Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMary ,Amy dajcie znac jak sie czujecie. U nas ten ryk znowu od 2 to chyba kolka... Podałam jej po 5 do karmienia delicol i w końcu spała kruszyna, teraz tez karmie i znow delicol , zobaczymy...a jaka zdziwiona smakiem jego
liloe lubi tę wiadomość
-
Ja na chodzie od 5.20. Tak mąż miał nastawiony budzik do pracy. Mały się obudził, napił i patrzył godzinę. Po tej godzinie weszłam pod kołdrę, zamykam oczy, a Zuzia zaczyna płakać i wołać tatę... Poszłam po nią. Strasznie przeżyła, że taty nie ma od rana. I tym sposobem już nie mogłam dalej spać, mimo że Szymon obudził się dopiero 15 minut temu. Ech...
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nasza mala ma czorne wlosy nak diabli i tez cirmne niebieskie ocze, te oczy sie mova zmienic..pamietam stas mial tez takie anteraz ma piekme brazowe oczeta
chociaz nie powiem ze polaczenie czarne wlosy i niebieskie oczka przepieknie wyglada u dziewczynki
dzisiaj mez do pracy odn9.30 do 16.00...wpadnie kasiorka to kupimy nastepne farby i listwywrzuce zdhecia przed i po jak juz dokonczyny salon...nie moge sie doczekac..na razie mamy wszystko w pudelkach ale doopa i tak jestem mega szczesliwa
dziewczyny a jam karmicie jedna piersia to tez wam z drugiej kaapie? cholera musze pldkladac cos pod druga bo leci jam z kranu...dziwnemoj R ma zielone jasne oczy moze po ojcu bedzie miał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:13
-
nick nieaktualnyJa dzis ide z moim R rejestrować Ignasia i do konsula musze zadzwonić umówić wizytę na paszport dla Ignasia ,24 mam spotkanie w banku moim bo zakładam konto oszczędnościowe Ignasiowi . Bizi bedzie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:17
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dzień dobry:)
dziewczyny z temperaturą, jak samopoczucie???
mi ostatnio przewiało jednego cycka to pomogło opróżnienie go do zera i okłady z kapusty bo tez czułam sie nie za dobrze.
chciałam sie zapytać czy wy na prawdę się cieszycie jak dzieci szczególnie te przed ukończeniem pierwszego miesiąca przesypiają po 5 i więcej godzin??
mnie przestrzegano jeszcze w szpitalu że taki maluszek do miesiąca nie umie jeszcze sobie "dozować" karmienia i należy go wybudzać po 3 godzinach a jedna przerwa może być max 4 godziny w ciągu doby.
no nie przestrzegam tego aż tak bardzo bo młoda sie budzi co te 3 godzinki ale raczej nie pozwoliła bym jej spać powiedzmy 5 i więcej godzin.
a my już drugi dzień z rzędu doprowadzamy starszą do przedszkola....myślałam że będzie gorzej ale jest okej, szybkie ubieranie i mam około 200m do przedszkola więc odprowadzam Majkę pod drzwi a dalej idzie sama:)
słonko pieknie świeci ale ten wiatr znów.....
nie jest taki co prawda jak wczoraj więc dziś idziemy na spacerek
mam też dziś koło południa położną więc muszę chatę ogarnąć
moje dziecię się coraz więcej rozgląda przez dzień, ufff jak dobrze że sesję mamy za sobą jeszcze jak spała dość dużo:)
aaa i pokochała smoczek:D dla mnie to wygoda bo jak go poczuje to odlatuje:)
HANECZKA KRYSTI macie przystojniaków ulala:)
a ja jem właśnie zupę mleczną z kaszą jęczmienną-posmakowała mi w szpitalu:)ze trza bedzie ich tam odwiedzać jak bedziemy do Bieszczad jeździć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny