X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:26

maggie86, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś chce prosto z Niemiec może Psotka by wysłała jeśli to dla Niej nie problem??

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też po wizycie. Waga 3305, przy urodzeniowej 2740. Generalnie wszystko ok, ale ma kiepskie odwodzenie nozek i niestety musimy szeroko pieluchowac :( Usg mam co prawda dopiero 7 maja, ale lekarka mowila, ze lepiej, zebysmy juz zaczeli, bo na bank za te 2 tygodnie nam to każą robić, a tak będziemy 2 tygodnie do przodu i cos się już może poprawić do czasu usg. Musze poczytać jak to robić, bo Zuzia miała bioderka ok i nic nie musielismy robic.
    Hwesta usg jest na nfz. Musisz miec skierowanie od pediatry. Zadzwon do przychodni. Moze Ci wystawi z dzisiejsza data i przy okazji podjedziesz. Ja na szczescie nie zapomnialam o skierowaniu. I wzielam tez recepte na rotarix. Hexe maja na stanie, ale slyszeli o brakach w hurtowni. Odlozyli mi jedna podpisana, wiec bede miec ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie pech to malo powiedziane..
    a Olek dobrze..martwilam sie ze z takich goracych piersi musial pic ale nic mu nie jest.

Wczoraj byl wazony 3900. w ciagu tygodnia przybral 400g

maggie86, mantissa, liloe lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy sorka nie chcący polubiłam :-( a na prawdę współczuję... I jeszcze w takim stanie trzeba się dzieckiem zajmować... Okropne :-( zdrowiej Kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że z Olem wporządku, uważaj na siebie mamuśka!

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy goraczka 43.2?! Masakra bidulko :( Zdrowiej szybko!

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Rozumiem. Ja mam pół rodziny w Niemczech i akurat wujek będzie w weekend u nas, więc dam mu cynk i kupi :)
    mój tata także co jakiś czas ma przesiadke na lotnisku w Niemczech nie raz musial zakupić dla dzieci brata ale jak mama zamawiała dla siebie bioparox to zamówiła też sab simplex z Czech z ciekawości czy to to samo bo cena znacznie mniejsza i wyszło ze tak

Ida, liloe lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowie wam tragedia.. dzisiaj w nocy sie tak upocilam ze przescieradla i posciel mokra... i chyba to mi pomoglo. Bo dzisiaj juz goraczka odpuscila.. tzn mam 37.7 ale tak mozna funkcjonowac..
    czlowiek docenia zdrowie dopiero jak go zabraknie.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Amy goraczka 43.2?! Masakra bidulko :( Zdrowiej szybko!
    No byla wieksza ale termometr mial juz error i nie pokazywalo ile :/ producent nie przewidzial ze ktos moze miec taka temp ;) koszmar jakis.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba dostałam okres bo boli mnie okresowo brzuch i zaczęło się lekkie krwawienie, a swoją drogą ma ktoś tu na forum dzieciaki rok po roku, jak to wyglądało?? kiedy zaczęliście starania po wcześniejszej ciąży, nie ukrywam że chciałabym miec jedno po drugim dość szybko a potem za 2-3 lata trzecie:)

KasiaKwiatek, Eweliśka, Fasia lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy z taką gorączką to ja bym zeszła, jak miałam kiedyś 39 to myślałam że już po mnie, tak mną telepało, współczuje, ja wczoraj wyszłam na spacer w bluzce i na to kamizelkę sweterkową i dziś w nocy tez mną trochę telepało ale nie mierzyłam temperatury, do rana przeszło, zdradliwa ta pogoda jeszcze

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy zdrowiej!! Co to ten rotarix ?? Jezu ja nic nie wiem :(

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cos tez mokra dzis cala w nocy bylam masakra poty mnie oblaly niemilosiernie .Az ogrzewanie wylaczylam i o niebo lepiej :)

Pogoda piękna tu az zyc się chce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy na ten rotarix sie szczepi?
    I pierdziele- ide dzis na lody... Piękna pogoda jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:18

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No właśnie, bo Bioparox też jest niedostępny w Polsce. Nie mogłam w to uwierzyć, bo tak bardzo nam pomagał, i mi, i mężowi bo wiecznie ma problem z zatokami, i mojej mamie. A tu dupa i od lat już go nie ma... Dobrze wiedzieć, że z tej internetowej apteki można zamówić, jakby co ;)
    moja mama także ma problem z zatokami i tylko to jej pomaga, w ta zime był jej potrzebny i nic podobnego w Polsce nie ma, jak zaczęła szukać info dlaczego wycofali to powiedziała jej znajoma farmaceutka że przez głupie przepisy,nie przez szkodliwość czy cos w tym stylu, a był to bardzo dobry lek, nie wnika do krwiobiegu i szybko działa

Ida lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

‹‹ 4371 4372 4373 4374 4375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ