Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Niekoniecznie. Mój to wcześniak, a też mu się łuszczy(ła) skóra.
-
Ida wrote:Amy, masakra, co Ty kobieto przeżywasz... Strasznie Ci współczuję, chyba wszystkie tu Ci kibicujemy, bo żadna z nas nie wyobraża sobie teraz szpitala i zostawiać dziecka. Ale będzie dobrze, przejdziesz to i będziesz silniejsza!
jest mi na prawde bardzo przykro ze musialam go zostawic.. ale zostal z mezem.. moze teraz maz doceni ile wkladam wysilku w zajmowianie sie dzieckiem.. nawiaza wiez.. mam nadzieje ze nie bedzie bardzi tesknil.. jak wychodzikam z domu to kazalam M czesto go przytulac.a nie ttlko nosic na poduszcze i bujac... bo jak mnie nie bedzie to potrzeba bliskosci bedzie ogromna...
Ech(
Dziekuje wam dziewczyny... jestescie kochane :*mantissa, Aguś86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Wpadam na moment z pytaniem. Może mi coś doradzicie. Małemu mocno się łuszczy skóra na buzi a do tego ma troche krosteczek czerwonych z białą kropka w środku. Co mam robić? Do tej pory smarowałam la roche posay lipikar baume ap, ale wydaje mi się to za tłuste na buźkę przy tych krosteczkach. Doradźcie coś.
misia83, haneczka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Amy kurcze szkoda mi Ciebie bardzo!!!
Ja też mam fatalne wyniki z moczu, ale póki co bezobjawów -
nick nieaktualnyOh Amy tak mi przykro
Wiem jak Ci ciężko zostawić dziecko, to dla matki najgorsze, a Olo jeszcze taki maleńkidobrze, że z ojcem może być...i rzeczywiście na dobre wyjdzie dla ich relacji i otworzenia mu oczu ile Ty robisz i że to wcale nie łatwe...
To zapalenie płuc to taka zdradliwa cholera...często nawet na rtg nie widać od razu. Te moczowe sprawy też bolesne i szybko organizm infekują.
Trzymaj się Kochana, zdrowiejdobrze, że możesz karmić przy tym antybiotyku
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOh kobitki ja sama zostaje moj do holandi jedzie na kontrakt rycze strasznie bo sama musze zostac ah jej dopiero za 6 tyg bede widziec mojego ale mama przylatuje w maju pod koniec ah dola mam takiego ,szpiki mi takie lecą z nosa ze jak dziecko male usmarkana
Za 3 miechy do pl na wakacje jedziemy i dom konczyc kasa potrzebna na wszystko i zmusilo to mojego na kontrakt .
Teraz to juz wiem co przezywaja inne kobitki jak ich mezowie wyjezdzają!
Jak co bedziecie mi pomagac jak cos wiedziec nie bede !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:24
-
nick nieaktualny