Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
SYLWIA pomysł na kapanie świetny! Tez tak czasem robie, ze go "opłukuję" w umywalce zamiast kąpieli której on nie cierpi... A to mi zajmuje tylko chwilkę.
ADK mój ma juz 5 tyg a glowka 37cm... I tak patrzę teraz na swojego... Nieeee nie było by szans 40cm "stamtąd" wycisnąć
KASIA sie odzywała dzisiaj.. ?
MARY cieszę sie ze juz lepiej, dobrze ze gorączka spadła :*
A AMY?
ANGELA dzieki za link! Juz obczailam i faktycznie wart polecenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:25
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiloe o wlasnie!! To Ty dajesz delicol
u mnie jeszcze troszkę ulewa, takim zwazonym w małej ilości po ok 1,5 h. Je co 2 h ale daje jej 5 kropelek bo nie wydaje mi sie aby jadła 90 ml na raz
Twojej Ali tez tak smakuje delicol? Taka zadowolona moja zawsze jak go dostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:28
-
A mi niño dzisiaj skończył całe 5 tygodni!!! Mamy dni pełne pierwszych razów:
-pierwszy świadome uśmieszki
-pierwsze próby gaworzenia, wychodzi jak śpiew łączony z liter aaauuu aaaajjjjj
-pierwsza łezka przy płaczu
-mój pierwszy okres po porodzie - ale to nic fajnego i nie ma sie czym chwalićlysinka, maggie86, maggie86, Anka1501, Ida, Lali, Aguś86, sylvia007, Justinka, Klaudia90, mantissa, misia83, Lwica, MartaAlvi, Murraya, Fasia, Angela89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Krysti Ignaś wygląda jak namalowany, słodziak z niego
Dobrze, że napisałyście co wziąć na wizytę u pediatry. Nie pomyślałam o tym wszystkim, zwłaszcza że mam 10 minut spacerkiem do przychodni.
Ostatnio jestem okropnie płaczliwa, niewiele mi trzeba, żeby się rozkręcićmam nadzieję, że to chwilowy stan.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Pospamuję troszkę. Fragment naszej mini sesji
A teraz poczytam co tam nabazgrałyście, jak mnie nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:11
mantissa, Anka1501, Rudzia, Justinka, Gosha, MartaAlvi, Murraya, iwonka1077, lysinka, Krysti, Fasia, Angela89, Nadzieja84, 88macola, maggie86, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Krysti, Ignaś naprawdę jak laleczka wygląda. Taka okrąglutka główka. Super.
Co do wizyt u pediatry, nie wyobrażam sobie póki co iść sama. Byłam raz i pielęgniarka musiała mi pommagać i z torby podawać.Dziecko na ręku, torba na ramieniu w drugiej ręce kocyk, tetra i dokumenty. Byście to widziały.
Do tego ryk jak sto pięćdziesiąt, a ja w tym czasie zadaję pytania o szczepionki a lekarka szuka mojego kalendarza w torbie.
Przystawiłam do cycka i dopiero mogłyśmy spokojnie pogadac.
Stwierdzam, ze nie mam żadnych oporów przed publicznym karmieniem. Karmię w przychodniach, na warsztatach i przy znajomych. Tylko na dworze się jeszcze nie zdarzyło, bo zimno.
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
Adk grayulacje! Alez z Franciszka postawny mezczyzna)))
Ja na laktacje od pierwszych dni pije 1x femaltiker z mlekiem i 3x lactosan. Yk drugie to herbatka ziolowa. Chyba dziala, bo pokarmu mam bardzo duzo, Julek jak zaczyna jesc to az sie krztusi tym mlekiem, bo go tyle wyplywa.
My dzis bylismy na spacerze z Julkiem. Przespal nam pol dnia. Poranki i wieczory mamh najgorsze. prezy sie, placze, brzuszek go boli przez co rano byla pobudka po 5 i dopiero po 10 zasnal... no i wieczorem wstal przed 8 i wlasnie go odlozylam do spania... ehhh ja tez sie klade. Dobrej nocy!