Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:To temat dla mnie
My załatwiliśy cudem lokal w maju, bo faktycznie wszędzie komunie. Ale zależało nam na szybkim terminie, bo później mamy wesela u znajomych i u nas w rodzinie. Na razie mamy jednak wszystko załatwione, nawet chrzestny się znalazł
Teraz muszę tylko szatkę kupić i świecę. No i sobie jakąś kieckę
aha w moich stronach swiece chrzestny kupuje i szatke chrzestna razem z ubrankiem chyba ze sie tak umowiliscieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 10:54
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Co do świecy i szatki to nie wiedziałam, że taka jest tradycja. E tam, sama kupię. A drogie te rzeczy?
-
Ida jeszcze nie myslalam ale pewnie z chrzestna na zakupy sie wybierzemy bo ona bedzie chciala zeby i mi sie podobalo ubranko
musze sie na razie skupic na lokalu i fotografa zalatwic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:09
-
Dziewczyny mam pytanie:
Mam dwa lozeczka (kolyske i dostawke) i nie wiem ile przescieradelek kupic. Wiadomo ze dziecko wyrasta wiec za jakis czas napewno do tej kolyski nie wejdzie juz wiec szkod ami kupci za duzo. Co ile zmieniacie przescieradelko?
Starcza mi dwa przescieradelka czy kupic wiecej?
-
LALI Gratuluje coruni!
)
PSOTKA ja wagi Malej nie znalam w ogole, ostatnie usg mialam w 19 tyg ciazy. Tu nie robia usg wiecej niz jednego jesli ciaza jest bezproblemowa, przed porodem tez nikt mi usg nie robil.
dzis sie dowiedzialam jeszcze ze Mala lezala twarza w strone brzucha a nie tak jak powinna odwrotnie.
Aaa i chyba za szybko nie wyjdziemy ze szpitala,mam zle wyniki krwinogi jak balony, ciagle zmeczenie ale to takie ze nagle zasypiam nie kontrolujac tego i po kilku sekundach sie budze ;/ ZAWSZE COS!!!! ;/
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Nie, mój je tyle ile potrzebuje, więcej nie zje. Nie wisi na cycu godzinami. Oczywiście są dni, że chce więcej i częściej, ale są też takie, kiedy naje się w 10 minut i potem karmienie za 3 godziny.
To masz super u mnie dopiero zaczyna ssać z cyca (ale nie obędzie sie bez krzyku jak stwierdzam ze mam cierpliwość jednak)jak pisałam wcześniej to był problem u nas bo nie chciał
Ale jak ssie to wisi długo, ciumka, zasypia i jak zaśnie próbuje wyciągnąć to krzyk...i jak cyc to godzina minimum:)
Tez bym chciała 20min. -
Rudzia wrote:LALI Gratuluje coruni!
)
PSOTKA ja wagi Malej nie znalam w ogole, ostatnie usg mialam w 19 tyg ciazy. Tu nie robia usg wiecej niz jednego jesli ciaza jest bezproblemowa, przed porodem tez nikt mi usg nie robil.
dzis sie dowiedzialam jeszcze ze Mala lezala twarza w strone brzucha a nie tak jak powinna odwrotnie.
Aaa i chyba za szybko nie wyjdziemy ze szpitala,mam zle wyniki krwinogi jak balony, ciagle zmeczenie ale to takie ze nagle zasypiam nie kontrolujac tego i po kilku sekundach sie budze ;/ ZAWSZE COS!!!! ;/
No ale chyba przed samym porodem to robia usg? Przeciez musza wiedziec jak dziecko lezy? Tzn, polozna wyczuje gdzie glowaale skad wiedzieli ze twarza do brzucha byl? Dziwne. Ale nie wazne, grunt ze wszystko dobrze z mala
i z toba tez bedzie