Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja tez nie wiem jak jest u mnie. Pewnie to zalezy od sytuacji. Jak pojade na wywolanie (oby nie) to pewnei mi jeszcze zrobia) ale jakbym przyjechala z 7cm rozwarciem to pewnei tez by nei robili juz
.
Ale nie wiem, jeszcze nei rodzilam
i to tez pewnie zalezy od szpitala albo nawet od lekarza.
-
nick nieaktualnyMlodaDamo przede wszystkim pilnuj się z piciem, min. 2 litry dziennie ale nie zwykłych herbat tylko wody,soki naturalne, może być herbatka z kopru włoskiego, anyżu, czarnuszki,zapytaj w aptece o herbatki na laktację wiem że dziewczyny coś polecały, chyba femaltiker
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:43
KasiaKwiatek, Angela89, Fasia, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś anielski spokój... Nie mogę dobudzić śpiocha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:14
Anka1501, Aguś86, hwesta, maggie86, Ida, Amy_, KasiaKwiatek, liwi, mimka84, iwonka1077, PsotkaKotka, liloe, Angela89, Fasia, Lali, Murraya, Ewelcia, Gosha, Jaga, 88macola, lysinka, Justinka, Krysti, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
Lali! Gratuluję! :*
A ja po KTG, USG, pobraniu krwi i wymazu. Przez moment mialam nawet info zeby juz dzisiaj nie jeść ale po oglądnięciu wyników zdecydowaliśmy że jeszcze sobie dzisiaj poleżymy. Tniemy sie jutro do południa
Aguś86, Klaudia90, maggie86, KasiaKwiatek, Amy_, PsotkaKotka, liloe, Angela89, Fasia, Lali, Murraya, Gosha, Justinka, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie może to od cyckow? Bo jak wydoił z dwóch piersi to mi dreszcze przeszły i w końcu gorączka odpuściłaiwonka1077 wrote:AMY a cyce ok??? mnie tez bolaly plecy ale polozna powiedziala ze od cyckow moze tak promieniowac ,
u mnie z sikaniem sie uspokoilo ale jak znow bedzie pieklo to tez oddam mocz do badania.... -
ech... macierzyństwo to ciężki kawałek chleba. Myślałam że będzie jadł srał i spał, że się troszkę podrze.. ale nie cały dzień i cały czas.Ida wrote:U mnie był wczoraj, wprawdzie tylko raz rano i to przez około 10 minut, ale skutecznie zepsuło mi dzień...
Niemiło się rozczarowałam. Ale niech się drze.. co innego miałby robić jak tak go boli robienie kupki.. też bym się darła -
Klaudia jak tak bardzo chcesz ją wybudzić to mogę dać Ci Olka który wybudza się ze snu z krzykiem i nei ma mowy o dłuższym spaniu
chętnie zabiorę twoją małą śpiącą królewnę na jeden dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 12:00
Klaudia90, Gosha lubią tę wiadomość
-
w nocy bolały, przeszło mi jak młody wyssał z nich mleko, tzn drgawki mi mineły ale gorączka nadal byla.. nie odczuwam szczególnej bolesności piersi.. pobolewają ciutke ale nie mocno. Za to pod żebrami na boku boli strasznie.. mam nadzieję, że to z piersi promieniuje...Anka1501 wrote:Właśnie Amy a piersi nie bolą? bo u mnie tak wyglądało zapalenie piersi właśnie. Potem zrobiły się jeszcze mega czerwone
-
nick nieaktualny

nie mam kabla, mój chyba ma w samochodzie.