Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo u mnie temp wzrosła do 39,5 . Pojechałam do lekarza. Chciał mnie do szpitala wysłać ale poprosiłam o jeden dzień na rozwój sytuacji. Dostałam antybiotyk. Nie wuedza co mi jest. Byłam bafana ginekologicznie. Niby wszysto ok. Mam ściągać pokarm i wylewać . Jutro szereg badan
widze ze pokarmu coraz mniej ehhhh. Młody na trądzik też dostal antybiotyk. Jestem osłabiona . Nic jeszcze nie jadłam bo mnie drzuca:( dobrze ze jutro z pomocą przyjeżdża mama. Tak wiec nie jest kolorowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:40
-
HANECZKA dawaj to foto, czekam!
MARY ale mnie zmartwiłas tym swoim stanem zdrowia
jej, mam nadzieje ze to przejdzie po tym antybiotyku. Odciągając mleczko jesli masz siły a jak nie to nie miej do siebie pretensji, broń Boże. Zdrowie mamusia najważniejsze, Jak to mowi moja lekarka, jak mama choruje to i dziecię nie ma sie dobrze.. Wiec kuruj sie kochana :*
KRYSTI Ignas slodaczek! Wyglada jakby sie juz nie mieścił w tym, wielkolud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:59
haneczka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wrzucam hurtem:) Potem usunę, ale macie ciocie:)
Teraz mam pyzate policzki, nie przypominam już tego chudzielca, co na miniaturce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:23
Gosha, nick nieaktualny, iwonka1077, nick nieaktualny, Aguś86, lysinka, Jaga, Justinka, mantissa, Murraya, nick nieaktualny, Amy_, Zima, Ewelcia, Fasia, Robotka1, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mary,, Amy, trzymajcie się i zdrowiejcie.
Gratuluje dzisiejszym mamusiom.
Pora kąpieli i pustki na forum. My już wykąpane i sukces, mała nawet nie krzykneła. Ale się ciesze, powoli się do wody przyzwyczaja.
Haneczka, słodziutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:08
Lali, haneczka, mantissa lubią tę wiadomość

-
AMY uważaj na siebie kochana. I jakby co jedz do szpitala... Moze ściągaj to mleczko w pojemniczki zeby ewentualnie przy badaniach tatuś mogl nakarmić... Z reszta Ty rozsądna mama jestes wiesz co robic...
HANECZKA cudny... Jak bobasek z reklam, naprawde!
haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Mary trzymaj sie, mam nadzieje ze ci pokarm nie zaniknie po antybiotyku, bo u mnie przy corci tak bylo...
AMy najlepiej jak ci maly z cyca sciagnie to najlepszy laktator ewentualnie kapuste przykladaj jak mocno zle bedzie.... naprawde przynosi ulge
Haneczka slodziak :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:17
haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Haneczka , Krysti ale slodziaki z chlopakow

Amy, Mary strasznie Wam wspolczuje, okropna sytuacja
oby Wam sie polepszylo i obylo sie bez szpitala.
Adk jak samopoczucie? Nie martw sie, nie bedzie tak zle
polozna pomogla mi wstac i przeniosly mnie do pojedynczego pokoju z prysznicem i wc. Laura na noc bedzie u noworodkow ale caly dzien byla przy mnie, maz ja juz przebieral dwa razy z kupki dzis, nie zapomnial jak sie to robi
iwonka1077, haneczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mary, Amy współczuję i nie lubię
Życzę dużo zdrówka.
Ja dziś miałam fajne popołudnie. O 15 zostawiłam dzieci z mężem. Pojechałam kupić sobie ładny stanik do karmienia. Kupiłam alles crema i majciochy do kompletu
Wreszcie coś sexi, a nie babcine
A później pojechałam do kosmetyczki. Mam piękne granatowo-złote hybrydy i świeżą hennę
Udało się wyrwać chociaż na te 3 godziny 
Jutro mąż wraca do pracy i zostaję sama z moją kochaną dwójką dzieciaczków. Już się boję czy wytrzymam jakoś. Ale muszę dać radę. Pewnie kwestia przyzwyczajenia
Gosha, iwonka1077, nick nieaktualny, Amy_, lysinka, Ewelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie szykuje się do spania. Jeszze tylko kilkanaście godzin i będzie po wszystkim. Idę głaskać brzuszek póki jeszcze go mam!
Aguś86, Jaga, Gosha, PsotkaKotka, liwi, nick nieaktualny, haneczka, mantissa, 88macola, nick nieaktualny, Lali, Ewelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ojej Mary, zdrowiej nam!:-*
Krysti, jaki slodki pączuszek
fajna ta poduszka. U nas jednak by sie nie sprawdziła,bo Artur śpi tylko na boczku:)
Amy,zapalenie Cie dorwalo:( nie wiem jak Ci pomóc bo jeszcze tego nie przeżyłam, ale życzę szybciutkiej poprawy
Dziękuję w imieniu Arturka
gosha,bardzo mi milo:) zastanawiam sie co mógłby reklamować... Chyba środki nasenne 
nick nieaktualny, Amy_ lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Mary,, Amy, trzymajcie się i zdrowiejcie.
Gratuluje dzisiejszym mamusiom.
Pora kąpieli i pustki na forum. My już wykąpane i sukces, mała nawet nie krzykneła. Ale się ciesze, powoli się do wody przyzwyczaja.
Haneczka, słodziutki
Liwi, fajne uczucie jak dzidzia nie ryczy przy kąpieli:) Takie spełnienie
My mamy porę kąpania o 19. Dzięki temu o 20:00 jestem już po karmieniu, dzidziek śpi, a my z mężem możemy sobie pooglądać film, albo zająć się czym swoim, jak np. siedzenie na forum
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny