X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy zdaje się, że u niektórych kwietniówkowych dzieci wit K nasilała problemy z brzuszkiem. Ja bym chyba poczekała. Ta wit K pojawiła się w zaleceniach nie tak dawno. Moje dziewczynki brały tylko D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:30

PeggySue lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy najważniejsze, że Cię zdiagnozowano. Teraz się wykurujesz i zdrowa wrócisz do Olka!!!

Amy_ lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy ja bym dała od 8 obie

Amy zdrowiej szybko ,przytylam mocno,mam nadzieję że mąż ogarnie sytuację :)

PeggySue lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dzwonilam do tEsciwej i uslyszalam jak Olek sie wybudzil i zaczal plakac.. rozlaczylam sie i zaczelam wyc.. ja pierdole.. ;(( to wszystko jest dla mnie za trudne :((

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh serce się kraje :-( :-( :-( no ale poradzą sobie, a po leku na pewno szybko Ci się poprawi :-(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;((((

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, bądź dzielna. Szkoda, że Olek nie może być z Tobą w szpitalu. :( A jakieś kroplówki dostajesz albo zastrzyki czy co?
    I ty Krysti też! Twojemu też na pewno jest niesamowicie ciężko, zostawiać ciebie z maleństwem na tyle czasu. Jak myślałam, że trafimy dziś do szpitala to nie przejmowałam się zupełnie moim dyskomfortem, tylko tym, że TŻtowi znowu ucieknie kilka dni z małym. Do tej pory mi strasznie przykro, że praktycznie straci całe dwa tygodnie po porodzie. :(

Musicie się trzymać dla maluchów!

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amy trzymaj się zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Amy_ lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga będzie schiza :(

No strasznie mi krew znowu leci :( internet mówi, że już się powinny te odchody zamieniać na brązowe :/ aaaaaaaaaaaa :( ale temperatury nie mam to może jednak nie jest źle???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Uwaga będzie schiza :(

No strasznie mi krew znowu leci :( internet mówi, że już się powinny te odchody zamieniać na brązowe :/ aaaaaaaaaaaa :( ale temperatury nie mam to może jednak nie jest źle???
    Nic się nie przejmuj czasem jednego dnia jest mnie drugiego wiecej jak robię ciepłe okłady to leci więcej, u mojej siostry lało się całe 6 tygodni u mnie skąpe bo po cc to bardziej czyszcza ale nie schizuj ok?? :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer spokojnie kochana :) jesteś dopiero tydzień po porodzie. U niektórych polog trwa 3 tygodnie a u innych 6 wiec te etapy tez różnie przebiegają :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, Anka tak mi piszcie :D się naczytałam, że już się powinno brązowić więc schizuję ale jak Wy piszecie, że nie i jeszcze z koleżanką gadałam i u niej też krew leciała dłuuugo to luz ;) z tego wszystkiego idę spać bo dziś nawet chwili nie leżałam i jakoś mnie łóżko ciągnie ;)
    oj dobrze, że jest to forum :)

Kwiatku to Ty jutro rodzisz, nie? dzień, dwa po terminie z om cudownie się rodzi dzieci :D

KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy współczuje mi tez by sie serce krajało :(((
    Trzymaj sie dla synka
    Xxxxx

Amy_ lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała bardzo :-D właśnie wlazlam mojemu do łazienki jak kąpiel brał i mu powiedziałam, że może sobie poduszkę położyć na głowie i wyobrażać mnie sprzed ciąży, wszystko jedno ale ma mi pomóc i koniec tej schizy. Karnie powiedział: dobrze kochanie, wyskoczył z kąpieli i poleciał po piwo :-D :-D :-D... Będzie seks!!! :-D

Shimmer a nie podniosłaś dziś coś cięższego? Na spacerze byłaś? Jak troszkę więcej wysiłku miałaś niż siedzenie i karmienie to mogło znowu polecieć spokojnie :-)

Aguś86, mantissa, Lwica, CzaryMary, misia83, maggie86, Anka1501, sylvia007, Gosha, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedlugo pojawią się styczniówki 2016 :) Z Zuzia miałam termin na 5 stycznia a tescik wyszedł pozytywnie 27 kwietnia :) Jeju jak ten czas szybko leci...

Kasia trzymam kciuki, żeby seks zdziałał cuda :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas młodzieniaszek wisi na piersi juz od 4 :(((
    Dostał mojego mleka odciaganego 60ml i nadal mu sie spać nie chce:((
    Przysypia nas piersi i jak odłożę do łóżeczka to krzyk :(((

Maź poleciał po smoczek bo juz z piersiami nie daje rady. Mały ma sutka w pysiu i spi a nie ciągnie :((

Tak nie chciałam żeby miał jeszcze smoczek ale chyba nie ma wyjścia:((

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, kochana trzymaj się dzielnie. Mam nbadzxieje ze szybko w tym szpitalu postawia Cie na nogi i za moment bedziesz tulila Aleksandra.

Hwesta - ta mascv to Mupirox. Krosty zeszlyn prawie wszystkie. Jutro ostatni dzień smarujemy :-)

Kasia to jutro rodzisz, tak ? :-P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    manti dostalam antybiotyk domiesniowy ale mam wenflon wiec mi wstrzymuja bezposrednio do zyly

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatku seks jest super, godzinę po nim odchodzą wody! :D Szykuj się :D i jeszcze kapsułke wiesioła se trzeba wcisnąć po :P

Amy tak mi przykro :( Prawie się popłakałam jak przeczytałam Twoje rozpaczliwe wpisy. Trzymaj się dzielnie. Wspieram całym sercem <3

Krysti Ty silna babka jesteś przecież, dasz radę! :) Będzie dobrze, ani się obejrzysz i znów będziecie razem.

Nasz Króliczek dzisiaj skończył tydzień :D Jutro idziemy do pediatry się ważyć bo mamy małego śpioszka-niejadka. W nocy muszę ją wybudzać do karmienia bo by mogła spać i spać. Mam nadzieję, że się jutro okaże że przybiera prawidłowo.
    Ogólnie mamy mega aniołeczka (tfu tfu) i mam nadzieję, żę tak już zostanie.
    Cała rodzina z mężęm na czele zakochani po uszy :D

CzaryMary, maggie86, KasiaKwiatek, Gosha, Amy_, Fasia, weronika86, Krysti, Murraya, liloe lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nie zadręczaj się, organizm wolniej będzie dochodził do siebie w stresie,wiem że ciężko ale postaraj się wyciszyć,przespać, Olkowi nic nie będzie,on potrzebuje zdrowej mamusi.

Krysti jak ja Cię rozumiem, ile ja łez wylałam z tęsknoty za moim mężem ale da się wytrzymać, mama Ci pomoże i my będziemy wspierały.
    Mój jutro przylatuje na tydzień bo mama wyjeżdża do Izraela na wycieczkę urodzinową:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:11

Amy_, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość

‹‹ 4387 4388 4389 4390 4391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ