Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co Wy z tymi kebabami
przyjaciółka do mnie dziś dzwonila i tez mi gadala o kebabie
a ja poszłam po baterie do wagi łazienkowej.
-14kg i jeszcze 8 do wagi sprzed ciąży a fajnie by było zgubić 15
Pierdole kebabyiwonka1077, KasiaKwiatek, maggie86, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie zaraz będą kebaby
właśnie zamawiamy, nie chce mi się nic gotować, a że to ostatnie chwile na takie fast foody to będziemy szamać
Aguś86, iwonka1077, Anka1501, hwesta, maggie86, Angela89, Murraya, lysinka, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Olek jest z ojcem. Z wewnetrznego lekarz mowi ze nici z karmienia piersia a bylam konsultowala ginekologicznie i ona nie widzi przeciwskazan zeby odciagac mleko i po powrocie do domu nadal karmic... kogo sluchac???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy przede wszystkim słuchaj siebie a dalej pediatry, nie lekarza ze szpitala. On ma Cię wyleczyć a nie bawić się w opinie na temat karmienia. Ściągaj koniecznie systematycznie, wszystko jest w głowie. Staraj się nie stresować, Olek poje mm przez kilka dni, a jak pediatra wyrazi zgodę to swój podawaj przez męża. Nic straconego!
Trzymaj się Kochana! Silna baba z Ciebie, przezwyciężysz to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 16:59
Anka1501, iwonka1077, Aguś86, maggie86, Murraya, lysinka, CzaryMary, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rzesz Amy jak nie urok to sraczka, już myślałam że u Ciebie lepiej, zdrowiej szybciutko!!!
Z karmieniem to już zależy od Ciebie, jak czujesz się na siłach to powalcz. Przytulam mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:15
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny