Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta dlaczego twierdzisz że masz za mało mleka ?
Nie szalej z mm. Waga nie jest wyznacznikiem czy dziecko się najada. Dziecko jednego dnia przybierze 50 gram a drugiego nic. Moja mała się najada a od 3 dni stoimy z wagą, ba nawet 10 gram zgubiła (pewnie kupa) I nie szaleje z mlekiem dostaje tyle samo co wcześniej.KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja w kąpieli się relaksuje lubi się chlupać. Najzabawniejsze jest jak robi sobie swoje prywatne jacuzzi
Pierdzioszek mały
Od września idziemy na basenSemestr się zaczyna więc mała będzie się chlupać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:03
mantissa, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a zdarzyła się u waszego malucha czasem taka kupka żółta jakby normalna ale taka wodnista dosyć? Mój teraz taka zrobił aż się przeraził am mam nadzieje ze to nie biegunka. Kolor i zapach raczej ok ale taka duuuza wodnista kupka pierwszy raz taka zrobił. Od kilku dni daje mu espumisan , bo bolał go brzuch preżył sie . Poprawa od razu widoczna. Może już powinnam je odstawić skoro jest lepiej??
Gratuluję nowych dzidziusiow na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:15
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Angela bo dzikuje jak to Mantissa mowi
po 5 h nawet, wisi na cycu, przytulać sie chce, do łóżeczka nie chce bo ryczy , chyba ze to potrzeba bliskosci
Kochana nasze pociechy są coraz starszę więc chcą poznawać świat. Nie będą już tyle spały co spały. Jeżeli nie ma objawów że jest głodna ( wsadzanie rączek do buzi, ssania rączek, lub ryk ) to znaczy że po prostu chce po funkcjonować.A to że dzikowanie robi w nocy np to jest spowodowane tym że dziecko jeszcze nie rozróżnia dnia i nocy. Ja np wybudzam mała w dzień i "zmuszam" ją aby funkcjonowała w dzień a w nocy (odpukać) ładnie śpi.Amy_, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dzikuje od rana dzis, noc przespała . Moja ryczy jak jest odłożona do łóżeczka, moze faktycznie nie jest głodna
a chce po prostu uwagi. Musimy kupic baterie do tiny love , bo tam jakies melodyjki sa tak?
i niedługo do bujaczka będę ja wsadzała, chociaz jeszcze wpada w niego
ile wasze dzieci jak zabki na brzuszku leżą?? Moja straszni tego nie lubi
-
moj jak tak marudzi to go biore brzuch do brzucha trzymam tylek jedna reka druga glowke i chodze po mieszkaniu on sie rozglada i jest spokojny. Tylko usiade nieminie minuta ryk.. Trzeba chodzic z maluchami juz nie bede lezec plackiem. To juz miesieczne dzieciaki coraz wiecej chca nie tylko cyc i spanie
I w dzien jak najwiecej wybudzac.. Olek ma niestety w dzien noc a w nocy dzien chociaz juz powoli wypracowuje odwrotna wersje jeto normalnosci. Zobaczymy co bedzie jak wroce ze szpitala..
mloda takie kupki to norma moga dlugo teraz takie byc. Biegunka cuchnie i tworzy sie piana.. na pewno odroznisz biegunkeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:58
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:U mnie dzikuje od rana dzis, noc przespała . Moja ryczy jak jest odłożona do łóżeczka, moze faktycznie nie jest głodna
a chce po prostu uwagi. Musimy kupic baterie do tiny love , bo tam jakies melodyjki sa tak?
i niedługo do bujaczka będę ja wsadzała, chociaz jeszcze wpada w niego
ile wasze dzieci jak zabki na brzuszku leżą?? Moja straszni tego nie lubi
moja w bujaczku (funkcja leżenia )juz od dawna lezy
w salonie mamy jako do spania aby miec ja na oku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dzisiaj mijam na korytrzu jakiegos przystojnego mlodego lekarza.. lysy i calkiem w moim guscie
No mowie mu dzien dobry.. odpowiedzial cos w rodzaju czesc.. ale nie doslyszalam ale nie brzmialo jak dzien dobry.. no niewazne
Ide do sali bo jestem z 4innymi Paniami gdzie sredni wiek to 66 lat. Dowiaduje sie ze to byl ordynator. Jest obchod. Pyta mnie jak sie czuje mowie ze dobrze wiec pyta czy maluszka karmie persia (caly personel wie ze zostawilam malizne z mezem w domu) mowie ze tak. Ale poki jestem w szpitalu to tylko podtrzymuje laktacje zeby malemu zadnych bakterii nie przenosic. On sie usmiechnal i mowi ze dobrze. Owraca glowe do pielegniarki i mowi przeniesiemy pania do 17tki. Nie zrozumialam o co chodzi dlaczego mnie przenosza skoro tu juz znam wszystkie panie. Skonczyl robic obchod w naszym pokoju i mowi jeszcze wychodzac prosze sobie zabrac rzeczy i przejsc na przeciwko.. tak tez zrobilam. Okazalo sie ze dostalam izolatke. z wlasna lazienka
Jak sie przenioslam wpadl tu i pyta czy juz sie rozpakowalam - mowie ze tak na co on - tu na pewno bedzie Pani lepiej.
Za chwile przylatuje pielegniarka z ktora byl na ochodzie i tez pyta czy juz sobie wszystko zabralam. ZA chwile przychodzi z kroplowk i mowi zebym sie niczym nie martwila ordynator ustawi mi tak leczenie zebym mogla jak najszybciej wyjsc do domu i byc z dzieckiem..
Nawet nie wiecie jak mi sie milo zrobilo. Ciesze sie ze jest tutaj taki wspanialy personel ktory robi cos bezinteresowanie. Wszystkie pielegniarki do mnie zagladaly caly czas.. pytaly o dziecko o to jak sie czuje.. pani dr ktora mnie przyjmowala super kobieta.. ordynator juz nie wspomne.. a jaki ma glosWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:56
Angela89, Anka1501, KasiaKwiatek, iwonka1077, shimmer_lip, mantissa, lysinka, Ewelcia, Lali, MartaAlvi, Fasia, Zima, Gosha, Justinka, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
odkad nie mam goraczki jest duzo lepiej dziewczyny.
Nerki bola nadal. Kaszel dusi i jeszcze tylko ten bol biodra. Ale na wszystko dostaje leki i pewnie szybko mi pomoga
Maz zaraz przywiezie Olka w wozku pod szpital wiec chociaz na niego popatrze i poglaskam brzusio)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 13:42
Angela89, liwi, MartaAlvi, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość