Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Hwesta - dajemy mu Bebilon 1 pepti Dha
Karmi można pic. Pobudza laktacjędzięki ze mi przypomjialas - mam jedno w lodowce.
Niedługo przychodzi do mnie koleżanka i idziemy na spacerosa
Wróciłam ze spaceruuhuhuhu więcej ubierania niż tego chodzenia
śmiesznie
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No nam dzisiaj piknął termin z om...innego nie mamy
Eweliśka ja to ani razu wymiotów, zgagi czy innych cudowności nie miałam...w żadnej z ciąż. Wyniki, wszystko zawsze w porządku. Boję się, że ten mój organizm też kurka z tą akcją porodową nie będzie się spieszył i jak mnie wessają w czwartek za tydzień do tego szpitala to skończy się wywołaniem... A nie chcę!!!
No właśnie oprócz tej zgagi to mi nic nie dolegało, wyniki lepsze niż przed ciążą i boje sie tak samo jak Ty że się skończy za 2 tyg na wywołaniu.. -
nick nieaktualny
-
Bylismy na 2, 5h spacerze. Byloby idealnie gdyby nie ten wiatr. Wieje już tyle dni. Ciekawe kiedy przejdzie... Teraz zjedlismy z Zuzia obiadek, Szymon nakarmiony i czekamy na tatę. Pewnie będzie po 17.00. Zjadlam dziś sadzone jajko. Miejmy nadzieję, że będzie ok
Upieklam 4 jablka w piekarniku na podwieczorek. Jak pięknie pachną
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Umowilam coreczke na usg bioderek prywatnie, koszt:110 zl, nie mam nerwow do szukania miejsca gdzie blisko na nfz mozna zrobic
http://kotlet.tv/jadlospis-diety/dla-karmiacych/ -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:iwonka ja myslalam zeby zjesc kebaba , ale bez cebuli i sosow
w sumie tez bylby dobry
hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:No właśnie oprócz tej zgagi to mi nic nie dolegało, wyniki lepsze niż przed ciążą i boje sie tak samo jak Ty że się skończy za 2 tyg na wywołaniu..
pogłaszczcie ode mnie swoje brzucho-dzidziole
dziś nawet mój mąż się śmiał, że już go brzuch nie kopie
Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Melduje ze jestem w szpitalu.
wyniki badan moczu przerazily ogolnego lekarza...
Krew w moczu
bialko 415 norma do 5
Chyba zapalenie nerek jednak((