Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Dzisiaj jak z mężem przebieraliśmy małego to sie nad nim zawiesiłam żeby dać buziaka w jego kochanego pysiulka i dostałam centralnie sisukami w twarz i oko
Te co maja synusie juz zostaliście osikane przez swoje pociechy????Lwica lubi tę wiadomość
-
Adka na sale operacyjną dostajesz koszule szpitalną, po CC powinnaś chodzić w koszuli bo po 1 między nogami masz podkład , po 2 rana się powinna wietrzyć dzięki czemu szybciej i ładniej się zagoi bez większych perypetii, 3 lekarze badają czy odchody schodzą i czy macica się kurczy. Naciskają na brzuch, mało przyjemne, w pierwszych dobach , do tego przewaznie po naciśnięciu w pochwy wypływają odchody.
Moja rada to koszula i ciągłe wietrzenie , żeby sie nic nie zrobiło. Ja od 3 dni dopiero zakładam majtki i to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie wielgachne , że mąż się śmieje , że jak w Masce może mi je na czoło naciągnąć.
Kochane mam pytanie czy któraś nie chce pampersów Dady 1 ? Kupiliśmy wczoraj ale po 5 pampersach mała ma całą piczke obszczypaną i dupencja też nieciekawa a dopiero co ją wyleczyliśmy. Jakby któraś była chętna to mogę podesłać bo szkoda by leżały i się marnowały. -
Cześć Ciotki
Lena gratuluję! Spora córcia
Ziolko trzymam kciuki!
A u nas co nowego... najważniejsze że jutro nasz Aniołek zostaje wpisany do domu! Jupiw końcu po 10 dobach!
Waży ponad 3700 więc przekroczyła wagę urodzeniowa o ponad 100gwciąga na raz 90 ml
Widziałam, że był temat leżaczków. szukałam sama takich hybrydowych aby były powyżej 9 kg niestety nie ma... mój syn ważył 9 kg jak miał 5 msc :p:p więc miałby zbyt krótko taki leżaczek, a pamiętam ze pierwsze kroki w jedzeniu były w takim zwykłym leżaczku bujaczku... teraz ostatecznie kupiłam firmy BStars z melodyjkami i wibracjami do 18 kg - kaczuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:21
Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Jaga mojej się jeszcze nie zdarzyła zbita kupka. Od zawsze robi luźne.
Ja dziś zeżarłam kotleta. I dwa ciasta hity z czekoladą.
Ale ja córce od urodzenia powtarzałam ze daje jej miesiąc bez czekolady, więcej nie wytrzymam. Ale ze mnie zalało to jej skróciłam ten okres ochronny i zjadłam już dziś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja cały dzien oblężenie gosci... Wlasnie kolejny przyszedł , oczywiście wszystko znajomi meza
szlag mnie trafia, ja znowu z cycem na wierzchu
Ptasie mleczko opierdziele dzis. I zjadłam 4 małe paczki herbatnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:38
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle uj mnie strzeli niedługo. Teściowa mi zapowiedziała ze ma tydzień urlopu. I będzie mi tu przyłazić i zrzędzić.
Zawsze cholera przylezie jak mała jest po jedzeniu a ona po jedzeniu prawie zawsze ma czkawkę i co się kurwa nasłucham, ze mam ją w koce poowijać bo na pewno jej zimno. Wodę mam jej dać do picia i nie wiem co jeszcze. I tylko biadoli "o biedactwo czkawka męczy, mama nie chce dać pić" i tak w kółko.
A dziś ja na spacerze musiałam spotkać, nie miała sie do czego przypierdzielić bo dziecko w czapce, kocem przykryte. I wiecie co mi powiedziała? "Buzie jej zamknij bo jej wiatr nawieje"mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I wkurwia mnie jak ją łapie za rączki, i po tych rękach całuje.
I jeszcze jak ją na ręce bierze, i kocem owija.
I wkurwia mnie jak mlaska do niej jak do psa.
I cała mnie wkurwia.
Przepraszam, musiałam.
hwesta, Gosha, iwonka1077, Aguś86, Ewelcia, Fasia, Murraya, mantissa, liloe, KasiaKwiatek, Amy_, Militta110816, Angela89, misia83, mimka84, Krysti, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:frytki!!!!
mam w zamrażalce! wystarczy frytkownicę odpalić... ale kusi!!!A dziś miałam zrazy i mizerię. Pierwszy raz jadłam ogórki. Zobaczy się
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Dzisiaj jak z mężem przebieraliśmy małego to sie nad nim zawiesiłam żeby dać buziaka w jego kochanego pysiulka i dostałam centralnie sisukami w twarz i oko
Te co maja synusie juz zostaliście osikane przez swoje pociechy????Nawet nie raz
A kupala na dłoń też zaliczylam:D