Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
KASIA przede wszystkim... Odzywaj sie cześciej! Jestes egoistkamy, a na pewno ja sie martwię jak długo Cie nue ma i cofam strony zeby sprawdzic czy cos lajkowalas
narzekaj nam tu na te bóle itp bo my tylko o mleku i kupach dzieci i z przyjemnością poczytam o skurczach
BAMBI witam! Napisz w wolnej chwili co tam sie nawyrabialo ze w szpitalu wcześniej leżałas... Oczywiście najważniejsze ze Leo z Toba juz w domku
Ja z karmieniem w miejscach publicznych nie mam żadnego problemystaram sie unikać ale jak nie na innej możliwości, siadam na ławce wyciągam nie mslego z reszta cyca, przykrywam cała akcje pieluszka tetrowa i tyle
Anka1501, KasiaKwiatek, Murraya, lysinka, Aguś86, maggie86, mantissa lubią tę wiadomość
-
kasia powodzenia na ktg, mam nadzieje ze teraz samo ci sie zacznie, bez oksy jak przy dziewuchach..faktycznie forum zrobilo sie juz dzieciowe..miki wylaz!!!!! i ja bede krzyczec GO GO MATKA! jak cos
co do naszej sarenki...je jak opetana, musze niestety dokarmiac raz dziennie z butli. obala dwa cyce i dalen szuka...w ciagu dnia udane mi sie ja oszukac zanim cyc sie napelni..w nocy przesypia ale czasami niestety musze dokarmic. non stop chodze glodna..mam takie zachcianki ze masskra..a w ciazy nie mialam wogole
sara to aniolekGosha, KasiaKwiatek, Murraya, maggie86, Krysti lubią tę wiadomość
-
aa i odpadl nam kikut wczoraj
gosha ja tez nie mam problemu w karmieniu na widoku
im mnien sie czane tym mnien ludzie zwracaja na mnie uwage..zreszta w uk wszedzie mam miensca do karmienia..wiec luzik
Gosha, Anka1501, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
U nas kikut wciaz sie trzyma. Polozna mowila, ze jeszcze z tydzien potrzyma. Pepowinka byla gruba..
ja mam 8 wizyt poloznej, raz w tygodniu przez 8 tygodniMurraya, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj nasz termin z om. Suwaczka nie zmieniłam bo lubię ten
dzisiaj też moja młodsza ma imieniny i zakazała Mikiemu się rodzić. Muszę wziąć na wstrzymanie przynajmniej do jutra
myślę, że na ktg nic specjalnego nie wyjdzie, przepowiadacze nawet się uspokoiły, nie męczą mnie prawie wcale. Czop siedzi...mówiłam, że mnie kocha... Łykam wiesiołek, piję herbę z malin...i tyle... Oczywiście spacery z psem, sprzątanie codziennie, no i skaczę żabki na zielonej piłce...
Lwica, Aguś86, Gosha, weronika86, Fasia, Angela89, Murraya, misia83 lubią tę wiadomość
-
Moj na cycu, dał matce godzinę pospać -zlał pieluchę zaliczył przebite i po całej akcji przewijania sapał o więcej mleka:)
Nikusiowi sucharek odpadł po 6 dniach ale jeszcze pępuszek goi sie tam w środku.
Ooo zasnął moze uda mi sie go do łuzia wsadzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 08:44
-
Murraya dzięki ,że pytasz
Ja własnie przehappy po karmieniu. Mały w dzień daje w kość . Chyba z brzuszkiem problemy więc od dzisiaj spróbuje po poradzie położnej dać mu espumisan,który akurat mam w domu. Wczoraj o 22 padł i spał do 3,20 aaaa 5h snu jezu to było cudowne
za to potem zasnąć nie chciał i 2 h walczyłam ,dałam go w rozku do mojego wyra poczuwałam chwile i spał jak kamień więc go odłozyłam hihi i spał zaś 3h . Budze się przed 8 bo ryczy a tu jeb lewa pierś jak kamień istny kamień twarda lekko obolała już se myśle pięknie pewnie przeziębiłam cycki japiernicze no ale siostra wspomniała mi,że długa przerwa była i faktycznie w końcu 10h bez karmienia, akurat miałam mu tą pierś podać ,opróżnił i jaaaaka ulga a maluch zasnął od razu na rękach pięknie odbił hihi ale już czuje jak prawa się napełnia i też będzie musiał ją solidnie opróżnić jak wstanie albo ja laktatorem .
Zwariuje z tymi cyckami nie wiem co sie dzieje czy faktycznie mleka mam malo czy go coś męczy i dlatego śpi mało,niespokojnie,często płacze,nie chce spać bez rożka i sam chyba,że mocno zaśnie to już śpi. Dlatego dzisiaj spróbuje kropelek zobaczymy czy się poprawi.
Ja mam super położną. Była u mnie 6 razy ,zawsze wsio wytłumaczyła,miła babka.Mam jej nr jak co mogę dzwonić do niejMurraya lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Fasia mój starszy tez miał gruba pepowine i położna kazała smarować gancjana. Chyba 3 tygodnie wtedy trzymał
-
nick nieaktualny