Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:ja to nie wiem jak ty funkcjonujesz z tym 39 nawet ???? maz pomaga???
a mam go w dupie spie z nim w łozku bo nie mam sił nachylać się nad łóżeczkiem..
jak ma wolne to do południa coś tam pomaga ale mlody sie u niego drze, musze mu mowić jak ma go brać kiedy przytulić.. on nie zna rodzajów płaczu Olka.. jemu sie wydaje że jak się drze i poda kropelki to sprawa załatwiona.. brak mi słów.. -
Iwonka no muszę dawać radę, jestem strasznie słaba nie mam siły go noscić a on tego potrzebuje żeby z nim spacerowaać po mieszkaniu.. nie chce ryzykować bo jak wstaje do łazienki to mam zawroty głowy.. ledwo stoje na nogach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 10:54
-
nick nieaktualnyRobotka myślałysmy że wywalisz z dolnej listy te co urodziły;) zostało kilka dziewcząt albo niektóre nie dały znać:
Asica 09.04.2015 chłopczyk Leonard
Agucha 14.04.2015 chłopczyk
ustronianka24 14.04.2015 dziewczynka
Macola 19.04.2015 chłopczyk Nikoś
KasiaKwiatek 22.04.2015 chłopczyk MIKOŁAJ
Eweliśka 24.04.2015 dziewczynka Marysia
PsotkaKotka 28.04.2015 chłopczyk Antoni
DAJANA 28.04.2015 chłopczyk
Agga 30.04.2015 dziewczynka Wiktoria
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 11:45
Eweliśka, Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ma któraś z Was organizer do wózka? czy raczej torby?
ja sobie taki zamówiłam bo mi sie spodobał na ulicy jak ktoś miałi się teraz zastanawiam czy się sprawdzi.
http://www.pinkieshop.pl/organizer-black-square-z-przednia-kieszeni-xxl.htmlmaggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy ileż ta gorączka będzie się utrzymywała? wykończysz nam się kobito
Wczoraj śmiałyśmy się z porad teściowych czy matek ale powiem Wam że z jednej z tych co podałyście skorzystałam i wsadziłam pieluche w cycki na spacer bo po wcześniejszym też mną telepało w nocy i cały dzień do kibla latałam, dziś już jest ok.
Eweliska ja mam torbę wózkową ale mnie wkurwiała jak mi tak dyndała i kupiłam sobie plecaczek średni na plecki a reszta jest na dole w wózku w schowku.
O taki mam
https://www.zalando.pl/mi-pac-all-stars-plecak-niebieski-mp054h002-k11.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 11:07
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
To ja wam powiem, że mi przy 2 dziecku wcale nie jest łatwiej tzn. rzeczywiście mniej sie stresuje Małą, za to bardzo stresuje się tym, ze nie mogę ogarnąć wszystkiego tak jak bym chciała, nie mam czasu normalnie zjeść czy nawet normalnie się wykąpać. Denerwuje mnie, że wszystko muszę robić w biegu! Mąż pilnuje Małej tylko wtedy jak ja przygotowuję mu jedzenie, swoje posiłki często przygotowuje z Niną na rękach.Mała ma bardzo silną potrzebę ssania, ale totalnie nie akceptuje smoczka, więc bardzo dużo wisi mi na cycach. No i jest oczywiście jeszcze Gabi, która muszę codziennie sama wykąpać, rano wybrać do przedszkola i ogólnie zająć sie nią na tyle dobrze, by nie czuła sie odsunięta.
Ok wyżaliłam się trochę
-
Witam się szybciutko i gratuluję kolejnym mamciom
Fasia - czekamy na fotki sesyjneWidziałam jedno ze spacerku na fb- super wyglądacie
Amy pobieżnie czytam ale widzę że paskudztwo jakieś Cię dopadło- kuruj się kochana.
Psotka- przepowiadacze właśnie tak bolą ale razem z bólem na okres to mogą być powoli właściwe... Prysznic prawdę CI powie.
Zbieram się na opisanie Wam mojego expresowego porodu ale dopiero dziś mąż wrócił do pracy i wracam do "normalnego" trybu- starsza ok ale z młodą musimy się dotrzeć także zobaczymy jak pierwszy dzień sam na sam zleciAmy_, Eweliśka, mantissa, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja bardzo dumna jestem z synka. On świetnie radzi sobie z tym, że nie mam dla niego tyle czasu ile bym chciała. Zaczął sam robić wiele rzeczy, których nie robił do tej pory samodzielnie. Nie wiem czy bez takiego podejścia z jego strony dałabym psychicznie radę bo mimo, że młodszy bezprobemowy to czuję jakąś deprechę w powietrzu...mam nadzieję że się jej nie dam. Do tego od wczoraj zaczęło mnie krocze pobolewać.
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Aa i od wyjścia ze szpitala (3020g) młoda ma już 3660g
a na samo odzyskanie wagi urodzeniowej (3120g) dzieci maja 14 dni
. Jesteśmy zatem pol kilo do przodu już :)i położna powiedziała że to super waga
Eweliśka, mimka84, Krysti, mantissa, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Sylwia przepraszam że pytam, a czy Twojemu mężowi coś dolega że sam sobie ( i Tobie przy okazji) nie może przygotować jedzenia?
-
hwesta wrote:Dziewoje, czy fasolka zielona szparagowa jest dozwolona? Bo nie wiem czy jest wzdymajaca czy nie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Miałam zacytować, a polubiłam. Tak dolega mu wielka, męska, gówniana duma, ktora mu na to nie pozwala
Kochana bardzo Ci współczuje ale uważam że powinnaś coś z tym teraz zrobić, bo jeśli przy maleńkim dziecku on nie jest w stanie Ci pomóc, to do końca życia nic się nie zmieni..
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dziewoje, czy fasolka zielona szparagowa jest dozwolona? Bo nie wiem czy jest wzdymajaca czy nie
Eweliśka, hwesta, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość