Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzę na zdjecia te pierwsze ze szpitala to Ignas szybko rosnie jak na drożdżach
musze w poniedziałek za bukować Natal Check Ignasiowi .
Ignaś sypia pięknie moj głos go uspokaja wogole jest taki Kochany ze ah jej jestem przy nim 24 h injestem happy ze niewyspana chodzę czasem ze zmieniam pieluchy z kupkami to mimtaką radość sprawia ze nic lepszego od życia nie dostaliśmy jak nasz synuśkocham jego mruczenie przez sen
Sonia czuje się jak matka Ignasia haha pilnuje go normalnie ja z pokoju wychodzę do kuchni a ona wchodzi i kładzie się koło łóżeczka
Ale sonia rozrabiara smoczka gwizdnela Ignasiowi i pogryzła haha dobrze ze dwa kupiłam
Doszłam do wniosku ze Ignasiowi smoczka dajemy tylko jak gdzieś w urzędzie trzeba coś załatwić w domu nie dajemy unikam i nie uczę !
Deszcz pada u mnie mam nadzieje ze sie wypogodzi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 07:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI bez zmuszania do karmienia mała jadła o 1.30-30 minut z dwóch piersi, i o 4.30/ tu troche popłakiwała ale ja obudziłam :p i jadła tez ok 30 min, teraz ja jestem w łazience i słyszę pobudkę
wiec nie będę w nocy jej budzić
Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy któraś matka wariatka poza mną śpi z dzieckiem? Kurde no ja to uwielbiam, wiem ze to powoli pora żeby ja przełożyć do łóżeczka ale chyba nie umiem.
pewnie dlatego budzi sie w nicy tylko raz na karmienie
spi z nami na golaska i jest zadowolona..lozko duze..nadal mamy rozpierdziel remontowy wiec taknjest nam wygodniej
a nasza mala wazy 3960przybrala 210 gr od urodzenia
mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Macola czasem tsk wlasnie jest ze jedne ogarniaja wszystko od pierwszych dni a po kilku dniach w domu zaczyna sie bojowka z dzieckiem bo placze i nie wiadomo o co chodzi..
inna nie ogarniaja w szpitalu a ida do domu i wszystko sie uspakaja wyproacowuje sie swoj wlasny rytm i jest super
Oby ta druga opcja sie u ciebie sprawdzila. Niexh macierzynstwo bedzie dla ciebie pieknym doswiadczeniem i bez placzu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 08:48
88macola lubi tę wiadomość
-
Witam
Nadia przyszła na świat 21 kwiecień o 19.50 waga 3150 , 56 cm
juz jesteśmy w domu
pozdrawiamy wszystkie mamusieIda, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Angela89, Jaga, iwonka1077, Amy_, Aguś86, CzaryMary, Robotka1, MartaAlvi, shimmer_lip, Fasia, Ewelcia, Militta110816, Gosha, misia83, mf, Rudzia, lysinka, Eweliśka, mantissa, weronika86, Krysti, Anka1501, liloe, 88macola, Zima, Justinka, Agusiek89, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida dzieci tez muszą pomarudzic, może potrzebuje by go poprzytulac, albo ponosić. Może mu humor nie pasuje, to mały acz inteligentny czlowieczek mający takie same zachowania jak my. Ty robisz na pewno wszystko ok a , ze mały ma humorki no cóż przyzwyczaja się. Chłopcy lubią się bardzo fochac. My z Marcelin mieliśmy przechery do dobrych 2 lat kiedy to mu ciągle cos nie pasowało.
My wstępnie idziemy dzisiaj do domu. Czekam tylko na wynik bilirubiny. Trzymakcie kciuki żeby była mniejsza bo inaczej to chyba zostaną nam naświetlania.
Spotka jak tam? Urodziła chyba bos cichutko się dziś z a pamiętam , ze się skurcze u ciebie pojawiały i czopek odszedł.
Kasia seksowanie się udało? Ruszyło się cos?KasiaKwiatek, misia83, iwonka1077, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
88macola wrote:Dziękuje wszystkim za miłe słowa Pierwsza noc trudna ... Zupełnie nie wiem jak sie obchodzić z noworodkiem, a zostaliśmy sami w jednoosobowym pokoju. Nie wiem co ile i na jaki czas dostawiać go do piersi. W ogóle nie wiem czemu płacze (a płacze często). Oby do rana, niech ktoś juz do mnie przyjedzie ;(
a co robić z takim kosmitą to nikt nie wie
kombinuj, tul, patrz na to cudo co z Ciebie wylazło i nawet jak wyje to na spokojnie obserwuj i podziwiaj
krzywdy nie zrobisz a za chwilę będziesz wiedziała o co chodzi maleństwu. A dzieci tak szybko rosną, ze ja tego nie ogarniam. Basisko ma 9 dni i już jest zupełnie inna niż na początku.
Ustronianka gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:09
KasiaKwiatek, lysinka, weronika86, 88macola, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A jak moja miauczy przez sen? Nie płacze a tak grzechocze i miauczy? I spi. Ja ja wtedy budzę i karmie, moze nie powinnam? Bo poje 10 min i suselkuje dalej... Moze dzis poczekam az zacznie płakać??
KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Jak u was z rozstępami mamuśki ??
Kurczę u mnie obyło sie bez rozstępów na brzuchu i pupie i dolnych partiach ciała za to dostałam rozstępów na piersiach(((
Uhuhu nadrobiłam wczorajszy dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 10:17
Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Przez całą ciążę nawet jednej łajzy nie miałam a przez tropiki w szpitalu i przez to że się nie dawałam rady niczym smarować w tym upale po lewej stronie na dole brzucha wyszły dwa takie mniej więcej 2cm paskudy. Ale mam je w dupie centralnie. One są pamiątką po brzuchu. Za to szczerze nienawidzę tych, które mi się zrobiły podczas dojrzewania na biodrach i cycach.
Uhuhu nadrobiłam wczorajszy dzieńshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Niby nikogo nie ma a tylko któraś urodzi to wszystkie są hihi jeszcze przyjdzie czas ze naprawdę nie będzie na nic czasu dawać tu na forum bo się nudzę
hmmm bardziej nic mi się nie chce robić.
shimmer_lip, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość