Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo u mnie temp wzrosła do 39,5 . Pojechałam do lekarza. Chciał mnie do szpitala wysłać ale poprosiłam o jeden dzień na rozwój sytuacji. Dostałam antybiotyk. Nie wuedza co mi jest. Byłam bafana ginekologicznie. Niby wszysto ok. Mam ściągać pokarm i wylewać . Jutro szereg badan
widze ze pokarmu coraz mniej ehhhh. Młody na trądzik też dostal antybiotyk. Jestem osłabiona . Nic jeszcze nie jadłam bo mnie drzuca:( dobrze ze jutro z pomocą przyjeżdża mama. Tak wiec nie jest kolorowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:40
-
HANECZKA dawaj to foto, czekam!
MARY ale mnie zmartwiłas tym swoim stanem zdrowiajej, mam nadzieje ze to przejdzie po tym antybiotyku. Odciągając mleczko jesli masz siły a jak nie to nie miej do siebie pretensji, broń Boże. Zdrowie mamusia najważniejsze, Jak to mowi moja lekarka, jak mama choruje to i dziecię nie ma sie dobrze.. Wiec kuruj sie kochana :*
KRYSTI Ignas slodaczek! Wyglada jakby sie juz nie mieścił w tym, wielkoludWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:59
haneczka, Krysti lubią tę wiadomość
-
Wrzucam hurtem:) Potem usunę, ale macie ciocie:)
Teraz mam pyzate policzki, nie przypominam już tego chudzielca, co na miniaturce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:23
Gosha, KasiaKwiatek, iwonka1077, maggie86, Aguś86, lysinka, Jaga, Justinka, mantissa, Murraya, Krysti, Amy_, Zima, Ewelcia, Fasia, Robotka1, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mary,, Amy, trzymajcie się i zdrowiejcie.
Gratuluje dzisiejszym mamusiom.
Pora kąpieli i pustki na forum. My już wykąpane i sukces, mała nawet nie krzykneła. Ale się ciesze, powoli się do wody przyzwyczaja.
Haneczka, słodziutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:08
Lali, haneczka, mantissa lubią tę wiadomość
-
AMY uważaj na siebie kochana. I jakby co jedz do szpitala... Moze ściągaj to mleczko w pojemniczki zeby ewentualnie przy badaniach tatuś mogl nakarmić... Z reszta Ty rozsądna mama jestes wiesz co robic...
HANECZKA cudny... Jak bobasek z reklam, naprawde!haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Mary trzymaj sie, mam nadzieje ze ci pokarm nie zaniknie po antybiotyku, bo u mnie przy corci tak bylo...
AMy najlepiej jak ci maly z cyca sciagnie to najlepszy laktator ewentualnie kapuste przykladaj jak mocno zle bedzie.... naprawde przynosi ulge
Haneczka slodziak :Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 21:17
haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Haneczka , Krysti ale slodziaki z chlopakow
Amy, Mary strasznie Wam wspolczuje, okropna sytuacjaoby Wam sie polepszylo i obylo sie bez szpitala.
Adk jak samopoczucie? Nie martw sie, nie bedzie tak zle
polozna pomogla mi wstac i przeniosly mnie do pojedynczego pokoju z prysznicem i wc. Laura na noc bedzie u noworodkow ale caly dzien byla przy mnie, maz ja juz przebieral dwa razy z kupki dzis, nie zapomnial jak sie to robiiwonka1077, haneczka, maggie86, Krysti, lysinka, Fasia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Mary, Amy współczuję i nie lubię
Życzę dużo zdrówka.
Ja dziś miałam fajne popołudnie. O 15 zostawiłam dzieci z mężem. Pojechałam kupić sobie ładny stanik do karmienia. Kupiłam alles crema i majciochy do kompletuWreszcie coś sexi, a nie babcine
A później pojechałam do kosmetyczki. Mam piękne granatowo-złote hybrydy i świeżą hennę
Udało się wyrwać chociaż na te 3 godziny
Jutro mąż wraca do pracy i zostaję sama z moją kochaną dwójką dzieciaczków. Już się boję czy wytrzymam jakoś. Ale muszę dać radę. Pewnie kwestia przyzwyczajeniaGosha, iwonka1077, maggie86, Amy_, lysinka, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie szykuje się do spania. Jeszze tylko kilkanaście godzin i będzie po wszystkim. Idę głaskać brzuszek póki jeszcze go mam!
Aguś86, Jaga, Gosha, PsotkaKotka, liwi, maggie86, haneczka, mantissa, 88macola, Krysti, Lali, Ewelcia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Ojej Mary, zdrowiej nam!:-*
Krysti, jaki slodki pączuszekfajna ta poduszka. U nas jednak by sie nie sprawdziła,bo Artur śpi tylko na boczku:)
Amy,zapalenie Cie dorwalo:( nie wiem jak Ci pomóc bo jeszcze tego nie przeżyłam, ale życzę szybciutkiej poprawy
Dziękuję w imieniu Arturkagosha,bardzo mi milo:) zastanawiam sie co mógłby reklamować... Chyba środki nasenne
Krysti, Amy_ lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Mary,, Amy, trzymajcie się i zdrowiejcie.
Gratuluje dzisiejszym mamusiom.
Pora kąpieli i pustki na forum. My już wykąpane i sukces, mała nawet nie krzykneła. Ale się ciesze, powoli się do wody przyzwyczaja.
Haneczka, słodziutki
Liwi, fajne uczucie jak dzidzia nie ryczy przy kąpieli:) Takie spełnienie
My mamy porę kąpania o 19. Dzięki temu o 20:00 jestem już po karmieniu, dzidziek śpi, a my z mężem możemy sobie pooglądać film, albo zająć się czym swoim, jak np. siedzenie na forummantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny