Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Amy cudowne wieści:) super się to czyta:) fajny personel no i super że tak Cię miło potraktowano:) dochodź do siebie szybciutko w takim razie:)
)
-
Amy przeczytałam Twój post o ordynatorze a potem drugi... "odkąd nie mam obrączki jest dużo lepiej... "
Ciesze się, że jest lepiej;)
Moje dzieci właśnie śpią...KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Amy_, liloe, lysinka, Ewelcia, Lali, Fasia, Gosha, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy kuźwa wypluj tego 6 grudnia!!!
Ja po spacerze po Starówce, zaliczyłam mega strome i długie schody na skarpę, przeszliśmy chyba z 5km,lody skaczę na piłce i podwozie mi zaraz odpadnie chyba. Tak mnie napierd...że mam wrażenie, że Miki wypadnie...ale oczywiście zero skurczy
Hwesta pamiętaj, że dziecko nie tylko karmienie, nie musisz jej dopychac pod korek, tak samo z otwarciem oknaKochana więcej luzu
Anka1501, Amy_, hwesta lubią tę wiadomość
-
Wczoraj był problem z brzuszkiem, polozylam się, Natana polozylam u mnie na brzuszku. Podnosił główkę i się wypierdzial. Za 15min zasnął i spał tak 2godziny. W nocy była jedna pobudka na cyca po 3 a potem dopiero o 7:30. Kąpać się uwielbia, krzyk jest tylko przez moment w chwili wyjecia z wanienki. Ale szybko go otule recznikiem i dam cycka, potem mogę z nim robić co chce
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny a zdarzyła się u waszego malucha czasem taka kupka żółta jakby normalna ale taka wodnista dosyć? Mój teraz taka zrobił aż się przeraził am mam nadzieje ze to nie biegunka. Kolor i zapach raczej ok ale taka duuuza wodnista kupka pierwszy raz taka zrobił. Od kilku dni daje mu espumisan , bo bolał go brzuch preżył sie . Poprawa od razu widoczna. Może już powinnam je odstawić skoro jest lepiej??
Gratuluję nowych dzidziusiow na forum
U mnie kilka dni temu były dwie takie pod rząd, a później normalne. I wczoraj też sie taka trafiła, e aż się z pieluchy wylewało. Myślę, że dopóki się nie utrzymuje np. cały dzień to nie ma co się przejmować. Zawsze możesz przy okazji zapytać położnej albo pediatry.
A kropelek bym nie odstawiała, ale np. zmniejszyła częstotliwość podawania np. dwa razy dziennie albo raz. Ja wczoraj zapomniałam podać Boboticu i już w nocy troszkę się prężył. Teraz daję zapobiegawczo rano i wieczorem.
Wercia, nasz Juli lubi się kąpać i leżeć na brzuszku też.Pewnie dlatego też mam problemy z uspieniem go wieczorem. W dzień spi na brzuszku, bo mogę go obserwować i potrafi po 3,5 h przespać a w nocy na plecach łatwo się wybudza. ;/
Amy, nasz tez już tak nie lubi leżeć przytulony, chodzić chce. A ja nie mam tyle siły w rękach. -
A mi chyba ktoś popołudniu podmienił dziecko ???
Nie zapeszać ale Nikos dzisiaj obudził sie jak w zegarku na karmienie co 2godziny, zjadł pół godz z jednej piersi pół godziny z drugiej i odpaletkowal)
Teraz spi smacznie No nie wierze ....
Juz kilka razy od wczoraj najada sie po godzinie !!!!
Mam nadzieje ze tak zostanie...teraz powinien sie obudzić sam o 3.30mantissa lubi tę wiadomość
-
Nasz jeszcze sporo spi a zauważyłam ze juz wasze miesięczniaki bardziej aktywne...
Nasz kapanie chyba lubi nie beczy także jest ok.
Za to nie nawiedzi przewijania, jakby mógł to by spał osrany i oszczany.. Drze sie jak go przewijjamy ze aż sie zanosi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 15:07
-
nick nieaktualnyObstawiam, że Psotka urodziła bo cicho siedzi od 3 dni...
Eweliśka a Tobie jakieś skurczosy się zaczęły?
Ja oprócz tego, że mam wrażenie, że Miki zaraz głowę wystawi i wrzaśnie Hej Matka bo normalnie napieprza w szyjkę i boli przeokrutnie...to nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu...
Żadnego czopa, żadnych skurczy, żadnych wód odchodzących,żadnego śluzu...puchną mi nogi i tyle...
Jeeeesssuuu nie ma zmiłowania nad moją psychiką...
Amy ten ordynator to chyba taki mruuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:05
-
Uuu troszkę mnie tu nie było! Kasia, Ty nadal w 2-paku?!
Nie wierzę! Pospiesz się, bo kwiecień powoli dobiega końca
Amy - wszystko będzie dobrze ;*
Gratuluję nowym Mamusiom i pozdrawiam "stare" Mamusie
Co u mnie hm... Krwawię! Ale nie wiem, czy to okres, czy znów mąż coś mi tam zepsuł. Zboczuch jeden, nie może wytrzymać do kontroli u gina! ;P W tej sytuacji cieszyłabym się, gdyby okazało się, że to jednak @ (aaa!!! nie wierzę, że to napisałam!!!)
A moja córeczka? Moje dziecko to śpioch! Ma już prawie 1,5 m-ca i ciągle śpi. A co noc ma godzinkę czuwania, oczyska jak 5 złotych i Matka czuwaj razem z nią.
Piękna pogodaZmykam. Nierozpakowane Mamuśki - daje Wam kopala w dupala, żeby Was pospieszyć troszkę
Buziole!
mantissa, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość