Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy, u nas wieczorami jest koncert... Nina dziś chyba odpoczywa po szalonej sobocie. Pojechaliśmy do rodziców z grzecznym aniołkiem, wróciliśmy z piłującym mordkę diabełkiem. Najgorsza jest ta bezradność, nie wiadomo jak pomóc maleństwu.
Piję zapobiegawczo herbatkę z kopru włoskiego i zauważyłam, że mała przestała stękać -
nick nieaktualnyJak macie Robotkę w znajomych to może niech jej ktoś wyśle dane do aktualizacji, sporo uzbierało się bobasków:) i może by wywalić te które urodziły z dolnej listy dla przejrzystości,już chyba nikomu te nasze terminy niepotrzebne;)
Mila79 Lenka, 14.04., 3500/52cm
Lena90 Zosia, 17.04., 3980/60cm sn
Rudzia Sofia, 18.04.,4500/54cm cc
Ziółko Piotruś, 19.04., 3300/55cm sn
Lali Laura, 20.04., 4020/57cm cc
CzaryMary, KasiaKwiatek, Klaudia90, Aguś86, Lali, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie gorączka wzrosła do 39
beznadziejnie się czuje. Właśnie odciagam pokarm i go wyleje
ehhhh
A jeszcze co do boli brzuszkowych to u nas od wczoraj jazdaale pomaga mu skakanie na piłce. Strasznie się cieszę ze ja kupilam. Co prawda miałam ćwiczyć na niej podczas ciąży ale teraz sprawdza się idealnie. Niestety dzisiaj nie mam na to siły.
Amy- ile dajesz jednorazowo Sab simplexu ?
Aaaa chciałam powiedzieć ze nasz kawaler skończy dzisiaj miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 12:16
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Amy, u nas wieczorami jest koncert... Nina dziś chyba odpoczywa po szalonej sobocie. Pojechaliśmy do rodziców z grzecznym aniołkiem, wróciliśmy z piłującym mordkę diabełkiem. Najgorsza jest ta bezradność, nie wiadomo jak pomóc maleństwu.
Piję zapobiegawczo herbatkę z kopru włoskiego i zauważyłam, że mała przestała stękać -
nick nieaktualnyIda wrote:Mary - a co to za choroba?
Gratulacje pierwszego miesiąca! Od teraz wszystko będzie łatwiejsze
Macie kolki?
oby Twoje słowa były prorocze .
Kolki się przypaletaly - co prawda umiarkowane . o 16 i o 3 w nocy histeryczny płacz trudny do opanowania. Tak jakbym mu cos zrobiła przy podnoszeniu np. No nic póki co moje hasło które jakoś trzyma mnie w ryzach to " TO PRZECIEZ MINIE"
A poza tym martwie się tym rzekomym tradzikim. Lekarze mówią żeby uzbroić się w cierpliwość i samo zejdzie. A mi jest przxykro ze nawet zdjęcia nie mogę mu zrobić bo wygląda na choregoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 12:30
-
Amy_ wrote:wole wieczorny koncert niż wrzaski od rana do nocy
Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja zabka
tak sie chwale
A bylam pewna ze bedzie lysa
KasiaKwiatek, Ida, maggie86, iwonka1077, CzaryMary, ustronianka24, PsotkaKotka, liwi, Krysti, sylvia007, Amy_, mf, Angela89, Klaudia90, Fasia, Ewelcia, Murraya, Gosha, 88macola, Lali, Justinka, lysinka, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Ziółko Lali serdeczne gratulacje Mamusie!!!
Mary żadna choroba nie jest przeciwwskazaniem do karmienia piersią, a wręcz przeciwnie, bo w mleku są przeciwciała i tym sposobem chroni ono dzidzię przed chorobą.
Hwesta ja zawsze kładę pieluszkę tetrową pod buzię Ninki jesli śpi ze mna.Lali, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny