Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja tez nie wiem jak jest u mnie. Pewnie to zalezy od sytuacji. Jak pojade na wywolanie (oby nie) to pewnei mi jeszcze zrobia) ale jakbym przyjechala z 7cm rozwarciem to pewnei tez by nei robili juz
.
Ale nie wiem, jeszcze nei rodzilami to tez pewnie zalezy od szpitala albo nawet od lekarza.
-
nick nieaktualnyMlodaDamo przede wszystkim pilnuj się z piciem, min. 2 litry dziennie ale nie zwykłych herbat tylko wody,soki naturalne, może być herbatka z kopru włoskiego, anyżu, czarnuszki,zapytaj w aptece o herbatki na laktację wiem że dziewczyny coś polecały, chyba femaltiker
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:43
KasiaKwiatek, Angela89, Fasia, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś anielski spokój... Nie mogę dobudzić śpiocha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:14
Anka1501, Aguś86, hwesta, maggie86, Ida, Amy_, KasiaKwiatek, liwi, mimka84, iwonka1077, PsotkaKotka, liloe, Angela89, Fasia, Lali, Murraya, Ewelcia, Gosha, Jaga, 88macola, lysinka, Justinka, Krysti, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
Lali! Gratuluję! :*
A ja po KTG, USG, pobraniu krwi i wymazu. Przez moment mialam nawet info zeby juz dzisiaj nie jeść ale po oglądnięciu wyników zdecydowaliśmy że jeszcze sobie dzisiaj poleżymy. Tniemy sie jutro do południaAguś86, Klaudia90, maggie86, KasiaKwiatek, Amy_, PsotkaKotka, liloe, Angela89, Fasia, Lali, Murraya, Gosha, Justinka, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:AMY a cyce ok??? mnie tez bolaly plecy ale polozna powiedziala ze od cyckow moze tak promieniowac ,
u mnie z sikaniem sie uspokoilo ale jak znow bedzie pieklo to tez oddam mocz do badania.... -
Ida wrote:U mnie był wczoraj, wprawdzie tylko raz rano i to przez około 10 minut, ale skutecznie zepsuło mi dzień...
Niemiło się rozczarowałam. Ale niech się drze.. co innego miałby robić jak tak go boli robienie kupki.. też bym się darła -
Klaudia jak tak bardzo chcesz ją wybudzić to mogę dać Ci Olka który wybudza się ze snu z krzykiem i nei ma mowy o dłuższym spaniu
chętnie zabiorę twoją małą śpiącą królewnę na jeden dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 12:00
Klaudia90, Gosha lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Właśnie Amy a piersi nie bolą? bo u mnie tak wyglądało zapalenie piersi właśnie. Potem zrobiły się jeszcze mega czerwone
-
nick nieaktualny