X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy zdaje się, że u niektórych kwietniówkowych dzieci wit K nasilała problemy z brzuszkiem. Ja bym chyba poczekała. Ta wit K pojawiła się w zaleceniach nie tak dawno. Moje dziewczynki brały tylko D.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:30

PeggySue lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy najważniejsze, że Cię zdiagnozowano. Teraz się wykurujesz i zdrowa wrócisz do Olka!!!

Amy_ lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggy ja bym dała od 8 obie

Amy zdrowiej szybko ,przytylam mocno,mam nadzieję że mąż ogarnie sytuację :)

PeggySue lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dzwonilam do tEsciwej i uslyszalam jak Olek sie wybudzil i zaczal plakac.. rozlaczylam sie i zaczelam wyc.. ja pierdole.. ;(( to wszystko jest dla mnie za trudne :((

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh serce się kraje :-( :-( :-( no ale poradzą sobie, a po leku na pewno szybko Ci się poprawi :-(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;((((

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, bądź dzielna. Szkoda, że Olek nie może być z Tobą w szpitalu. :( A jakieś kroplówki dostajesz albo zastrzyki czy co?
    I ty Krysti też! Twojemu też na pewno jest niesamowicie ciężko, zostawiać ciebie z maleństwem na tyle czasu. Jak myślałam, że trafimy dziś do szpitala to nie przejmowałam się zupełnie moim dyskomfortem, tylko tym, że TŻtowi znowu ucieknie kilka dni z małym. Do tej pory mi strasznie przykro, że praktycznie straci całe dwa tygodnie po porodzie. :(

Musicie się trzymać dla maluchów!

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amy trzymaj się zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Amy_ lubi tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga będzie schiza :(

No strasznie mi krew znowu leci :( internet mówi, że już się powinny te odchody zamieniać na brązowe :/ aaaaaaaaaaaa :( ale temperatury nie mam to może jednak nie jest źle???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Uwaga będzie schiza :(

No strasznie mi krew znowu leci :( internet mówi, że już się powinny te odchody zamieniać na brązowe :/ aaaaaaaaaaaa :( ale temperatury nie mam to może jednak nie jest źle???
    Nic się nie przejmuj czasem jednego dnia jest mnie drugiego wiecej jak robię ciepłe okłady to leci więcej, u mojej siostry lało się całe 6 tygodni u mnie skąpe bo po cc to bardziej czyszcza ale nie schizuj ok?? :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer spokojnie kochana :) jesteś dopiero tydzień po porodzie. U niektórych polog trwa 3 tygodnie a u innych 6 wiec te etapy tez różnie przebiegają :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, Anka tak mi piszcie :D się naczytałam, że już się powinno brązowić więc schizuję ale jak Wy piszecie, że nie i jeszcze z koleżanką gadałam i u niej też krew leciała dłuuugo to luz ;) z tego wszystkiego idę spać bo dziś nawet chwili nie leżałam i jakoś mnie łóżko ciągnie ;)
    oj dobrze, że jest to forum :)

Kwiatku to Ty jutro rodzisz, nie? dzień, dwa po terminie z om cudownie się rodzi dzieci :D

KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy współczuje mi tez by sie serce krajało :(((
    Trzymaj sie dla synka
    Xxxxx

Amy_ lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała bardzo :-D właśnie wlazlam mojemu do łazienki jak kąpiel brał i mu powiedziałam, że może sobie poduszkę położyć na głowie i wyobrażać mnie sprzed ciąży, wszystko jedno ale ma mi pomóc i koniec tej schizy. Karnie powiedział: dobrze kochanie, wyskoczył z kąpieli i poleciał po piwo :-D :-D :-D... Będzie seks!!! :-D

Shimmer a nie podniosłaś dziś coś cięższego? Na spacerze byłaś? Jak troszkę więcej wysiłku miałaś niż siedzenie i karmienie to mogło znowu polecieć spokojnie :-)

Aguś86, mantissa, Lwica, CzaryMary, misia83, maggie86, Anka1501, sylvia007, Gosha, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedlugo pojawią się styczniówki 2016 :) Z Zuzia miałam termin na 5 stycznia a tescik wyszedł pozytywnie 27 kwietnia :) Jeju jak ten czas szybko leci...

Kasia trzymam kciuki, żeby seks zdziałał cuda :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas młodzieniaszek wisi na piersi juz od 4 :(((
    Dostał mojego mleka odciaganego 60ml i nadal mu sie spać nie chce:((
    Przysypia nas piersi i jak odłożę do łóżeczka to krzyk :(((

Maź poleciał po smoczek bo juz z piersiami nie daje rady. Mały ma sutka w pysiu i spi a nie ciągnie :((

Tak nie chciałam żeby miał jeszcze smoczek ale chyba nie ma wyjścia:((

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, kochana trzymaj się dzielnie. Mam nbadzxieje ze szybko w tym szpitalu postawia Cie na nogi i za moment bedziesz tulila Aleksandra.

Hwesta - ta mascv to Mupirox. Krosty zeszlyn prawie wszystkie. Jutro ostatni dzień smarujemy :-)

Kasia to jutro rodzisz, tak ? :-P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    manti dostalam antybiotyk domiesniowy ale mam wenflon wiec mi wstrzymuja bezposrednio do zyly

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatku seks jest super, godzinę po nim odchodzą wody! :D Szykuj się :D i jeszcze kapsułke wiesioła se trzeba wcisnąć po :P

Amy tak mi przykro :( Prawie się popłakałam jak przeczytałam Twoje rozpaczliwe wpisy. Trzymaj się dzielnie. Wspieram całym sercem <3

Krysti Ty silna babka jesteś przecież, dasz radę! :) Będzie dobrze, ani się obejrzysz i znów będziecie razem.

Nasz Króliczek dzisiaj skończył tydzień :D Jutro idziemy do pediatry się ważyć bo mamy małego śpioszka-niejadka. W nocy muszę ją wybudzać do karmienia bo by mogła spać i spać. Mam nadzieję, że się jutro okaże że przybiera prawidłowo.
    Ogólnie mamy mega aniołeczka (tfu tfu) i mam nadzieję, żę tak już zostanie.
    Cała rodzina z mężęm na czele zakochani po uszy :D

CzaryMary, maggie86, KasiaKwiatek, Gosha, Amy_, Fasia, weronika86, Krysti, Murraya, liloe lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nie zadręczaj się, organizm wolniej będzie dochodził do siebie w stresie,wiem że ciężko ale postaraj się wyciszyć,przespać, Olkowi nic nie będzie,on potrzebuje zdrowej mamusi.

Krysti jak ja Cię rozumiem, ile ja łez wylałam z tęsknoty za moim mężem ale da się wytrzymać, mama Ci pomoże i my będziemy wspierały.
    Mój jutro przylatuje na tydzień bo mama wyjeżdża do Izraela na wycieczkę urodzinową:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 21:11

Amy_, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość

‹‹ 4387 4388 4389 4390 4391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ