Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Robotka idziemy właśnie jutro podciac te wędzidełka. Msm nadzieję że w końcu przyssa się do cyca i nie będę musiała laktatorem się katowac
Natan tez ma takie krótkie wedzidelko, położna w szpitalu twierdziła ze małe szanse są na picie z cyca. Tym bardziej ze mam dość płaskie brodawki. Rzeczywiście ma problem ze zlapaniem brodawki ale mu pomagam palcami i się udaje coraz lepiejsylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
Jaga tzn obkurczyla sie ale jest odrobinke za wysoko z tego co zrozumialam. Polozna powiedziala, ze musialam sie przeciazyc, bo mnie boli podbrzusze jak sie je dotyka.. taki dziwny, tępy ból. Mam brac 1,5l butelke wody napelniona do polowy, ma byc troche chlodniejsza kd temp pokojowej i mam ja sobie klasc na gole podbrzusze. Ciezar i chlod maja pomoc. No i jak cos robie w ciagu dnia to mam napinac miesnie brzucha na tak dlugo na ile jest mi wygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie fajnie wszystko
Ignaś jest grzeczny leży w łóżeczku rozgląda się patrzy , najciekawsze ze siè normalnie rozczulam and Ignasiem placze
I nie wierze ze mam tak kochanego synuśia ahhhh serce się Karaja;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 17:21
Ida, CzaryMary, Murraya, Gosha, mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNormalnie mam czas na wszystko sprzatam gotuje prasuje , moj R môwi ze motorek mam w pupie hihi
Kupilam majtki obciskujàce Brzunio , dziś pierwszy raz Zaloze ,Chociaz brzuch mi szybko się obkurcza .
Pagoda super u Mnie sloneczko swieci Ślicznie
Dziś Ignas suchał odglosôw ptaszkôw cwierkajàcych
Gratulacje dla Lenki bo niewiem czy gratulowalamI mili
Nadrabiam was czytam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 17:47
-
Jaga dzieki ze pytasz. Dostalam drgawek znow. Olek wyczul chyba bo wstal dopiero jak przyjechala tesciowa. Miedzy czasie przyszla sasiadka bo moje piersi zrobily sie gorace i nie dalo rady z nich sciagnac pokarmu. Poszlam pod prysznic i sciagalam pokarm. Kanaliki pozatykane ale dalo rade.. Olek caly czas spal.. od 13.48 do prawie 17...
Mierze temp cyckow a tam 42.3!!! Na czole 38.3.
Dzwonie do poloznej... kaze nadal karmic piersia bo Olek jest najlepszym lekarstwem
Piersi mnie nie bola.. troszke szczypaly.. zjadlam 2x paracetamol. ciutke puscilo.. jak w nocy bede miec temp 39 mam natychmiast jechac na pogotowie... wlasnie sciagam pokarm dla Olka do pojemnikow:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 17:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to rodzisz chyba ustronianka
gratuluję, zazdroszczę i GO GO MATKA!!!
Ja po ostatniej wizycie. Szyjki nie badał, powiedział, że nie ma sensu. Serducho Mikiego jak dzwon. Na czwartek ktg w szpitalu. Mój lekarz życzył powodzenia, podziekowalismy sobie za 9 miesięcy współpracyna koniec powiedział, że wyglądam już bardzo porodowo...cokolwiek to znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 18:17
lysinka, maggie86, 88macola, Angela89, Murraya, Gosha, mantissa, Fasia, Aguś86, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj nie najlepszy dzien
(
Maź mnie drażni na maxa:(( odezwał sie w nim instynkt ojcowski aż za bardzo chyba ze traktuje mnie jako wroga do naszego syna:((
Non stop poucza, albo poprawia -podgrzewam dziecku mleko a ten sprawdza czy nie za gorące, mowię żeby dziecko bardziej trzymał w pozycji pionowej żeby odburknął porządnie to ten ze wie lepiej:((
Chce próbować karmić piersią i malec sie drze a ten non stop do nie daj mu butelkę(
Tym swoim gadaniem spowodował ze płacze juz od 2godzin i nie mogę przerwać , aż musiałam wziąć tablety bo nie głowa rozbolała((