ;) maż dzis juz po 5 wyszedł , takim to dobrze ;)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

‹‹ 4342 4343 4344 4345 4346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ