Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi mamuski! Gratulacje dla tych swiezo rozpakowanych!! Duzo zdrowia I optymizmu dla Tych co sie borykajaz z problemami aktualnie.
Wszystkie bobaski sa sliczne I urocze.
Pytanie czy ktoras juz zaczela cwiczyc? Jak tak to w ktorym tygodniu po porodzie? Ja dosc sporo przytylam(19kg) z czego jeszcze zostalo 9kg. Jakies 5kg nadwagi na bank mi zostanie, I musze ulozyc sobie jakis plan dzialania... W koncu lato sie zbliza
No I czy PeggySue urodzila?! Byla pod oxy w tym terminie co Rudzia.. nie wiem przegapilam czy co..
My zbieramy sie do kapieli. Ogolnie nie mam na co narzekac. Maya super je, spi, czasem jakies stekanie przy kupie. Starsza cora pomaga.. Bajka:) zobaczymy jak dlugo..
Spokojnej nocy dla Was!Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
Olek to zlosliwa menda.. wie ze musi ssac zeby mi zbijac temperature to ma to w dupie. Dzisiaj prawie nic nie zjadl.. moze czuje ze mam graczke?
Gdyby nie laktator to bym sie chyba przekreciLa. temp 38.7 wiec szpitala nie bedziedrgawki nadal mo towarzysza wieczorem, ale teraz jest okej..
-
Zima jesli przed porodem cwiczylas to mozesz cwiczyc jak Amy, ale jeśli nie to bym się wstrzymala przynajmniej do miesiąca albo i dluzej. Czytalam troche w necie i generalnie przy karmieniu nie polecaja intensywnych cwiczen. Znajdz sobie cos lekkiego na poczatek
Na razie jedz troche mniej to mleko pojdzie z Twoich zapasow tluszczyku
Ja tak się wlasnie staram robic
Zima lubi tę wiadomość
-
Zasnąć zasnęłam i to nawet głęboko bo jak położna przyszla kolo 24 na badanie tętna to się jej wystraszyłam i kompletnie nie wiedziałam co się dzieje
babka się ze mnie uśmiała
Na chwilę obecną czuje się w miarę spokojna. Gorzej, że mąż od 7 będzie tupał nogami żeby do nas przyjść a ja na jego widok sie rozklejam. Kiedy patrzy na mnie tymi wielkimi sarnimi oczami to cały stres wychodzi mi na wierzch dosłownie.Gosha, Krysti, Aguś86, Murraya, KasiaKwiatek, maggie86, misia83, haneczka, Lali lubią tę wiadomość
-
Nie no takim hardcore nie jestem
mysle, ze jak skacze krwawic to bym sie za cos zabrala. Myslalam o bieganiu na poczatku, pozniej moze chodakowska bym sprobowala.. Cwiczyla ktoras?
Co do zmniejszenia moich racji zywnosciowych to nie ma szans, nie dam rady poprostu musze swoje zjesc
Adk 3mam kciuki!Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGood Morning
a ja wlasnie wstałam sobie wyspana Ignas spi pięknie az musiałam go wybudzać na jedzenie teraz .
Ja tez zacznę ćwiczyć wnet brat juz mi rozpiskę robi ćwiczeń moj prywatny trener
Brzuch zanika u mnie szybko az nie wierzę ze tak szybko i nie ma flaka -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Mary i Amy jak się macie? Jak noc minęła?
Adk zaciskam z Julkiem kciuki! Powodzenia!))
Julek druga nic z rzędu przespal 5 godzin! Matko aż nie mogłam rano uwierzyć, a na dodatek ja spalam jak zabita co mi się się nie zdarza. Chyba musiałam być wykończona..
Miłego dniaAguś86, mantissa, Ida, Gosha, maggie86, misia83, haneczka lubią tę wiadomość
-
hejka baby
amy wspokczhje kochana! jak siemdzis czjjesz? faska julek widze ma spanie jak i moja sarciawczoraj wykapalam i padlismy cala czworka o 22.00 na pewno juz soalismy..mala sie obudzila do cyca o...uwaga uwaga...5.45!!!! kuzwa to prawie 8hr! glodna jak diabli, obalila 2 cyce i jeszcze musialam dogrzac odciagniete mleko
mam problema..delikatnie peklam na 0,5cm na szwie z poorzedniego porodu..polozna stwierdzila przy porodzie ze nie ma co szyc...juz mnie nic nie blki, i wczoraj przy kapieli dotknelam tego miejsca i dla mnie to ok 1cm szpara! kurwa i co teraz..tomsie zrosnientak jam mowila czy co ja mam kurwa z tyn zrobic? -
Krysti wrote:Nasz Ignaś białe włosy ma
hihi blondas i niebieskie ciemne oczy
chociaz nie powiem ze polaczenie czarne wlosy i niebieskie oczka przepieknie wyglada u dziewczynki
dzisiaj mez do pracy odn9.30 do 16.00...wpadnie kasiorka to kupimy nastepne farby i listwywrzuce zdhecia przed i po jak juz dokonczyny salon...nie moge sie doczekac..na razie mamy wszystko w pudelkach ale doopa i tak jestem mega szczesliwa
dziewczyny a jam karmicie jedna piersia to tez wam z drugiej kaapie? cholera musze pldkladac cos pod druga bo leci jam z kranu...dziwneEwelcia, Krysti, mantissa, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Jeju Wera ją bym pposzła na IP albo do chirurga, żeby Ci się zakażenie nie wdalo
-
murraya kochanir mam wkladki..chyna z 200 szt ale zapominam k nich
wspolczuje katarku u takiego makuszka
co do kg to z ciekawosci weszlam na wage...rowny tydzien po porodzie waga z 102,7 na 89,7 :-)13kgjeszcze 3,7kg to wagi sorzed ciazy ale mam ambicje i wykorzystam karmienie cycem do zejscia do 65kg
Murraya, mf, KasiaKwiatek, Krysti, lysinka lubią tę wiadomość