Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Jawczoraj jadłam frytki z piekarnika i wszystko ok
A dziś miałam zrazy i mizerię. Pierwszy raz jadłam ogórki. Zobaczy się
U mnie obiad identyczny.
Zrobiłam też ciasto marchewkowe, ale przez chłopa się spalilowrrtr
Mlodzieniaszek dzisiaj dal czadu, pierwszy raz od urodzenia. Płakał biedak w niebogłosy. Pomagało jedynie skakanie na piłce. Teraz śpi ale widze ze oczy ma polprzymkniete...
Nie wiem czy to możliwe ale chyba dostałam okres... Buuuuuu
Aktualnie wisze na dojarce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:52
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja umoczylam wargę w nalewce bo dostaliśmy i chciałam powąchać ale umoczylam wargę!! Kiedy ja sie nawale w końcu aaaaa marze o tym
liwi, iwonka1077, Gosha, Aguś86, Ewelcia, Murraya, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, lysinka, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Czary mnie też dziś zalało, kurwa jebana mać.
Jeszcze raz przepraszam za wulgaryzmy, ale aż mnie roznosi od środka. Gdzieś musze sobie ulżyć.
Heheh mnie też nosi dzisiaj. Ehhhh
Ale się zrelaksowalam w cieplej kąpielipolecam
Hwesta ahhh ja to marze o whisky od początku ciąży. Dzisiaj maz kupił karmi na pocieszenie -
nick nieaktualnyLwica wrote:Dzisiaj jak z mężem przebieraliśmy małego to sie nad nim zawiesiłam żeby dać buziaka w jego kochanego pysiulka i dostałam centralnie sisukami w twarz i oko
Te co maja synusie juz zostaliście osikane przez swoje pociechy???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi juz dzis sciagla opatrunek
bylismy na lodach nad morzem .Ignas od przedwczoraj plus 2,030 kg na wadze
przytyl :)on je i kupke wali i siusiu i spi i tak w kolo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 19:32
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti juz z Ignasiem jeździcie??
mary chodź na placek po zbójnicku do Jachranki sie z dzieciakami i mężami umówimy i inne kwietniowki tez w jakaś niedziele na zmasowany spacer... ;p kurde ciekawe czy mogłabym takie cos zjesc hmmmm i kiedy będę mogła w końcu pojechać nad zalew na spacer
chyba juz wkrótce co???
CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Liwi spowodowalas u mnie właśnie atak śmiechu tekstami o teściowej hihi dobrze ze już mogę się śmiać hihi
Hwesta słuchawki???hihihihihi dobre eeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 19:38
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:I wkurwia mnie jak ją łapie za rączki, i po tych rękach całuje.
I jeszcze jak ją na ręce bierze, i kocem owija.
I wkurwia mnie jak mlaska do niej jak do psa.
I cała mnie wkurwia.
Przepraszam, musiałam.
Uśmiałam sie, hihi szczególnie mlaskaniem jak piesiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:U mnie obiad identyczny.
Zrobiłam też ciasto marchewkowe, ale przez chłopa się spalilowrrtr
Mlodzieniaszek dzisiaj dal czadu, pierwszy raz od urodzenia. Płakał biedak w niebogłosy. Pomagało jedynie skakanie na piłce. Teraz śpi ale widze ze oczy ma polprzymkniete...
Nie wiem czy to możliwe ale chyba dostałam okres... Buuuuuu
Aktualnie wisze na dojarce. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uwaga chwale sie
Bylismy dzis na pierwszym spacerze z Julkiem1,5godz na zewnatrz. Pozniej wizyta u dziadkow i w smyku. Nie bylo nas w domu 3,5 godz. Julek spal jak zaklety
)) obudzil sie tylko jak weszlismy do tesciow, zmienilam mu pieluszke i dalam butle z moim mlesiem po czym zasnal na kolejne 3 godz
aniolek!
wozek sprawuje sie genialnie
moze pozniej nadrobie, bo teraz syn wzywahwesta, Gosha, iwonka1077, CzaryMary, maggie86, Murraya, mantissa, KasiaKwiatek, Rudzia, Aguś86, Amy_, Angela89, Ida, Justinka, misia83, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Heheh mnie też nosi dzisiaj. Ehhhh
Ale się zrelaksowalam w cieplej kąpielipolecam
Hwesta ahhh ja to marze o whisky od początku ciąży. Dzisiaj maz kupił karmi na pocieszeniemyślałam ze to żart
przy pierwszym 10 miesięcy nie miałam. Liczę że to jeszcze organizm sie zaczął na nowo oczyszczać
A kąpiel? Jyz możemy? Właściwie czemu niepołożna mówiła Ze szyjka sie do 4 tyg zamyka wiec chyba juz do infekcji nie dojdzie.
A ja po porannych przemyśleniach jednak zatkalam sie tamponemluźno tam troszke
chyba jeszcze sie zwęże, co? No nic operacje plastyczne TAM sa stosunkowe tanie