Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Aguś - dlatego my kąpiemy koło godziny 21, później karmię i jak jest zrelaksowany, po aktywności i najedzony, to własnie śpi mi ciągiem te 5-6 godzin. Jakbyśmy to przesunęli na wcześniejszą godzinę, czyli np 19, to kto wie czy by mi tak dalej fajnie spał. Może też by się wcześniej budził.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Witam się dziewczynki
Srednia moc drugi raz z rzedu. Zauwazylam, ze Szymon pieknie spi po kapieli od 19.30-20.00 do okolo 23 i potem do okolo 2.00-2.30, a potem jest wyspany i jest ciezko... miedzy karmieniem o 2.00 a karmieniem o 5.00 praktycznie nie spal
Pal licho ja, ale biedny maz mial na 5.40 budzik. No i po karmieniu o 5.00 dzidzia padla i spala do 7.30. Maz zamiast wlaczyc drzemke wylaczyl budzik i spal do 6.40
I to ja go obudzilam, bo tak to by do tej 7.30 spal-jak mały. Spóźnił się pół godziny do pracy, ale na szczęście u nich jest tak, ze moze od czasu do czasu sie spoznic i nic się nie stanie.
Werka mi pomagal hipp w saszetkach. Moze Tobie też coś da
Dziś ma być 20 stopniO 11 idziemy na ogród we trójkę.
Robotka, Werka zazdroszczę Wam że możecie cos więcej zrobic. Ja poki mam ich w domu dwójkę to mogę zrobić pranie i rozwiesic, zrobic obiad, ale juz sprzatanie idzie srednio, bo jak Szymon spi to Zuzia chce sie bawic, a jak Zuzia sie czyms sama zajmie to Szymon nie spi i tak ciagleJak Zuzia pojdzie do przedszkola to bedzie lepiej. Jedno dziecko to pikus
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Agus u mnie noce ok maly spi troche pomarudzi i zasypia, ale tez juz coraz aktywniejsze w dzien dziecie i ciezko cos porobic aktualnie mam sterte prania do wypraowania i pelen zlew naczyn....ajjjj czasu malo na wsio...
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz odciągam skoro mały spi ...
U nas nocka kolejna hard core -młodzieniaszek dał do wiwatu oD 1
O 1karmil sie do 2.30 aż wkońcu nastąpiła kapitulacja i dostał butelkę z moim mlekiem
Nie kumam o co chodzi w zeszłym tygodniu moja piers była nie fajna -teraz wisi na niej często 3godziny czasem 2 i i tak trzeba podać butle ....
Z jego wedzidelkiem podjęzykowych jest ok -doradca laktacyjny sprawdzała
Także o co chodzi??? -
u mnie polozna powiedziala wczoraj ze malo przybiera maly zeby czesciej karmic bo 3850 wazy a ma juz praktycznie 3 tygodnie,a przybral 400 gram tylko
no nic zobaczymy bede czesciej karmic tylko budzic musze spiocha ...
-
Werka
Patrzyłaś w Tesco o te herbatki. Ja sobie kupiłam w Tesco. Chociaż nie widzę żadnej różnicy po nich szczerze....
Nota bene główny jej skład to koper włoski mogłabyś sobie pic herbatę z kopru włoskiego.
Ja sobie tak zrobię bo juz mi sie ta laktacyjna skończyła a w sumie do tanich nie nalezą.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa kciukamy za Julka, niech nam zdrowieje rybeńka!!!
Psotka u mnie to były rozpierania od krzyża okalające brzuch i w dół do pipki, nie było to bolesne ale niektóre dziewczyny męczyły się po kilka tygodni z mocnymi przepowiadaczami niestety.
Weronika herbatka z kopru włoskiego i anyżu na laktację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 10:34
mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Dziewczyny w co ubrac takiego 2 tygodniowego noworodka na dwor jak w południe ma byc 20 stopni? Wczoraj ja za grubo ubralam i byla na pleckach mokra...
-
Lwica wrote:Werka
Patrzyłaś w Tesco o te herbatki. Ja sobie kupiłam w Tesco. Chociaż nie widzę żadnej różnicy po nich szczerze....
Nota bene główny jej skład to koper włoski mogłabyś sobie pic herbatę z kopru włoskiego.
Ja sobie tak zrobię bo juz mi sie ta laktacyjna skończyła a w sumie do tanich nie nalezą.Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mój Franek ma język w serduszko, czyli mu nie podcięli tego wiązadełka w szpitalu. Muszę iść z nim do chirurga, na szczęście mam już skierowanie, bo ma tą przepuklinę pachwinową...
Tak dziewczyny, z dwójką to już jest inaczej, trzeba sobie wszystko lepiej zaplanować. Podziwiam Washehe a ja sie nie rozwerwe na dwie czesci....
Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
Kurcze mecze sie od wczoraj od rana ze skurczami. Zaczely sie wczoraj rano i tak przez caly dzien. O 22 chcialam isc spac ale pospalam moze z 2h a potem do 5 sie meczylam ze skurczami
. Nie wiem co jest grane. Jak to sa przepowiadajace to ja umre z niewyspania bo nie potrafie zasnac na 10min (albo mniej). Nagle spina mi sie brzuch i boli mnie jak na @ ale o wiele mocniej. Jak leze to jest najgorzej
.
-
iwonka1077 wrote:aha polozna mi polecala herbatke granuowana Humana do dostania w aptekach podobno dobra nie wiem jak u was czy sa???
Ja piłam HIPP Mama -herbata laktacyjna z koprem włoskim anyżem i kminkiem
Nie zauważyłam różnicy -ale spróbuje pic tylko koper włoski bo w sumie takie główny skład tej laktacyjnej i koper jest tańszy niż laktacyjna...
Zreszta wszystko inne co nie ma napisane mama albo baby jest tańszeweronika86 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:to nawet nie idzie planowac, przynajmniej w moim przypadku, jak maz pozno wroci z pracy to ja nawet corki nie wykapie jak marcel marudzi .... trudno z brudu jeszcze nikt nie umarl
hehe a ja sie nie rozwerwe na dwie czesci....
Polubiłam za podejście -ja myśle podobnie... A od przyszłego tygodnia maź wraca do pracy i ja będę musiała ogarnąć cały ten cyrk ...także nie będzie czasu na wiele rzeczy...iwonka1077, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja piłam HIPP Mama -herbata laktacyjna z koprem włoskim anyżem i kminkiem
Nie zauważyłam różnicy -ale spróbuje pic tylko koper włoski bo w sumie takie główny skład tej laktacyjnej i koper jest tańszy niż laktacyjna...
Zreszta wszystko inne co nie ma napisane mama albo baby jest tańszeLwica, Aguś86 lubią tę wiadomość