Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko Liwi! To ostro było
Ja siedzę i czekam na tatę który będzie mnie wiózł do szpitala. Wytarłam się po prysznicu ale znowu jestem mokra bo z nerwów się cała spociłamdostałam też biegunki i targa mną na wymioty. No jakaś masakra. Już nie wiem jak mam sobie wytłumaczyć żeby się nie denerwować...
KasiaKwiatek, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta mam pytanie o ktg na Inflanckiej. Mam się stawić w terminie porodu, normalnie robią na ip ale podobno jak nic się nie dzieje, nie czuję skurczy a wody nie odeszły to lepiej na takie kontrolne zgłosić się do przychodni przyszpitalnej, drugim wejściem bo kolejki takiej nie ma... Miałaś taką sytuację, wiesz coś o tym?
Edit. Już wszystko wiemdodzwoniłam się na infolinię i już jestem zapisana na ktg 23.04 na 10.05
i super bo w kolejce nie utknę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:18
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Adk możesz już nie zaglądać więc i Tobie Kochana GO GO MATKA!!! trzymam & & & &
Jejku tyle czasu czekałam żeby dostać GO GO MATKA!I się doczekałam
Na szczęście mam stały dostęp do neta także będę z wami na bieżąco
Kasia może też masz ochotę jutro urodzić, co? Tak razem to raźniej będzie
KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, CzaryMary, Murraya, Ewelcia, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek tak, możesz spróbować sie umówić na godzinę dzwoniąc na infolinie albo idź z marszu do przychodni i powiedz ze juz termin , maja tam 4 stanowiska ktg i od razu po ktg lekarz robi opis, mi w dzien porodu rano powiedział- ktg prawidłowe kolejne bliżej terminu
Na IP będziesz czekała i czekała na ktg a w przychodni szybko idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:19
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Rudzia oby Sofi szybko minelo..
Marta super ze jestescie juz w domukilka dni i na pewno sie zorganizujecie
Lali powodzenia bejb!!
A u nas mega kryzys...nie spimy od 2.. tzn mlody teraz spi ale ja o 24 dostalam goraczki i drgawek... bola mnie plecy na wysokosci zeber bo obu stronach.. jest to tepy bol z ukluciami.. dzisiaj ide oddac mocz do badania. Mam od kilku dni zapalenie cewki moczowej i nie wiem czy to nie od nerek ten bol i goraczka? od macicy chyba nie bo mnie nie boli.. jutro beda wyniki i do gina musze isc to skontrolowac..
koszmarna noc.. najgorsze ze nie moglam wstac do Olka.. dobrze ze maz byl juz w domu bo chyba bym polegla.. ale dzisiaj idzie na ta impreze.. jak dostane znow atak z goraczka i drgawkami to nie wiem kto mi w nocy pomoze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny