Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja mam dziś wychodne ide z kolezankami na drinka:D cieszę sie jak malolata ale też obawiam ale wiem że mąż da sobie radę
Amy_, KasiaKwiatek, lysinka, mantissa, Eweliśka, shimmer_lip, MartaAlvi, Gosha, CzaryMary, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie zlinczujecie pewnie ale wczoraj dostałam odpust na lampkę czerwonego wina...maaaałą ale jakie dooobre
Klaudia no w dwupaku. 40t+2d ...z om
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 16:49
Gosha, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Nasz jeszcze sporo spi a zauważyłam ze juz wasze miesięczniaki bardziej aktywne...
Nasz kapanie chyba lubi nie beczy także jest ok.
Za to nie nawiedzi przewijania, jakby mógł to by spał osrany i oszczany.. Drze sie jak go przewijjamy ze aż sie zanosi...
Z tym przewijaniem to mam podobnie, nie lubi się rozbierać. Tylko na półśpiąco mogę Tośkę przewinąć w ciszy
Amy widzę, że u ciebie lepiej skoro już się za ordynatorem oglądasz
Amy_, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta ja slyszalam, ze karmii klasyczne dobrze na laktacje wplywa ale nie wiem ile w tym prawdy
Amy a co sie stalo, ze jestes w szpitalu?? Sorry ale nie jestem na biezaco, kilka dni temu wiem, ze mialas goraczke i co bylo dalej? -
Tu moja Czarnuszka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea04bc9d175d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:32
iwonka1077, Eweliśka, Angela89, sylvia007, shimmer_lip, lysinka, MartaAlvi, Lwica, Fasia, Zima, Rudzia, Robotka1, Gosha, CzaryMary, Aguś86, Murraya, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Amy no od razu widać że gorączka przeszła humorek lepszy
jak tam widziałaś Lolka???
Lali jak cora??nie zazdrosna??
A amy ma zapalenie nerek chyba tak amy??
Ale fajna czarnulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:36
Lali lubi tę wiadomość
-
Zapalenie nerek? Ło jesu! Ale widze, ze humor wraca to chyba jeste lepiej?
Iwonka Pola nie jest zazdrosna, myslalam ze bedzie gorzej, nie moze tylko patrzec na pepek LauryPierwszy dzien jak wrocilismy ze szpitala i widziala jak karmilam Laure to po karmieniu zapytala czy juz dzidzia urosla i czy juz mowi
mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoże Wy pomożecie...moja Alicja bardzo krótko ssie pierś. Jest to ok 5-7 min, nie da rady żeby possała dłużej. Zaczyna płakać jak ją zachęcam albo odpycha cycka, czasami zasypia. Biorę ją do odbicia, jak jest potrzeba to przewijam, czasami po przewijaniu jeszcze possie ze 3 min, ale nie zawsze. Dodatkowo od dwóch tygodni przerwy 3h między karmieniami występują tylko w nocy (i to nie zawsze, wahają się od 2 do 5h w nocy). W dzień domaga się karmienia co 1,5h, rzadko kiedy wytrzymuje 2h, a 2,5h to już ogromna rzadkość. Nie mogę jej "przeciągnąć" bez jedzenia, bo strasznie płacze jak nie dam jej jeść. Nie daje się odłożyć do łóżeczka w dzień, ciągle chce być na rękach, jak ją kładę do łóżeczka lub na kanapę to zaczyna płakać. co powinnam zrobić? czy to znak, że moje mleko jej nie wystarcza?
Przepraszam, że się nie odnoszę do postów. Moje dziecię nie śpi i piszę jedną ręką, jest nieodkładalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:56
-
Tak Iwonka zapalenie nerek.
Lali goraczkowalam i to nie mijalo dobijalo do 42 I tak kazdego dnia.. lekarka myslala ze to grypa ale zrobila mi badanie moczu i wyszlo bialko o wartosci 415 a norma do 5. Natychmiast szpital. I od czwartku jestem w szPitalu.
Goraczka jest ale taka malusia 37.3 wiec nawet jej nie biore pod uwage..
Jestem dzis szczesliwa bo maz przywiozl mi pod szpital Olka i go potrzymalam na rekach i grzecznie spaliwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość