Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mantissa wrote:Fasia, w tej 5w1 też jest wzw, bo to jest druga dawka, po tej szpitalnej. Tylko w 6w1 jest w jednym ukluciu. Pediatra ci wszystko wytłumaczy.
Haneczka, ja krechę mam nadal. Zblakla ale jest. I z tego co czytałam w tym linku od Angeli o lekach to furagin mozna.
No a na ulotce jest napisane, że przenika do pokarmu i że może być szkodliwa dla dzieckaWięc się boję wziąć.
-
My zapraszamy rodziców i rodzeństwo plus chrzestni razem wyjdzie nam 16 osób ;pa ceny jeszcze sie nie orientuje ,najpierw czeka nas rozmowa z księdzem ;/ dzizyz ;/
-
Utrzymuje ze glos ordynatora to miod na moje hmmm uszy
jestem kretynka bo on cos pyta na obchodzie a ja w innym swiecie nawet sie mie zorientowalam ze to bylo pytanie. az sie pielegniarka smiala pod nosem.
Boze co zaaaaaaa FAAAAAAACEEEEEEET. Ciekawe czemu sie rozwiodl?wiem ze ma syna.. co taaaam jedno dziecko wiecej
jednak sobie wyskrobie ta pieczatke jak wroce do domuAguś86, hwesta, Fasia, iwonka1077, mantissa, Angela89, liloe, Ewelcia, lysinka, Gosha, Eweliśka, CzaryMary, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Haneczks idz do lekarza. Ja bylam madra i nie poszlam i od czw jestem w szpitalu z perspektywa wyjscia dopiero w piatek... moje zapalenie cewki zamiast zniknac poszlo do gory i mam zapalenie nerek..
nie warto bagatelizowac. Ja mam leki ktore mozna brac karmiac piersia i jest to zinacef -
Amy_ wrote:Haneczks idz do lekarza. Ja bylam madra i nie poszlam i od czw jestem w szpitalu z perspektywa wyjscia dopiero w piatek... moje zapalenie cewki zamiast zniknac poszlo do gory i mam zapalenie nerek..
nie warto bagatelizowac. Ja mam leki ktore mozna brac karmiac piersia i jest to zinacef
Jak do jutra się nie polepszy to pójdę faktycznie. Dzięki za info.Zdrowiej nam.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Nam kikut odpadł po 14 dniach równo, a teraz jeszcze zostało tylko troszeczkę takiego brudku w pępku, ale mamy przemywać dalej octeniseptem do sucha i zejdzie samo.
Po wizycie lekarskiej jestem bardzo uradowana. Arturek zdrów jak ryba. Przybrał na moim mleku prawie kilogram od wyjścia ze szpitala. Dzisiaj miał już 3950 g klusek mójTaka nagroda za ciężki poród.
Ja zdecydowałam się szczepić na rotawirusa teraz i pneumokoki trochę później, żeby finansowo wydolić.A pozostałe biorę nieskojarzone.
-
Ida wrote:Czy ktoś jeszcze jest w trakcie organizacji chrzcin? Ile średnio wychodzi za osobę w restauracji? Nam wyszło dokładnie 47 zł i nie wiem czy mało czy dużo.
A, i wkurzyłam się bo mieliśmy zaprosić tylko najbliższą rodzinę, a wyszło 24 osoby... Głównie przez osoby towarzyszące, typu chłopak siostry czy nowy gach cioci...Jak wy sądzicie, zaprasza się takie osoby na chrzciny w ogóle? To bardzo rodzinna uroczystość, a będą osoby których nawet nie znam.
Ida lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Ja planuje chrzcic 6 czerwca i podpytalam juz w lokalach jakie ceny i 90zl za osobe w tym wszystko procz tortu i wodki.. 85zl w drugim i dogaduje sie czy ona piecze placki czy ja skads dowoze itp.. My bd mieć ok 30osob..
Ida mnie też suty bolą ciągnie widocznie a nie leci mlesio ja dokarmiam mm na razie raz dziennie starcza ciekawe jak długo... -
Moje dziecko tez je z dwoch piersi ale to dlateho, ze w prawej mam mniej mleka. Piers jest ciagle taka miekka, jak flak i mam wrazenie, ze nie ma tam mleka bo Julek possie i za chwile ciagnie i placze tak jakby nic nie lecialo. Lewa piers co kilka godzin robi sie sie duza i twarda, a jak Julek z niej je to az sie krztusi iloscia wyplywajacego mleka... nie wiem co robic zeby w prawej piersi bylo wiecej pokarmu