Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Skóra małych dzieci jest bardzo delikatna i wrazliwa. Bardzo łatwo ulega poparzeniom słonecznym, trzeba ją chronić o wiele bardziej niż skórę osoby dorosłej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy byliśmy na spacerku w lesie 2h i na lodach
suuuuper, jest tak ciepło ze mała pod sama przykrywka i cienkim kombinezonku spała cały spacer, teraz nadal w domu spi, nawet sie nie obudziła
dużo lepiej funkcjonuje ona jak jest więcej na dworze
Ida, Aguś86, sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary u mojej ta wysypka to lekki trądzik niemowlęcy prawdopodobnie bo sie od piątku utrzymuje , dobrze ze nie alergia
próbowałaś swojemu mlekiem swoim smarować te wypryski? U mnie bledna, znika ten jakby rumien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:17
-
Martula patent z pielucha na cycach obowiazkowo...bo zapalenie piersi to bol gorszy niz skurcze porodowe..
ja nadal goraczkuje. dopiero wprawdzie pierwszy raz dzisiaj wiec kest mega poprawa... ciekawe jaka bedzie noc. Z Olim pewnie cezka bo wczoraj oczy otworzyl o 1 i kazal spacerowac po domu.. zanim sie zorientowalam o co mu chodzi wrzeszczal 2godziny... chodzilismy 30min i padl. a do tego czasu oczy jak 5zl. Dzisiaj od 12 non stop spi. Pewnie noc bedzie identyczna bo teraz zarwana noc odsypia..
CO ZA EGZEMPLARZ.. -
nick nieaktualny
-
ja bez pieluchy ale sweterek i bluzki zakryte zakladam
my tez dzis na spacerku maly spal 2 godzinki pieknie dzis jest
Ja w koncu znalazlam lokal i fotografa na chrzciny aaaaa
lece na razie ssak sie budziWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:44
hwesta, Ida, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny