Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
SYLWIA pomysł na kapanie świetny! Tez tak czasem robie, ze go "opłukuję" w umywalce zamiast kąpieli której on nie cierpi... A to mi zajmuje tylko chwilkę.
ADK mój ma juz 5 tyg a glowka 37cm... I tak patrzę teraz na swojego... Nieeee nie było by szans 40cm "stamtąd" wycisnąć
KASIA sie odzywała dzisiaj.. ?
MARY cieszę sie ze juz lepiej, dobrze ze gorączka spadła :*
A AMY?
ANGELA dzieki za link! Juz obczailam i faktycznie wart polecenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:25
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiloe o wlasnie!! To Ty dajesz delicol
u mnie jeszcze troszkę ulewa, takim zwazonym w małej ilości po ok 1,5 h. Je co 2 h ale daje jej 5 kropelek bo nie wydaje mi sie aby jadła 90 ml na raz 
Twojej Ali tez tak smakuje delicol? Taka zadowolona moja zawsze jak go dostaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:28
-
A mi niño dzisiaj skończył całe 5 tygodni!!! Mamy dni pełne pierwszych razów:
-pierwszy świadome uśmieszki
-pierwsze próby gaworzenia, wychodzi jak śpiew łączony z liter aaauuu aaaajjjjj
-pierwsza łezka przy płaczu
-mój pierwszy okres po porodzie - ale to nic fajnego i nie ma sie czym chwalić
lysinka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anka1501, Ida, Lali, Aguś86, sylvia007, Justinka, Klaudia90, mantissa, misia83, Lwica, MartaAlvi, Murraya, Fasia, nick nieaktualny, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Krysti Ignaś wygląda jak namalowany, słodziak z niego

Dobrze, że napisałyście co wziąć na wizytę u pediatry. Nie pomyślałam o tym wszystkim, zwłaszcza że mam 10 minut spacerkiem do przychodni.
Ostatnio jestem okropnie płaczliwa, niewiele mi trzeba, żeby się rozkręcić
mam nadzieję, że to chwilowy stan.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Pospamuję troszkę. Fragment naszej mini sesji
A teraz poczytam co tam nabazgrałyście, jak mnie nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:11
mantissa, Anka1501, Rudzia, Justinka, Gosha, MartaAlvi, Murraya, iwonka1077, lysinka, nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny, Nadzieja84, 88macola, nick nieaktualny, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Krysti, Ignaś naprawdę jak laleczka wygląda. Taka okrąglutka główka. Super.

Co do wizyt u pediatry, nie wyobrażam sobie póki co iść sama. Byłam raz i pielęgniarka musiała mi pommagać i z torby podawać.
Dziecko na ręku, torba na ramieniu w drugiej ręce kocyk, tetra i dokumenty. Byście to widziały.
Do tego ryk jak sto pięćdziesiąt, a ja w tym czasie zadaję pytania o szczepionki a lekarka szuka mojego kalendarza w torbie.
Przystawiłam do cycka i dopiero mogłyśmy spokojnie pogadac.
Stwierdzam, ze nie mam żadnych oporów przed publicznym karmieniem. Karmię w przychodniach, na warsztatach i przy znajomych. Tylko na dworze się jeszcze nie zdarzyło, bo zimno.
Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor

Adk grayulacje! Alez z Franciszka postawny mezczyzna
)))
Ja na laktacje od pierwszych dni pije 1x femaltiker z mlekiem i 3x lactosan. Yk drugie to herbatka ziolowa. Chyba dziala, bo pokarmu mam bardzo duzo, Julek jak zaczyna jesc to az sie krztusi tym mlekiem, bo go tyle wyplywa.
My dzis bylismy na spacerze z Julkiem. Przespal nam pol dnia. Poranki i wieczory mamh najgorsze. prezy sie, placze, brzuszek go boli przez co rano byla pobudka po 5 i dopiero po 10 zasnal... no i wieczorem wstal przed 8 i wlasnie go odlozylam do spania... ehhh ja tez sie klade. Dobrej nocy!