Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMantissa az tak źle jest?
a my mamy juz patent na ulewaniai ulewan juz nie ma ! i nie zageszczamy znów jestem radosna mama ! aaa i mamy 3020 gram !
lysinka, Murraya, Fasia, weronika86, Robotka1, maggie86, misia83, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dobry
Karmimy się właśnie
Jedziemy dziś z Julkiem na sesje fotograficzna! Mam nadzieje, ze jakoś przetrwamy podróż
Amy Boże jaka gorączka!! To człowiek jeszcze żyje przy takiej temperaturze? Bidaku zdrowiej :*
weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Mantissa az tak źle jest?
a my mamy juz patent na ulewaniai ulewan juz nie ma ! i nie zageszczamy znów jestem radosna mama ! aaa i mamy 3020 gram !
I jeszcze chyba nie mam mleka w lewej piersi. Przystawiłam małego, patrzę ciumka, ciumka ale nie przelyka. Odsuwam go, ściskam a tam nic nie leci. Cycek miękki mimo ze jadł z niego 3h temu. Prawy też miękki i nie czuję żeby pokarm napływal. Co jest?
Co -
nick nieaktualnymantissa wrote:Co to za cudowny patent, angela?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 06:30
mantissa, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adm gratuluje! waga niesamowita..my tez sie karmimy..ida jak bardziej rozchulac laktacjr? dobrze jem, przystawiam mala czesto, pije duzo wody i jak dlugo soala sciagnelam laktatorem tylko 50ml z dwoch piersi
contak kurwa malo?
nie wiem moze jak ona ssie to jej ladnie leci? nie wyglada na zaglodzona hehe ma 2 podbrodki i waga wmostatni czawrtek 40gr na plusie w 4ej dobie..nie wiem co jest grane....
-
nick nieaktualnyU mnie pampersy jak woda idą haha
tylko cyc siusiu kupka ,juz coraz cięższy jest a mnie ręce opadają jak karmie dzis jadę kupic poduszkę do karmienia .
Wczoraj poprasowalam wszystkie ubranka i nasze tezjestem dumna z siebie ,mieszkanie wysprzątane elegancko ,miałam czasu z resztą mnie się niema co dziwić bo ja zapierdzielam jak sprzatam wprawa została po hotelu w którym kiedyś pracowałam 3 lata i tam opierdalania nie było także moj nawet się nie dziwi mowi ze jestem boska
tak gada do teściowej haha .
Pogoda rewelacja dzis znów piękne słońcena solarium na 5 min uderzam bo mnie wysypało na klatce przez papryczkę chili bo zjadłam 4 dni temu a ja nie moge jesc ostrego a napatoczyła się w pizzy
i się urządziłam sama .
Dziewczyny planujmy powoli spotkanie razem podsylajcie pomysły gdzie mozna by było się spodkac w Pl ja połowa Lipca bede juz w pl dwa tyg w Polsce a potem do Szwajcari jadę na tydzien i wracam do Pl znów na 3 tyg .mantissa, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wercia polecam hipp herbatkę dla kobiet karmiących
jak u ciebie nie ma kupie ci tu i wysle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:15
-
nick nieaktualnyWercia spoko kupie ci kochana i jak dojdą to sie wtedy rozliczymy ok paragon włożę w kopertę z herbatami . A po tem jak juz dostaniesz to ci nr konta podam i wpłacisz mi kasiure . Dzis podjade i kupie napisz mi Adres kochana na prywat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:20
-
nick nieaktualny