Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzuje, ze niedlugo nie wytrzymam i wybierzemy sie do restauracji na obiado-kolacje jakas z mala... Przeciez nie moge jej trzymac w domu, juz miesiac minie zaraz... Nie uchronie jej przed wszystkim zamykajac ja w szafie
Chyba nic jej sie nie stanie jak pojedzie z nami i posiedzi w wozku jak bedziemy jesc
Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
mój maly ma miesiąc i zaczyna się denerwować przy piersi i napinac po za tym ma problem z kupa starsznie się meczy no i placze a jak zrobi jestju dobrzehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Lali kochana gratulacje. Adka trzymam kciuki za jutro.
Mary kochana mówisz, że masz wielką krostę. Może to jest kochana brzedziana inaczej czyrak? Może się zrobić z osłabienia organizmu. Warto zasięgnąć porady lekarza. Bo i od tego może być gorączka.
Amy jak tam gorączka ustąpiła?
Robotka mam jeszcze te dady1 podaj adres to Ci wyślę.
Ja już załatwiłam becikowe i dodatek za urodzenie dziecka, plus należy nam się rodzinne więc prawie 200 zł dodatkowo miesięcznie i jeszcze się okazało, że 100 wpadnie nam dla Marcela na książki za tamten rok szkolny.
Chciałam dzisiaj wyjść na pierwszy spacer ale tak wieje , że łeb chce urwac i dupa blada z tego wyszła. Może jutro.....
Weszłam na wage a tam dopiero 10 kg mniej, a gdzie jeszcze kolejne 15 ?a chciałabym ważyć 60 kg więc prawie 18 do zgubienia:( Nigdy się tego nie pozbędę.
Fasia jak to nie obkurczyła się macica? Coś mówiła położna na to? Bo Ja też jeszcze wyczuwam macice i to dosyć wysoko.Robotka1, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:sylvia007 rano jak mala chwile spi to wszystko szykuje- obieram ziemniaki, lososia wrzucam do folii do pieczenia ryb, a pozniej tylko wstawiam na 25-30 minut wszystko przy jej kolejnym spaniu i gotowe
-
nick nieaktualnysylvia to ja zrobilam pranie dzisiaj, przygotowalam sobie obiad, wyprasowalam jedna pieluche, ogarnelam kuchnie i lazienke i tyle, ale mala plakala do 14 , teraz juz prawie spi 2 h. sylvia a na nastepny raz najpierw sobie sniadanie, a mezowi w drugiej kolejnosci!
-
hwesta wrote:sylvia to ja zrobilam pranie dzisiaj, przygotowalam sobie obiad, wyprasowalam jedna pieluche, ogarnelam kuchnie i lazienke i tyle, ale mala plakala do 14 , teraz juz prawie spi 2 h. sylvia a na nastepny raz najpierw sobie sniadanie, a mezowi w drugiej kolejnosci!
teraz chyba Nina zasypia to ja powieszę pranie i coś zjem, powinnam zdążyć. Strasznie mało śpi to moje dziecko ostatnio, a jak nie śpi to chce tylko na cycu wisieć
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:sylvia to moze ok miesiaca dzieci maja jakis kryzys czy cos?? moja sie zbliza do miesiaca i to samo... dzis normalnie armagedon byl