Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:Ania a co powiedzieli jak prosilas o zwolnienie?
Nie prosilam w szpitalu o zwolnienie. Przyszła położna na salę i powiedziała nam (dwie rodzilysmy po terminie) ze l4 tylko do terminu porodu a od następnego dnia już macierzyński. Ale z tego co wiem to mogą max na 2 tyg po terminie jeszcze wystawić. Zależy na jakiego lekarza trafiszEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój lekarz Eweliska już teraz w poniedziałek dał mi do 27.04 czyli 4dni po terminie w karcie ciąży... Umówiłam się z nim jak do 27.04 nic się nie rozwiąże to da mi kolejne na 7 dni. Ale serio mam nadzieję, że jednak nie będzie takiej potrzeby
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Dobry!
Dobrze, ze się poprawilas, Kwiatek, bo ba tyłek byś dostała. Chcemy czytac o twoich skurczach lub ich braku.
Anka, pytalas o przekrwione oczko. Julek co prawda nie ocZko, ale powieke ma mocno przekrwiona. Też mówili ze z czasem zejdzie a minęło. 1,5 miesiąca a to nawet nie zbladlo.
Kurczę, chyba mi się jakas infekcja przyplatala. Od wczoraj mam obfite uplawy, aż w nocy czulam jak mi po nogach cieknie. I coś tam jakby swedzi.na szczęście 27 wizyta.
A dziś matka idzie di fryzjera i w końcu henne do włosów kupić, bo moje przeswity siwe już wołają o pomstę do nieba. Dziecko się mnie wstydzic będzie.KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo wizycie, mała wazy 3220, kupa zielona sie nie przejmować, wypryskami na buzi tez nie bo maja prawo sie pojawiać i samo zejdzie, nie przegrzewać dziecka, ulewanie wynika z niedojrzałości układu pokarmowego i tyle... I z tego wszystkiego zapomniałam o skierowaniu na bioderka usg...mała zdrowa i wszystko ok
liwi, maggie86, Gosha, KasiaKwiatek, Anka1501, Aguś86, mantissa, lysinka, Murraya, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:DZIĘKI!
A sprawdzona to stronka? Można zamawiać spokojnie?
namiar na te stronkę mam z tego forum, z początków mojego nadrabiania;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:33
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI powiedziała ze mam jesc nabiał poza mlekiem ... I bądź tu człowieku mądry, ze na samych kurczakach nie moge żyć
aha i pytanie mam- o co mam dokładnie pytać jak dzwonię do apteki w sprawie szczepionki? Jak to sie dokładnie nazywa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:41
-
Hej mamusie.
ja powoli dochodze do siebie. Dostalam wczorsj takiej goraczki ze myslalam ze umre.. 43.2 pojechalam do lekarza i oczysocie tylko paracetamol..
jestem strasznie oslabiona. To nie od piersi. Polozna badala mi piersi i mowi ze sa okej. Po prostu mnie przewialo..
dzisisj kaszle i tak mnie dusi ze az rzygammasakra. Ledwo chodze..
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:To super. tylko czytam że podobno te czeskie są "podróbkami", że prawdziwe są tylko te niemieckie. No ale sama nie wiem czy w to wierzyć. Też cena mnie zastanawia, bo tam jest koło 18 zł, a znalazłam gdzie indziej za 45 zł. Różnica spora i nie wiem skąd wynika.
Ida, KasiaKwiatek, Gosha, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny