Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://adst.mp.pl/s/www/pacjenci/poradnik-zywienia-niemowlat_mp_pdf.pdf Bardzo fajni poradnik żywienia sporo o karmieniu piersią później o poszerzeniach diety
proponuje go ściągnąć bo mi przez stronę www nie włacza się
Gosha, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Agus cala logistyka kurde
chyba musze wziac na wszelki wypadek pampersy ze soba, ubranie dla niej na zmiane itd
Koniecznie ! I jeszcze pieluszkę flanelowa
U mnie ok. Temperatura spadla. Wyniki ok, tylko crp powyżej normy.
Adk - gratulacje !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 19:07
Ida, sylvia007, Gosha, maggie86, misia83, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze pochwalę sie wam moim patentem na kąpania Niny jak jestem sama w domu - kąpie ją w umywalce
mam taką 60 cm, a z wanienką to dużo zachodu, zwłaszcza, że zawsze mam pomocnika w osobie Gabi
Lali, Gosha, lysinka, maggie86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hwesta, ja nie daje delicolu. Nie pamiętam kto daje.
Adk, ogromne gratulacje.
Mary, dobrze, ze już lepiej się czujesz.
Moje dziecko ma dziś jakiś śpiący dzień. Aktywna była przez cały dzień łącznie może z godzinę.
I płacze i to tak ze aż jej łzy lecą. Musi mnie widzieć albo najlepiej czuć bo inaczej zaraz się alarm włącza.
Ale gdzieś wyczytałam, ze dzieci potrzebują tej bliskości z mamą i jak tylko zniknie to od razu płaczą bo nie mają jeszcze poczucia czasu i jak mamy nie ma to znaczy, że poszła, przepadła, zniknęła nie wróci i jest tragedia straszna. I tak mi się szkoda zrobiło tego mojego maleństwa, że ona tak myśli. Jak tylko stęknie to od razu przy niej jestem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Agus cala logistyka kurde
chyba musze wziac na wszelki wypadek pampersy ze soba, ubranie dla niej na zmiane itd
Mi jest łatwiej, bo mam już wszystko obcykane- drugie dziecko
Wez 2-3 pampersy, chusteczki, caly komplet ubranka na przebranie, tetrę, dokumenty
hwesta lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Jasne, że tak
Mi jest łatwiej, bo mam już wszystko obcykane- drugie dziecko
Wez 2-3 pampersy, chusteczki, caly komplet ubranka na przebranie, tetrę, dokumenty
Oczywiście. Samo to, ze musisz ją do ważenia rozebrać. A jak będzie kupa? Dobrze mieć czystego pampersa i chusteczki. Ciuchy oczywiście też. Pieluch tetrowa jakby ulała, flanelową u nas kładą na wagę, zeby zimno dziecku nie było itd. aż się cała torba uzbieraAguś86 lubi tę wiadomość
-
Psotka to ja Ci serdecznie życzę żeby mój jednak pozostał rekordzistą! A wiecoe jaki ma obwód głowy? 40 cm! Przecież ja bym go nigdy sama nie urodziła, nie ma szans.
Ale jestem rozczarowana bardzo opieką. Wiszą plakaty o kontakcie matki z dzieckiem, o pomocy w karmieniu piersią po cesarce. Dupa! Mąż próbował mi pomóc ale stwierdziłam że to nie ma sensu. Położna poproszona o pomoc stwierdziła że nie ma czasu po czym wcisnęła mi głowę małego na cyca i poszła sobie. Jutro będę walczyć!Gosha, KasiaKwiatek, Aguś86, Justinka, mantissa, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWam tez wlosy tak rosną szybko po porodzie
mi rosną az nie wierze ,zapuszczam bo w dlugich najlepiej się czuje
Herbatke hipp kupilam dla kobiet karmiących trza wyprubowac
Ignaś w bujaczku nowym tak się czuje dobrze ze zasypia odrazu
Siura tak ze musze go przebierac co rusz az po pachy hihi
Prasowania się nazbieralo ze hoho moze uda mi się poprasowac co nieco
Obiad dopiero robic bede
I uśmiech od Ignaśia dla was*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99460cdc3614.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:11
Gosha, KasiaKwiatek, maggie86, lysinka, Ida, Aguś86, sylvia007, Justinka, Klaudia90, misia83, Lwica, MartaAlvi, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdk gratulacje! KawaL chłopa z Franka, całe szczęście, że miałaś cc.
Ida Alicje też są dwie
Hwesta ja też nie jem nabiału. Wczoraj jadłam żółty ser i ulewała masakrycznie. Od kinieedy daje delicol i nie jem nabiału skończyły się prężenia z piskiem, strzelające kupy i chlustajie. Teraz za to chce heść co 2h...coś za coś. -
nick nieaktualny