Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Fasia czy jeździcie z Julkiem samochodem? :p bo mnie to zastanawia, chciałabym gdZies z Ala Pojechać , ale sie boje
No jasne, ze samochodem) Julo zaczal plakac, maz ruszyl i po 3 sekundach dziecko spalo. Jak widac lubi jezdzic samochodem
))
Ewelcia, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Liwi kochana nie jesteś z tym sama.Tyle że ja ze swoją mieszkam.
Teksty typu:-Przykryj Ją bo jej zimno jest.
_O jeju jeju moja najukochańsza wnusia ti ti moje maleństwo.
- Nie bierz tej tabletki bo dziecko z Ciebie zessie i zrobisz jej krzywde.
- A co się złego dzieciąteczkkiu dzieje , że tak płacze? Pospiesz się ( jak ją przebieram) bo się zaniesie płaczem.
-Będzie matka miała troche spokoju jak będziemy na spacerki chodziły.( Żebyś kurwa czasem się nie złaziła..)
Moja mama natomiast od zeszłego piątku codziennie jak do niej dzwonie gada mi , żebym wzięła napiła się melisy , małej nic nie będzie a ty będziesz spokojniejsza. Nie wiem czemu ona się czepia bo Ja jestem cholernie spokojna:)
Mam problemy z tolerancją pewnych pokarmów i wiem , że mnie np po makaronie brzuch będzie bolał, to pół dnia słuchałam: Ja specjalnie taki chudy rosołek nagotowałam , jak zjesz to nic Ci nie będzie. Dostałam ....kolki jelitowej po tym. Małą też brzuch bolał, jak jej powiedziałam to usłyszałam: No napewno nie po rosole. A makaron taki zdrowy...
Tak gadacie o tym jedzeniu a moją brzuch boli nawet po biszkoptach. Doczciłam się dzisiaj jak przeczytałam skład , że chyba od tego popołudniami ma ataki płaczu od 2 dni. Matka wczoraj zeżarła półtorej paczki:(
Podejrzewam , że raczej z jedzeniem sobie długo nie poszaleje.Gosha, Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
Piotrus jest juz z nami, 55 cm 3300 g i 10 punktow
porod sn
hwesta, iwonka1077, Fasia, maggie86, CzaryMary, Jaga, Ewelcia, liwi, Murraya, mantissa, adk_1989, Gosha, KasiaKwiatek, Lali, mf, Rudzia, Zima, liloe, Klaudia90, Aguś86, Amy_, Militta110816, lysinka, Angela89, Ida, Justinka, natt, misia83, Anka1501, sylvia007, mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta na spacer nad zalewem jestem zawsze chętna
a ta kaczke z chęcią bym wciągnęła.
Jeśli chodzi o jazdę samochodem to mlody też od razu usypia jak tylko silnik usłyszy. Mamy takie auto co wyłącza się jak np czeka się na światłach i to synkowi się nie podoba. Każe wtedy meOwi szybko odpalać silnik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta my z chłopakami jeździmy autem bardzo regularnie i zachowują sie super- śpią.
Wiecie ją tez mam sporo zachcianek ale do dzisiaj się ograniczalam bo po ccdo dzisiaj... Jutro lody i jeszcze cos niezdrowego. A tetaz popijam karmi:-D
CzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary moja raz jechała tylko ze szpitala
kuuuurdde chyba muszę ja zacząć socjalizować, a w aucie wyjmujecie dziecko z tego kombinezonu? Bo w sumie 21-22 stopnie sa w aucie mniej więcej
my tez mamy taki co sie wyłącza , ciekawe jak bedzie reagowała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my dziś sami z synkiem, córcia u babci trochę ciszy w domu
Hwesta no ja też mam dresik polarkowy i bawełniany tylko cieplejsze taki jesienny, może w to??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:04
-
My jezdzimy do parku, bo po osiedlu miedzy blokami nie chcialam. Tym bardziej, ze to pierwszy spacer synka wiec zabralismy go w ladne okolicznosci przyrody
)
Gosha lubi tę wiadomość
-
Julek dzis byl ubrany w body na dl. rekaw, spodenki, skarpetki, bluzke z dl. rekawem i czapeczke. W nosidelku byl przykryty kocykiem, a w wozku byl w rozku, na to kocyk i przykrycie z wozka i tyle
Kombinezonu nie mamy, tzn mam ich 6 ale wszystkie sa wielkie. Taki nam sie maly egzemplarz trafil