Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello ale mam zaległości. Wstyd normalnie. Wszystkim nowym mamuskom serdeczne gratulacje, zaraz przesledze liste.
My w niedziele wróciliśmy do domu i uczymy się życia we trojke. Poniedziałek byl ciezki , wczoraj idealnie Leon tylko spal, jadl i robil kupy :p. Teraz tez zjedlismy i oby do 7- 8. Postaram się zajrzeć w ciągu dnia z laptopa.mantissa, Ida, Gosha, Aguś86, maggie86, liloe lubią tę wiadomość
-
Mnie za chwilę czeka pionizowanie. Jakoś tego sobie nie mogę wyobrazić. A juz ze dostane niedługo potem Franka do opieki to juz wogole. Odwiedziny dopiero od 13
mam nadzieję tylko że mnie położą z tymi babeczkami z którymi leżę teraz na sali intensywnej opieki bo już się całkiem dobrze poznałyśmy i polubiłyśmy.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Cześć Bambi! Fajnie, że się odezwalas
Iwonka masz nauczke na przyszłość
My się właśnie karmimy. Liczę na to, że syn zje i zasnie... Pewnie nic z tego nie wyjdzie i będę walczyć o jego sen przez kolejne dwie godziny ale pomarzyć mogę
Dziś idziemy do USC zarejestrować nowego obywatela
Może zamiast Julka jednak Ragnar? Hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 04:50
Gosha, Aguś86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane. Zacichłam no bo etapy nam się nie spinają
co Wam będę teraz pisać o czymś co za Wami.
Macola brzuchatką jestem jeszcze ja, Psotka no i chyba Eweliśka, ale nie odzywa się długo więc może razem z ustronianką już urodziły...
jutro pierwsze ktg, u mnie cisza, szyjka jak i całe podwozie bolą, szczególnie wieczorem. Rano wstaję jak młody bóg i będę jak mówiłam rodzić chyba w grudniu
Buziaki dla mamusiek i Waszych ssakówMurraya, Lali, Gosha, Aguś86, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość