Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie idzie Was nadrobić od rana.
Wypowiem sie tylko w kwestii kup:)
U nas po smółce pojawiła sie wodnista zielona kupa bez śluzu, która wsiąkała w pieluszke. Tez byłam zniepokojona, ale po kilku dniach zaczęło sie w niej pojawiać coraz wiecej żółtych grudek. Teraz jest juz cala żółta z grudkami.
Czytałam ze przy karmieniu sama piersią tak może wyglądać kupka i to calkiem normalne ze bywa wodnista. Tak wiec don't worry.
Tam samo martwilam sie ze maly nie sika. Byly tylko Te mokre kupy. Ale od kiedy Sa bardziej zwarte Artur sika jak szalonygłównie podczas przewijnia. Musze osłaniać siurka wacikiem zawsze
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie karmienie wlasnie i delicol, oby spała po karmieniu. Położna powiedziała ze to ulewanie, wysypka wyglada jej na nietolerancje nabiału, mleka itd, zobaczymy, odstawiam nabiał całkiem a jutro o tym z pediatra porozmawiam. A i ważyłam mała ze zmienionym pampersem coprawda
3200!
czyli przybiera
-
Hwesta ja też odstawiam nabiał niestety,bo ma tą wysypke i nie mogę dojść od czego. Czy to potówki czy alergia na nabiał,który jem czy co... Położna dzisiaj mówiła,że wygląda jej to na skaze ;/ ewentualnie na witamine c tak reaguje ;/
-
Witamy się
Uwielbiam chodzić z Małą na spacery, wtedy tak spokojnie sobie śpiOstatnio Tosia wisi cały czas na cycku, nie wiem, czy się nie najada, czy po prostu musi się poprzytulać. Zasypia ze trzy razy w trakcie i niektóre karmienia w ciągu dnia wydłużają się do 1,5 godziny.
Misia Julek słodziaka prezenty super
Ania a do macierzyńskiego nie wystarczy zaświadczenie ze szpitala, że urodziłaś?
ADK gratuluję !!! kawał chłopa z Franka
misia83 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylvia to rzeczywiście spróbuj ta laktacje trochę podkręcić 775533. A w ciągu dnia jak mała śpi dłużej to czujesz że piersi są przepełnione czy nie bardzo?
dzisiaj 2razy laktatora użyłam i rano z lewej piersi po karmieniu udalo mi się ściągnąć 45 ml, a niedawno z tej samej i tez po karmieniu 5ml !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta u nas większość pinkli jest czerwona ,kilka tylko takich białawych z czerwoną otoczką.Raz się nasilają raz są takie jakby schodziły . Na szyji ,na klacie pod szyjką i na buzi na polikach i skroni ;/
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, ktoras z was piła ten femaltiker??? Może on by dał radę!
Hej ja miałam taki sam problem pilam herbatki i właśnie felmatiker do tego mnóstwo wody i odciaganie laktatorem i po tygodniu jest dużo lepiej także cierpliwość plus wspokagacze i będzie dobrze -
Ola89 wrote:Hej ja miałam taki sam problem pilam herbatki i właśnie felmatiker do tego mnóstwo wody i odciaganie laktatorem i po tygodniu jest dużo lepiej także cierpliwość plus wspokagacze i będzie dobrze
-
hwesta wrote:MlodaDamo ja jutro u pediatry będę, zobaczymy co powie. Juz sie stresuje jazda i logistycznym rozegraniem tego... Ile przed jazda nie karmić kurczaczka? Boje sie ze bedzie wyła w foteliku echhh