Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPeggy zdaje się, że u niektórych kwietniówkowych dzieci wit K nasilała problemy z brzuszkiem. Ja bym chyba poczekała. Ta wit K pojawiła się w zaleceniach nie tak dawno. Moje dziewczynki brały tylko D.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:30
PeggySue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy, bądź dzielna. Szkoda, że Olek nie może być z Tobą w szpitalu.
A jakieś kroplówki dostajesz albo zastrzyki czy co?
I ty Krysti też! Twojemu też na pewno jest niesamowicie ciężko, zostawiać ciebie z maleństwem na tyle czasu. Jak myślałam, że trafimy dziś do szpitala to nie przejmowałam się zupełnie moim dyskomfortem, tylko tym, że TŻtowi znowu ucieknie kilka dni z małym. Do tej pory mi strasznie przykro, że praktycznie straci całe dwa tygodnie po porodzie.
Musicie się trzymać dla maluchów!Krysti lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Uwaga będzie schiza
No strasznie mi krew znowu leciinternet mówi, że już się powinny te odchody zamieniać na brązowe
aaaaaaaaaaaa
ale temperatury nie mam to może jednak nie jest źle???
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Iwonka, Anka tak mi piszcie
się naczytałam, że już się powinno brązowić więc schizuję ale jak Wy piszecie, że nie i jeszcze z koleżanką gadałam i u niej też krew leciała dłuuugo to luz
z tego wszystkiego idę spać bo dziś nawet chwili nie leżałam i jakoś mnie łóżko ciągnie
oj dobrze, że jest to forum
Kwiatku to Ty jutro rodzisz, nie? dzień, dwa po terminie z om cudownie się rodzi dzieciKasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym chciała bardzo
właśnie wlazlam mojemu do łazienki jak kąpiel brał i mu powiedziałam, że może sobie poduszkę położyć na głowie i wyobrażać mnie sprzed ciąży, wszystko jedno ale ma mi pomóc i koniec tej schizy. Karnie powiedział: dobrze kochanie, wyskoczył z kąpieli i poleciał po piwo
... Będzie seks!!!
Shimmer a nie podniosłaś dziś coś cięższego? Na spacerze byłaś? Jak troszkę więcej wysiłku miałaś niż siedzenie i karmienie to mogło znowu polecieć spokojnieAguś86, mantissa, Lwica, CzaryMary, misia83, maggie86, Anka1501, sylvia007, Gosha, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
U nas młodzieniaszek wisi na piersi juz od 4
((
Dostał mojego mleka odciaganego 60ml i nadal mu sie spać nie chce:((
Przysypia nas piersi i jak odłożę do łóżeczka to krzyk((
Maź poleciał po smoczek bo juz z piersiami nie daje rady. Mały ma sutka w pysiu i spi a nie ciągnie(
Tak nie chciałam żeby miał jeszcze smoczek ale chyba nie ma wyjścia:((
-
nick nieaktualnyAmy, kochana trzymaj się dzielnie. Mam nbadzxieje ze szybko w tym szpitalu postawia Cie na nogi i za moment bedziesz tulila Aleksandra.
Hwesta - ta mascv to Mupirox. Krosty zeszlyn prawie wszystkie. Jutro ostatni dzień smarujemy
Kasia to jutro rodzisz, tak ?KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Kwiatku seks jest super, godzinę po nim odchodzą wody!
Szykuj się
i jeszcze kapsułke wiesioła se trzeba wcisnąć po
Amy tak mi przykroPrawie się popłakałam jak przeczytałam Twoje rozpaczliwe wpisy. Trzymaj się dzielnie. Wspieram całym sercem
Krysti Ty silna babka jesteś przecież, dasz radę!Będzie dobrze, ani się obejrzysz i znów będziecie razem.
Nasz Króliczek dzisiaj skończył tydzieńJutro idziemy do pediatry się ważyć bo mamy małego śpioszka-niejadka. W nocy muszę ją wybudzać do karmienia bo by mogła spać i spać. Mam nadzieję, że się jutro okaże że przybiera prawidłowo.
Ogólnie mamy mega aniołeczka (tfu tfu) i mam nadzieję, żę tak już zostanie.
Cała rodzina z mężęm na czele zakochani po uszyCzaryMary, maggie86, KasiaKwiatek, Gosha, Amy_, Fasia, weronika86, Krysti, Murraya, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy nie zadręczaj się, organizm wolniej będzie dochodził do siebie w stresie,wiem że ciężko ale postaraj się wyciszyć,przespać, Olkowi nic nie będzie,on potrzebuje zdrowej mamusi.
Krysti jak ja Cię rozumiem, ile ja łez wylałam z tęsknoty za moim mężem ale da się wytrzymać, mama Ci pomoże i my będziemy wspierały.
Mój jutro przylatuje na tydzień bo mama wyjeżdża do Izraela na wycieczkę urodzinową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:11
Amy_, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość