Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy zamieniasz męża na lepszy model?! Ja chyba też tak zrobię, bo mój mnie coraz bardziej wkurwia!!!
Co do chrzcin to u nas bez tortu 80 zł. za dorosłych i 45 za dzieci.hwesta, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Mój facet ma teraz 38 lat i uważam, że to świetny wiek dla faceta
Fasia ja mam to samo tylko u mnie w prawym cycu jest nadprodukcja a w lewym o wiele mniej. Dziś musiałam ściągnąć mleko z prawej piersi do takiego momentu aby Natan się nie dlawil i uzbieralam 120ml w ok 5 minmusze ściągać z prawego bo jak się tak dlawi to łyka za dużo powietrza i jest problem z brzuszkiem.
-
Aguś86 wrote:Sylwia co się dzieje?
on widzi tylko to, co on musi albo chce zrobić, a tego, że ja chciałabym np. na spokojnie pójść do toalety to już nie.
-
Aguś86 wrote:Sporo może zarabiać
Może Bambi wie, bo to jej fach
Przeczytała "bo to jej gach" xD I się zastanawiałam, czemu Amy ma odbijać Bambi faceta. xD
Swoją drogą, coś Bambi nie widać. Zaabsorbowana dziecięciem.
A w ogóle odłożyłam Julcia po inhalacjach i odpłynął. Sam. Co prawda na naszym łóżku a nie w łóżeczku, ale nie czepiajmy się.Anka1501, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:To co zwykle tzn. nie mam w nim żadnego wsparcia i żadnej pomocy
on widzi tylko to, co on musi albo chce zrobić, a tego, że ja chciałabym np. na spokojnie pójść do toalety to już nie.
Ordynatora nie oddam! -
nick nieaktualnyu nas chrzciny to koszt 105 zł za osobę (zupa, drugie danie, owoce, tort, deser, napoje) lub 135 zł z zimnym bufetem i sałatkami. hotel wyjdzie drogo dla gości i to nieźle wywinduje stawkę. u nas będzie 25 osób w tym 7 dzieci w wieku 3-10 lat. tak ze 3500 pewnie całość wyniesie...
Liwi ale ona ciągle płacze po jedzeniu? moja też je co 1,5h i się denerwuje i płacze po i w trakcie, ale ponoszę i potulę po karmieniu (jak już zamiast ssać robi sceny) i zasypia. Po mm było ok?