Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzuje, ze niedlugo nie wytrzymam i wybierzemy sie do restauracji na obiado-kolacje jakas z mala... Przeciez nie moge jej trzymac w domu, juz miesiac minie zaraz... Nie uchronie jej przed wszystkim zamykajac ja w szafie
Chyba nic jej sie nie stanie jak pojedzie z nami i posiedzi w wozku jak bedziemy jesc
Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny, lysinka lubią tę wiadomość
-
u mnie pojawiły się jakieś skurcze co 10 min mało bolesne
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny, PsotkaKotka, Jaga, sylvia007, mf, Murraya, Robotka1, Fasia, Lali, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, mantissa, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mój maly ma miesiąc i zaczyna się denerwować przy piersi i napinac po za tym ma problem z kupa starsznie się meczy no i placze a jak zrobi jestju dobrzehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Lali kochana gratulacje. Adka trzymam kciuki za jutro.
Mary kochana mówisz, że masz wielką krostę. Może to jest kochana brzedziana inaczej czyrak? Może się zrobić z osłabienia organizmu. Warto zasięgnąć porady lekarza. Bo i od tego może być gorączka.
Amy jak tam gorączka ustąpiła?
Robotka mam jeszcze te dady1 podaj adres to Ci wyślę.
Ja już załatwiłam becikowe i dodatek za urodzenie dziecka, plus należy nam się rodzinne więc prawie 200 zł dodatkowo miesięcznie i jeszcze się okazało, że 100 wpadnie nam dla Marcela na książki za tamten rok szkolny.
Chciałam dzisiaj wyjść na pierwszy spacer ale tak wieje , że łeb chce urwac i dupa blada z tego wyszła. Może jutro.....
Weszłam na wage a tam dopiero 10 kg mniej, a gdzie jeszcze kolejne 15 ?a chciałabym ważyć 60 kg więc prawie 18 do zgubienia:( Nigdy się tego nie pozbędę.
Fasia jak to nie obkurczyła się macica? Coś mówiła położna na to? Bo Ja też jeszcze wyczuwam macice i to dosyć wysoko.
Robotka1, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj na jednym spaniu poodkurzalam i wstawiłam pranie i zrobiłam śniadanie mężowi ( na moje juz czasu nie starczyło) na drugim spaniu powiesiłam pranie, wstawiłam kolejne ogarnęłam kuchnię, wyniosłam śmieci i mała sie obudziła, i nie śpi do teraz czyli juz 3 godziny.hwesta wrote:sylvia007 rano jak mala chwile spi to wszystko szykuje- obieram ziemniaki, lososia wrzucam do folii do pieczenia ryb, a pozniej tylko wstawiam na 25-30 minut wszystko przy jej kolejnym spaniu i gotowe

-
nick nieaktualnysylvia to ja zrobilam pranie dzisiaj, przygotowalam sobie obiad, wyprasowalam jedna pieluche, ogarnelam kuchnie i lazienke i tyle, ale mala plakala do 14 , teraz juz prawie spi 2 h. sylvia a na nastepny raz najpierw sobie sniadanie, a mezowi w drugiej kolejnosci!
-
Mój mąż chyba by dostał czegoś jakbym mu śniadania nie zrobiłahwesta wrote:sylvia to ja zrobilam pranie dzisiaj, przygotowalam sobie obiad, wyprasowalam jedna pieluche, ogarnelam kuchnie i lazienke i tyle, ale mala plakala do 14 , teraz juz prawie spi 2 h. sylvia a na nastepny raz najpierw sobie sniadanie, a mezowi w drugiej kolejnosci!
teraz chyba Nina zasypia to ja powieszę pranie i coś zjem, powinnam zdążyć. Strasznie mało śpi to moje dziecko ostatnio, a jak nie śpi to chce tylko na cycu wisieć
-
nick nieaktualny
-
Moja wczoraj była bez snu 6,5 godziny i prawie cały czas chciała cyca ssać. MyslalamMMyślałam, że padnę z nią na rękach, taka zmęczona byłam i na dodatek całkiem sama.hwesta wrote:sylvia to moze ok miesiaca dzieci maja jakis kryzys czy cos?? moja sie zbliza do miesiaca i to samo... dzis normalnie armagedon byl