Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry
I tak najlepsza jest mina jak dziecko szuka cyca i tak głowa macha na boki heheIda, sylvia007, lysinka, Anka1501, liwi, Lali, Murraya, Gosha, weronika86, mantissa, Fasia, Aguś86, maggie86, Bambi85, Angela89, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
Witam. Ja zamiast spać razem z Niną to forum czytam
wysłałam właśnie męża po femaltiker, ciekawa jestem czy pomoże.
Powiem wam, że chyba powoli włącza mi się syndrom dojnej krowy!!! Od urodzenis Niny,ani razu nie byłam nigdzie bez niej (nie licząc 2 wizyt w przedszkolu), ciagle jestem z nią w domu i to najczesciej sama i powoli zaczyna mi to przeszkadzaćmarzy mi sie wyjście z domu chociaż na godzinkę albo dwie i złapanie oddechu!
-
Murraya mój też nie potrafi dziurki zrobić
Alan jeszcze nie ma 4 lat a już tylko Tata i Tata....
Wczoraj byłam gotowa nakarmić nawet w USC. Nie moja wina, że przez prawie dwie godziny musieliśmy czekać, żeby się dowiedzieć, że i tak Natana nie zarejestrujemy
Sylvia u mnie to samo, ciągle sama z dziećmi. W sobotę zostawilam dzieci z tatą i pojechałam do rossmanna1,5 godziny poza domem i byłam szczęśliwa
iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
my się właśnie karmimy. Ciekawe ile nam zejdzie, nieraz najada się w 20 minut, a nieraz schodzi nam półtorej godziny, bo Tosia ze 3 razy zaśnie w trakcie i po chwili płacz, czemu ja nie jem. A mina, jak szuka cyca faktycznie bezcenna
iwonka1077, Lali lubią tę wiadomość
-
TZ wziął wczoraj Natana na ręce, nosił go po pokoju, patrzy na niego.. I pyta :"po kim Ty jesteś taki długi i ciemny? " (mały się wtedy rozplakal)
A mój wtedy -Nie płacz, kocham Cię jak swoje....
liwi, sylvia007, Ida, lysinka, Fasia, Gosha, Murraya, KasiaKwiatek, iwonka1077, Aguś86, maggie86, Bambi85, Lali, Angela89, adk_1989, liloe, pompon, mantissa, Justinka, mf, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Hej.
Ja Wam będę teraz codziennie marudzić.
Moja teściowa otwiera poradnie laktacyjną i już się dziewczyny zapiszcie w kolejce bo taką wiedzę jaką ma ta kobieta to nie ma nikt.
Dowiedziałam się dziś ze ja nie pije mleka, więc mleka na pewno nie mam w piersiach tylko wodę. Bo mleko robi się z mleka krowiego. Dlatego moje dziecko jest głodne i czasem płacze przy przewijaniu.
Jak dowiedziała się że to lekarz zabronił mi pić mleko, to powiedziała, ze mam pić w takim razie bawarkę. Kolejna bezcenna informacja- mleko wlane do herbaty przestaje być mlekiem.
Koniecznie muszę ja dokarmiać bo ją zagłodzę.
Anka1501, Gosha, mantissa, KasiaKwiatek, Murraya, Lwica, iwonka1077, Aguś86, maggie86, Bambi85, Lali, Angela89, liloe, mf lubią tę wiadomość