Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my dziś ciężka noc. Nikos darł sie o mleko plus jak zaczął jeść wczoraj o 7 wieczorem to skończył o 10 wieczorem z dwoma przerwami na srake i chyba 3na siuska. Jestem nie wyspana na maxa. Dziś pobudka o 7 na jedzenie plus 2duze sraczki które wystrzeliły na macie jak torpedy -podłoga osrana o rękach to juz nie mówiąc...teraz spi z mężem a ja odciągam dla tego glodomora.
Czy wasze dzieci tez maja żołądki bez dna?????
-
Anka1501 wrote:Otworzylam laptopa, żeby zrobić przelewy (pokupowalam większe ciuszki
) i zapomniałam wrzucić fote szopow
Teraz mi się nie chce znów go wyciągaći gdzie foto malego wielkiego człowieka?????????????????
KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Jak ja Wam zzazdroszczę tego karmienia samym cycem.... I mnie laktator jest w ruchu cały czas już mam dosyć tego ddźwięku:| przystawiam chłopaków do piersi ale strasznie słabo ciągną chyba przez wędzidełka i mimo że są na cycu pół godziny to za 20-30 min znów głodni.nie zostaje mi nic innego jak ściągać i dokarmiać. Oni po cycku jeszcze potrafią wciągnąć z butli 60-80ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem szczesliwa mamusia
Laura , waga 4020, dl.57 cm godz. 8.10CzaryMary, hwesta, Ida, iwonka1077, Anka1501, KasiaKwiatek, Ewelcia, Rudzia, liwi, Fasia, mf, Aguś86, maggie86, lysinka, Jaga, Amy_, liloe, Krysti, Angela89, Gosha, Murraya, Zima, Justinka, Militta110816, mantissa, misia83, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny