Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia mój też ma jeszcze kikut
Zaczęliśmy pioktaniną smarować bo octanisept nic a nic u nas nie daje.
Najbardziej mnie ten plastikowy zacisk wnerwia, bo ciągle o coś się haczy, utrudnia zakładanie pieluchy i ogólnie pewnie młodemu też z tym niewygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 18:52
-
mimka84 wrote:Fasia mój też ma jeszcze kikut
Zaczęliśmy pioktaniną smarować bo octanisept nic a nic u nas nie daje.
-
iwonka1077 wrote:ico dziala ten fiolet ??? u nas ten octenisept tez slabo dziala chyba wodzie wezme w ruch silniejszy alkohol moze szybciej wysuszy???????
Anka1501, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
no ale czytalam ze lepiej alkoholem bo pod tymfioletem nie widac czy sie dobrze goi czy nie ma zaczerwienienia, sama nie wiem... a to ma w skladzie alkohol czy co?????
Fasia u nas tez zdjeli w drugiej dobie chyba wszedzie zdejmuja???!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:02
-
No my się bujamy dalej z piękną plastikową klamereczką. Jutro idę do pediatry na wizytę to może coś zaradzi.
Ten fiolet to 1% roztwór jest.
Synowi pierwszemu smarowałam 70% spirytem i pamiętam że po tygodniu spokój był.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:05
-
chyba spiryt kupie jutro bo wodka nawet wyszla w domu na pepkowe poszla ;P
Mimka dopiero doczytalam ze zacisk jeszcze macie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
mesle ze zdejmie na pewno a polozna nie mogla zdjac tego???
pytanie z innej beczki ile wczesniej zapraszac na chrzciny????wiem ze chrzestnych mozna wczesniej a reszte?????
2 tygodnie wczesniej starczy>???? -
Dziewczyny a ruszałyście ten kikut czy tylko z góry psikacie? Mi pediatra normalnie pociągała i kiwała tym kikutem i wtedy dopiero ruszył a wcześniej bałam się tego ruszać i tylko octaniseptem traktowałam a po wizycie u pediatry 2 dni i odpadł.
Mimka jestem w szoku, że w szpitalu klamrę na kikucie zostawili... -
Nadzieja84 wrote:Dziewczyny a ruszałyście ten kikut czy tylko z góry psikacie? Mi pediatra normalnie pociągała i kiwała tym kikutem i wtedy dopiero ruszył a wcześniej bałam się tego ruszać i tylko octaniseptem traktowałam a po wizycie u pediatry 2 dni i odpadł.
Mimka jestem w szoku, że w szpitalu klamrę na kikucie zostawili... -
nick nieaktualny
-
Ja planuje chrzcic 6 czerwca i podpytalam juz w lokalach jakie ceny i 90zl za osobe w tym wszystko procz tortu i wodki.. 85zl w drugim i dogaduje sie czy ona piecze placki czy ja skads dowoze itp.. My bd mieć ok 30osob..
iwonka1077 lubi tę wiadomość