Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Fasia czy jeździcie z Julkiem samochodem? :p bo mnie to zastanawia, chciałabym gdZies z Ala Pojechać , ale sie boje
Większość dzieci pięknie usypia jak tylko samochód ruszy
My dziś pojechaliśmy samochodem do parku na spacer, a w tym tygodniu chce sama pojechać z Szymonem do lekarza
Dajesz
hwesta lubi tę wiadomość
-
Ziółko gratuluję!!
JAGA - Twoja teściowa to też widzę z tych rasowychszkoda ze ja mam normalną bo bym tu też darła łachy!
Mary - okres? To możliwe? ja nei chcę tak szybkomoże z tej rozpaczy "wpadnę" z następnym Olkiem i będzie po problemie?
Mąż nie będzie chciał - ale co on może chcieć jak kurwa śpi w innym pokoju i się mlodym nie zajmuje? ale jak śpimy osobno to chyba drugi raz mu nie wmówię że to jego dzieckoGosha, iwonka1077, KasiaKwiatek, Murraya, hwesta, mf, CzaryMary, liloe, Auro, misia83, liwi, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:buuuu.. przestraszylam sie... popsikalam pepuszek octeniseptem i chcialam wyczyscic jak codzien patyczkiem kosmetycznym, a na nim pojawila sie krew.. jak patrze na pepek to widze, ze jest jej tam troszke, zaschnietej.. czy to normalne? Jutro do poludnia ma byc polozna, na cale Boze szczescie, bo sie zestresowalam
Ja psikam octeniseptem rano i wieczorem i wycieram patyczkiem kosmetycznym i prawie zawsze jest trochę zaschniętej krwi. Polozna mówiła, że tak będzie póki się nie wygoi.
Ziółko gratulacje
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:A od kiedy mozna wybrac sie w dluzsza podroz samochodem z dzieckiem? Dluzsza oznacza jakies 100km dalej
A czy są jakieś przeciwskazania do jazdy w odległośc 100km ?
Fasia możesz nawet jutro
Zatrzymacie się tylko na karmienie w razie w i tyleja zamierzam niedługo jechać do moich rodziców
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 21:37
Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
ok skoro wy o tesciowych to ja o swoim.
Właśnie zadzwonił i mówi, że będzie za 2 godziny bo zostaje z chłopakami na piwo i że jak Olek śpi, to żebym też się kładła...
A CO MNIE TO kiedy będzie? niech zadzwoni do swojego pokoju i powie telewizorowi że go 2 godz pozniej właczy..
Dobre rady odnośnie snu to niech zachowa dla siebie..
Myślałam ze się wkurwie, ale mam to w doopie.
Ciekawe kiedy idzie na tą impreze z pracy.. nawet nie powiedział... jeszcze mi będzie kazal wyprasować koszulęaaaaa takiego!!!!
Gosha, hwesta, liwi lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:ok skoro wy o tesciowych to ja o swoim.
Właśnie zadzwonił i mówi, że będzie za 2 godziny bo zostaje z chłopakami na piwo i że jak Olek śpi, to żebym też się kładła...
A CO MNIE TO kiedy będzie? niech zadzwoni do swojego pokoju i powie telewizorowi że go 2 godz pozniej właczy..
Dobre rady odnośnie snu to niech zachowa dla siebie..
Myślałam ze się wkurwie, ale mam to w doopie.
Ciekawe kiedy idzie na tą impreze z pracy.. nawet nie powiedział... jeszcze mi będzie kazal wyprasować koszulęaaaaa takiego!!!!
KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moja teściowa zadzwoniła wczoraj czy mogą z teściem wpaść kolo południa...przyjechali z rosolem, spaghetti, miodem i ciastem dla nas. Posiedzieli godzinkę, pogadalysmy i posmialismy z uparciucha Mikiego
Teściowa zapowiedziała, że po porodzie ona po pracy będzie wpadać na trochę...z jedzeniem a ja mam leżeć, odpoczywać, dochodzić do siebie...nie miałam nigdy takiej pomocy...jestem w szoku, że ktoś bezinteresownie może taki być
Gosha, 88macola, mantissa, Aguś86, Fasia, lysinka, misia83, sylvia007, mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Czytam o tych Waszych teściowych i jestem przerażona. Jeszcze tylk ten tydzien moj M jest z nami, potem pprzyjeżdza tesciowa do pomocy....az się boje co to bedzie. Dobrabz niej kobieta ale chyba nadopiekuncza. Mam nadzieje że się nie zjemy, tym bardziej że mamy 2 pokojowe mieszkanie:-/
-
Ewelcia wrote:Wiecie co? Czytam o tych Waszych teściowych i jestem przerażona. Jeszcze tylk ten tydzien moj M jest z nami, potem pprzyjeżdza tesciowa do pomocy....az się boje co to bedzie. Dobrabz niej kobieta ale chyba nadopiekuncza. Mam nadzieje że się nie zjemy, tym bardziej że mamy 2 pokojowe mieszkanie:-/
jak będzie be to jej leżanke rozłożysz na balkonie
Iwonka pisałą że ma być ciepło więc nie zmarznieEwelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo trafiła mi się fajna kobita
rozsądna i mądra życiowo.
A co do nalewek i whisky...ja już ustaliłam, że karmię jeśli nic nie pokrzyzuje planów tak jak dziewczyny do 11 miesiąca. W międzyczasie na bank odciagne mały zapas i wieczór z winem i świecami koniecznie! A na luty/marzec już mam umówiona psiapsiułę na mohitomój K powiedział, że na to pierwsze duże picie kupi mi cały zapas składników i zamknie nas w domu i będzie dogladal a następnego dnia...leczył mojego kaca
Amy_, Gosha, lysinka, Jaga, Krysti lubią tę wiadomość