Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też po wizycie. Waga 3305, przy urodzeniowej 2740. Generalnie wszystko ok, ale ma kiepskie odwodzenie nozek i niestety musimy szeroko pieluchowac
Usg mam co prawda dopiero 7 maja, ale lekarka mowila, ze lepiej, zebysmy juz zaczeli, bo na bank za te 2 tygodnie nam to każą robić, a tak będziemy 2 tygodnie do przodu i cos się już może poprawić do czasu usg. Musze poczytać jak to robić, bo Zuzia miała bioderka ok i nic nie musielismy robic.
Hwesta usg jest na nfz. Musisz miec skierowanie od pediatry. Zadzwon do przychodni. Moze Ci wystawi z dzisiejsza data i przy okazji podjedziesz. Ja na szczescie nie zapomnialam o skierowaniu. I wzielam tez recepte na rotarix. Hexe maja na stanie, ale slyszeli o brakach w hurtowni. Odlozyli mi jedna podpisana, wiec bede miec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Rozumiem. Ja mam pół rodziny w Niemczech i akurat wujek będzie w weekend u nas, więc dam mu cynk i kupi
Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba dostałam okres bo boli mnie okresowo brzuch i zaczęło się lekkie krwawienie, a swoją drogą ma ktoś tu na forum dzieciaki rok po roku, jak to wyglądało?? kiedy zaczęliście starania po wcześniejszej ciąży, nie ukrywam że chciałabym miec jedno po drugim dość szybko a potem za 2-3 lata trzecie:)
KasiaKwiatek, Eweliśka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy z taką gorączką to ja bym zeszła, jak miałam kiedyś 39 to myślałam że już po mnie, tak mną telepało, współczuje, ja wczoraj wyszłam na spacer w bluzce i na to kamizelkę sweterkową i dziś w nocy tez mną trochę telepało ale nie mierzyłam temperatury, do rana przeszło, zdradliwa ta pogoda jeszcze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:No właśnie, bo Bioparox też jest niedostępny w Polsce. Nie mogłam w to uwierzyć, bo tak bardzo nam pomagał, i mi, i mężowi bo wiecznie ma problem z zatokami, i mojej mamie. A tu dupa i od lat już go nie ma... Dobrze wiedzieć, że z tej internetowej apteki można zamówić, jakby co
Ida lubi tę wiadomość