Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszy raz mialam taka temp. Przy 37 tex czuje goraczke a przy 39 umieram
nie wiem jak przezylam wczorajszy dzien... jak bym sie wypocila wczoraj to luz a mnie telepalo z zimna przy takiej temp... dobrzewalam sie farelka.. dobrze ze dzis mnie te poty w nocy oblaly bo bym sie nadal meczyla.. ide cos jesc bo mi apetyt wrocil
DBAJCIE O SIEBIE na spacerach... nibh jest cieplo ale jak jest wiatr to czapa na lep albo przynajmniej kaptur..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym bardzo chciała szybko drugie, po okresie pójdę do lekarza i podpytam bo nie pękłam, nie byłam szyta, szybko wróciłam do "używalności" i chciałabym wiedzieć jak to wygląda od strony technicznej, jak to jest z karmieniem gdy zajdzie się w kolejną ciążę i takie tam
ja z kolei tym maluszkiem nakręciłam się jeszcze bardziej na kolejne dziecko,chciałabym by szybko miał rodzeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:26
Ida, Gosha, liwi, Aguś86, Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Jadlyscie juz cos w stylu kalafior, brokuł, groszek..? Zrobiłam zupę tzw śmieciowa
chyba zaryzykuje
do tej pory Jakub dobrze znosi wszystko..
Gosha lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Jadlyscie juz cos w stylu kalafior, brokuł, groszek..? Zrobiłam zupę tzw śmieciowa
chyba zaryzykuje
do tej pory Jakub dobrze znosi wszystko..
Ja wczoraj zapiekanke z brokulem. Póki co wszystko ok. Kupa piękna była bez gazów.Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Coś w tych czeskich kroplach podobno jest nie tak, moja sąsiadka twierdzi że jej synkowi czeskie nie pomogły tylko niemieckie mimo że skład na opakowaniu identyczny
mój brat po swoich przejściach twierdzi że na kolke leku nie ma, sama jak przyszła tak przejdzie, na 3 swych dzieci przetestował wszystko co się dało i nic nie pomagało,nawet sab simplex z Niemiec, to samo mówił mu lekarz, można tylko chwilowo łagodzic jej objawy -
Ida wrote:Nie wiem jak Wy macie w przychodni, ale u mnie musiałam tylko dopłacić za rotarix 200 zł i tyle. Żadnej recepty nie potrzebowałam.
-
My po wizycie u pediatry i po długim spacerku
Z Tosią wszystko w porządku, mamy tylko problem z bioderkami ze względu na położenie miednicowe i szeroko pieluchujemy od wyjścia ze szpitala - podobno nie jest źle. Mam skierowanie na USG bioderek a o szczepieniach będziemy rozmawiać dopiero na następnej wizycie. I ważymy 3240g
Aguś co do szerokiego pieluchowania to dobra jest złożona pieluszka flanelowa z doszytymi na końcach sznureczkami do wiązania - mi ten patent poleciła położna. Mogę zrobić zdjęcie jak to u mnie wygląda.
Amy zdrówka, nieźle się załatwiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:45
Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Gosha mi dali brokul w szpitalu 2 dni po porodzie i od tego czasu już jadlam w domu 2 razy. Jutro planuję trzeci raz
Podobno brokul mozna, a kalafior ostroznie- czytalam gdzies w internecie. Groszku jeszcze nie jadlam.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:DBAJCIE O SIEBIE na spacerach... nibh jest cieplo ale jak jest wiatr to czapa na lep albo przynajmniej kaptur..
Właśnie wróciliśmy z pierwszego spacerku i też pół drogi o Tobie biedna myślałam
Ja, mimo że tam upał wsadziłam sobie pieluche w cyce. Wróciłam co prawda cała mokra, ale po Twojej historii stwierdziłam że nie ma co, trzeba uważać.
Trzymaj sie kochana!Amy_ lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Lysinka zrob prosze, bo kurcze ja jestem zielona
Muszę ogarnąć temat
A to pieluchowanie to całą dobę się robi czy jakaś przerwa? Glupie pytanie, ale nie wiem
Nasza Mała ma założoną tą pieluszkę cały czas - wygląda jak mały cukiereczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:44
liloe, Aguś86, haneczka, Justinka, Lali, Murraya, Gosha, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny